‘Bosz genoemd bij Dortmund en Leverkusen’

De mooie prestaties van Ajax in de Europa League heeft niet alleen de spelers op de kaart gezet in Europa maar ook de naam van Peter Bosz valt nu in het geruchtencircuit. Volgens het Duitse regionale medium WAZ staat de coach van Ajax op een kort lijstje kandidaten om Thomas Tuchel op te volgen bij Borussia Dortmund. Lucien Favre, coach van Nice, zou favoriet zijn. Indien hij niet losgeweekt kan worden, komen Bosz en Peter Stöger (Köln) in beeld. Volgens BILD staat Bosz ook op het lijstje bij Leverkusen. Thomas Tuchel zou de eerste man zijn bij de Duitse club, met Bosz en David Wagner (Huddersfield) als andere kandidaten.

Bosz zelf heeft al aangegeven ervan uit te gaan de komende jaren bij Ajax te blijven. Hij heeft geen clausule in zijn contract zoals bij zijn vorige clubs.

Related posts

21 Comments

 1. Vakje129

  Eerst maar eens prijzen gaan pakken met Ajax voor dat hij aan wat anders gaat beginnen

 2. Jimmy1971

  Tuurlijk blijft hij , hij wil zijn eerste ( trainers ) prijs winnen , en gaan oogsten wat hij gezaaid heeft !!

  1. Bakkie

   Volgend seizoen CL halen, kampioen worden en overwinteren in de CL…
   Dat zou een zeer geslaagd seizoen zijn (die KNVB-beker interesseert me niet)

 3. Iceman

  Hij blijft wel denk ik. Anders was hij wel ingesprek gegaan en als hij het niet zag zitten dan zegt hij het ook denk ik.

 4. Charka53

  Zijn ze in Europa nu zo bang van Ajax , na jaren laten we weer eens wat van ons horen en ze willen Ajax gelijk weer onschadelijk maken door alles te willen kopen.

 5. Peter en zijn Rockets

  Er is hoop voor ajaxpers. Maar niet veel. Bosz blijft denk ik

  1. bs

   Tsja. Maar dan neemt ie Sanchez direct mee en misschien nog wel meer … en dan is het al snel een minder fraai scenario AP. Geef die man nou gewoon een faire kans…

 6. Remco425

  Peter blijft heus wel. En dit zijn geruchten van een regionaal blaadje en roddelblad Bild…

 7. AFCA my World

  Waar maakt iedereen zich druk over,hij is een man van zijn woord dus hij blijft gewoon,met 1 of 2 versterkingen gaan wij volgend jaar weer een grote rol spelen ,in nederland en in Europa ! Blijf gewoon achter hem staan,hij heeft het gewoon heel goed gedaan afgelopen seizoen,alleen in het begin hebben we teveel punten laten liggen maar dat is logisch als je net begint !

  1. Prinsengracht

   Wat bedoel je precies? Ik denk ook dat hij blijft. Maar het is niet zo gek dat hij hier en daar in beeld is.

Comments are closed.