There are no ads, please add some


‘Cassierra mag verhuurd worden’

Mateo Cassierra lijkt met de komst van Klaas-Jan Huntelaar uit te mogen kijken naar een verhuur, zo meldt althans Mike Verweij van De Telegraaf op Twitter. De Colombiaan was dit seizoen de derde spits achter Kasper Dolberg en Bertrand Traoré en daar lijkt, door de komst van Klaas-Jan Huntelaar weinig in te veranderen en dus lijkt de conclusie van Verweij, overigens op eigen titel want binnen Ajax heeft hier nog niemand over gesproken, voor de hand liggend.

Cassierra tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij Ajax, maar waar landgenoot Davinson Sanchez uitgroeide tot steunpilaar, zat Cassierra vooral op de bank. Desondanks kwam hij met bekerwedstrijden, sporadische optredens in de competitie en Europa en duels bij Jong Ajax toch nog tot vijftien goals in Amsterdamse dienst dit seizoen.

Gerelateerde posts

40 reacties

 1. De seijs

  Niet zo gek. Vond deze donkere jongen gelijk al niet goed genoeg voor ajax. Hoop dat hij ergens anders wel zal slagen. Succes man.

   1. HURBIE

    Denk dat hij beter is als dat hij heeft laten zien
    In mijn ogen een beetje meer vertrouwen geven
    Dan komt hij er vanzelf beter uit

    1. AjaxKat

     Ja vind ik ook Hurbie. Las net elders ook z’n cijfers. Zag er best goed uit ook al zitten er goals van de Jupiler League tussen. Maar wie had dat ook alweer bij AGOVV in de Jupiler League…? Oh ja, KJH! Dus laten we Cassierra niet te snel afbranden.

    2. Charka53

     Wat hij heeft laten zien was bar weinig en als ik die jongen bezig ziet , een duel aangaan zie ik hem niet doen hij is in mijn ogen rijp voor de korfbal dus leen hem maar uit.

  1. KBouter

   Hee Knikezel…” deze donkere jongen”….

   Ik neem aan dat hier geen vraagje racisme aanzit maar wat voor toegevoegde waarde heeft jouw aanduiding?

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Ach deze blonde blanke dombo vindt het heerlijk om onderscheidt tussen rassen te maken. Vervolgens komt hij met ontkenningen en beschuldigingen aan anderen. Type Wilders, type Trump en van vroeger weet ik ook wel een type te noemen.

 2. ritchy

  misschien voor de toekomst het is voor sommige spelers een grote stap en dan heeft de ene speler meer moeite met de verandering dan de andere geef hem een kans dan meteen hem gaan afbranden

  1. f-side64

   als je al meer dan 1 jaar bij Ajax speel en je heb nog geen klasse getoond ben je gewoon een 100% miskoop maar hij is niet de enigste blik ff terug in het verleden qua spitsen zoals w. Sonck m. machlas k. sigthorsson mido en dani. en in heden traore.

 3. AFCA my World

  Je moet hem in de voorbereiding maar eens veel laten spelen,kijken waar hij dan uitkomt,niet gelijk negatief eerst maar eens goed kijken zo slecht is hij echt niet,heeft vertrouwen nodig !

 4. johnie stalker

  Iets te licht vind ik hem wel. Meer broodjes pindakaas en kratjes bier sjouwen dus!

 5. -buitenkantje rechts-

  Ben bang dat het einde Cassierra is bij Ajax. Met de komst van Huntelaar en Dolberg die waarschnlijk blijft.. Ook Sierhuis is hem denk ik al voorbij. Tja.. overbodige aankoop achteraf..

  1. Emilio4Ajax

   Huntelaar heeft een kontrakt voor 1 jaar en Cassierra heeft waarschijnlijk gewoon meer tijd nodig om zich aan te passen. Verhuren aan een ploeg in de eredivisie waar ie iedere week speelt geeft hm ervaring, vertrouwen en daarwordt alleen maar beter van… Win-win situatie als ie het goed oppakt… Weet ook dat het anderen die verhuurd zijn niet goed vergaan is, maar dat heeft dan weer met kwaliteit en mentale weerbaarheid te maken… Nu komt ie vermoedelijk, juist door de komst van Huntelaar, toch niet aan de bak bij Ajax… Maar ook dat kan snel veranderen…??

 6. Peter en zijn Rockets

  Dit is niet wat Ajax zegt dus. Het zou wel kunnen, omdat Sierhuis ook wel derde spits kan zijn. Cassierra moet wel aan een eredivisieclub uit de bewoonde wereld worden verhuurd. AZ, ADO of Sparta. Dan kan hij in Amsterdam blijven wonen en veel contact houden met Sanchez.

 7. Dagrump

  Om eerlijk te zijn heeft Cassierra nog geen echte kans gehad om zich te bewijzen!! En weten hoe je team genoten spelen!

 8. ajacied078

  links voor ipv youness! niks verhuren we hebben iedereen nodig voor die schaal en beker

  1. f-side64

   en wat moet je dan met Kluivert en neres oprotten met die caissière ze hebben wellicht 1 baantje in de plaatselijke Aldi of Lidl voor hem

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Ff er uit geweest Widi? Ik wilde app afsluiten maar zie telkens zoveel kul dat je soms echt wel moet reageren ?. Nu is ons Eugie ook weer terug, moet niet gekker worden. Ik moet denk ik maar soort van ramadan invoeren…..40 dagen zonder Ajax app.

 9. EugAjax

  Op 1 grote uitzondering na: Jari Litmanen. Ruim een jaar bij Ajax en in 1 keer van zero naar hero! Maar je hebt gelijk kans is groter dat hij miskoop word dan nog een voor Ajax geweldenaar. Ik ben dus heel blij met aantrekken Huntelaar! Zeer goede dubbele bezetting voor de spits. Een ervaren Ajacied met een jonge hond uit de (semi) opleiding! Volkomen ook volgens Ajax visie.

 10. Jimmy1971

  Zou hem ook eerst aan de subtop een jaartje verhuren , hij weet namelijk wel waar het doel staat ..

 11. JohnDoe77

  Je ziet dat scouten in Zuid Amerika een vak apart is. Cassiera niet kunnen overtuigen, Neres moet dit jaar echt gebeuren maar met Sanchez maken we alles goed! Maar verhuur van Cassierra betekent waarschijnlijk een Zivkovic-scenario; die zien we nooit meer…

 12. Brokamp

  Ronald De Boer, Arnold Muhren, Daily Blind, Jan van Tongeren, toch niet de minsten hebben ok eerst een tussenstation nodig gehad. Verhuur hem voor een jaar naar bv Pec Zwolle of een andere club en wie weet wat hi na een jaar nog gaat brengen. Die jongen heeft iets meer tijd nodig dan Sanches. Ik heb hem regelmatig zien spelen bij Jong en hij kan echt wel gooed voetballen. Vincent Janssen is ook niet slechter geworden bij Almere. Gun hem die tijd en dan kun je na een jaar een beter oordeel geven.

Reageren is niet mogelijk.