There are no ads, please add some


‘PSV betaalde goeroe 10.000 euro voor extra kracht De Graafschap tegen Ajax’

Troost, een zelfbenoemde ‘positiviteitsgoeroe’, zou de spelers van De Graafschap met een ‘mysterieuze gave’ extra kracht hebben gegeven voor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Ajax. De Doetinchemmers speelden verrassend gelijk tegen de koploper, waardoor PSV op de slotdag alsnog de titel pakte.

Eerder bood hij zijn paranormale diensten aan AZ en NEC aan, die daarvoor bedankten, en zei hij Raphael van der Vaart in 2014 met een ‘trillingsfrequentie-behandeling’ binnen twee dagen te kunnen genezen van een kuitblessure.

Of de discutabele gave van Troost nu heeft bijgedragen aan het gelijkspel van Ajax of niet, PSV vond het blijkbaar het gokje waard. De club wil niet reageren. “Wij communiceren nooit over deals en experts die bij ons in dienst zijn. Wij bevestigen en ontkennen nooit vragen hierover. Zelfs niet als dit een ander licht op een zaak zou werpen,” aldus een woordvoerder van de club.

Bron: Het Parool

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. nick-afca95

  Wat zijn ze daar onredelijk triest he, daar in Eindhoven. Ik hoop oprecht dat ze de aankomende jaren enkel een gevecht om de 3e plek krijgen. Topclub onwaardig zijn ze daar. Idiote provincialen.

 2. Ajaxnr1

  Het is toch eigenlijk te triest voor woorden dat PSV een kwakzalver inhuurt voor 10.000 euro (!) om de Graafschap beter te laten voetballen. Schijt club.

  1. HURBIE

   TRIEST en te ZIELIG voor woorden
   Werk voor de KNVB,maar daar zit ook een. PSV ER

  2. Remco425

   Haha inderdaad. Maar dit geloof je toch niet. Ik kan me dit echt niet voorstellen, volgens mij wil die goeroe gewoon ff in het nieuws en dat is gelukt.

 3. Gert Ajax

  Als je die troost inhuurd spoor je niet.
  Zag met die nep pschyloog ook een stukje op tv toen wilde hij feyenoord helpen met de kampioenswedstrijd.
  Die man kan je niet voor vol aanzien

 4. stylo1984

  Ik voorspel jullie dat ajax dit jaar kampioen word… graag 10k overmaken allemaal

  1. AjaxKat

   Laten we dit niet groter maken dan dat het is. Het was gewoon een totale off-day van Ajax. De Graafschap had 9,5 van de 10x van Ajax verloren. Geluk voor hun, pech voor ons in die ene wedstrijd. En als ze echt zo goed waren dan zaten ze nu nog in de Eredivisie. Dan had de inbreng van Troost nog belangrijker kunnen zijn.

 5. Charka53

  Wat een stakkers dat pisvee laten we hopen dat ze bij de KNVB ook in paranormale krachten geloven dan kunnen ze pisvee er een flinke straf voor geven.

 6. Jimmy1971

  Dat soort gasten ( Troost ) roepen de hele dag van alles , en als er dan 1 van de 10 keer iets toevallig klopt , gaan ze tof doen ..
  Is niet mijn volk !!

 7. vak411

  Lekker belangrijk.. ajax had zelf moeten winnen daar heeft die pisvlek geen reet kee te maken gehad.

 8. Forever nr14

  Wat een mietjes club is het toch zeg, die zit me al jaren meer dwars als die kakkies.
  Bah zielig clubje!
  Hoop dat ze nooit geen aanspraak meer maken op meer dan afgelopen seizoen

 9. De Nees

  Of het werkt of niet maar alleen het idee al dat je zo iemand inschakelt, zieliger kan niet maar past helemaal bij PIS. What’s next, naalden prikken in voodoo poppetjes?

 10. Middenweg401

  Leuk om als een stel idioten hier je te verkneukelen om dit soort onzin nieuws, feit blijft dat wij het kampioenschap daar hebben verloren.

Reageren is niet mogelijk.