There are no ads, please add some


Lerby: ‘Geen contact met AS Roma over transfer Klaassen

Sören Lerby, de zaakwaarnemer van Davy Klaassen, laat weten dat er momenteel geen contact is met AS Roma over een eventuele transfer van de middenvelder van Ajax. In de Italiaanse media verschenen berichten dat Lerby inmiddels een eerste gesprek zou hebben gevoerd met de Romeinse club maar Lerby laat weten dat dat niet het geval is. ‘Roma is een topclub maar we hebben geen enkel contact gehad over een mogelijke transfer. Ik las ook dat er een bedrag van twaalf miljoen werd genoemd maar voor die prijs zal Ajax hem absoluut niet laten gaan’.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

33 reacties

  1. dickst14

   afc fanzone ga wat doen want de site wordt met de dag slechter te bereiken

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Bij duurt het stuk langer hoor …….. of bedoel je een andere “drop” 😂😂😂

     1. Charka53

      Nou ik geef het soms maar op en kijk de volgende dag maar , het is irritant hoor

 1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Waar rook is is vuur. Volgende week komt Lerby met het nieuws dat het rond is.

  1. -buitenkantje rechts-

   Davy heeft het precies zo gedaan als in de lijn Cruijff.. Bij Ajax blijven voetballen tot je 24/25 en dan een mooie transfer maken.. Laten we hem die dan ook gunnen. Het is nu tijd voor hem. Hoop alleen niet dat hij bij Roma terecht komt, volgens mij staat hij daar zelf ook niet op te wachten..

    1. -buitenkantje rechts-

     Als Chelsea 30 miljoen vraagt voor Traoré dan is Klaassen zeker tussen 40-50 miljoen waard. Denk dat Ajax akkoord gaat met een prijs tussen de 25-30 miljoen als er een mooie club tussen zit.

     1. AFCA my World

      Ik denk dat klaassen alleen voor een club gaat die CL speelt,en het verkoopbedrag zal idd rond de 25 miljoen zijn al zou ik liever meer zien !

 2. Peter en zijn Rockets

  Het enige vervelende aan Italie zijn de vele trainingskampen. Verder is het klimaat natuurlijk veel lekkerder dan dat van de UK.

 3. Gert Ajax

  We kunnen hem niet meer behouden helaas maar hoop op een mooie club voor hem.

 4. Dagrump

  Klaassen gun ik echt een hele mooie transfer naar een mooie club !! Heeft ie verdiend !! Liever niet Natuurlijk!!! Zie liever een andere middenvelder vertrekken!!

 5. Basisspeler

  Søren Lerby
  Is dat niet de zaakwaarnemer met illegale clausules in de contracten van El Ghazi en Klaassen? Geldgeile gladjakker

 6. ajacied078

  davy als leider van as Roma. totti doen vergeten zou moeilijk worden. en ik zou dat niet willen als ik davy was. ik zou Dortmund of Liverpool wel bij hem vinden passen of Arsenal. in Italië zou ik alleen juve kiezen de rest is al jaren afbraak.

 7. JohnDoe77

  Ik gun Davey wel een mooie club. Roma is dat zeker en op het middenveld van Juve komt hij niet aan de bak schat ik zo in, daar heeft hij nog een tussenstap voor nodig. Engeland spreekt mij meer aan voor zijn soort spel en veel clubs uit de top 10 zouden daar prima passen! Toch zou hij wat mij betreft ook de nieuwe Mr Ajax mogen worden, maar na 5 seizoenen Ajax 1 is het wel verdiend om door te gaan!

 8. Charlie2011

  Nee man geen AS Roma. En ik heb begrepen dat het een vergissing was van lerby die italianen willen 12 miljoen aanbetalen. En de overige 38 miljoen spreiden over 38 jaar want zo werken hun.

 9. JohnDoe77

  Ja, of ze komen met een bankgarantie… al die banken daar zijn gaar!

Reageren is niet mogelijk.