Ajax wil minimaal 25 miljoen voor Davy Klaassen

Davy Klaassen heeft een sterk seizoen achter de rug waarin hij in de competitie veertien keer wist te scoren en ook in de Europa League wist hij het net tweemaal te treffen. Over belangstelling van diverse clubs hoeft Davy dan ook niet te klagen en met name AS Roma ziet de middenvelder graag komen. Mogelijk vertrekt Radje Nainngolan bij Roma en Davy zou prima op zijn plek passen. Willen de Italianen gebruik gaan maken van de diensten van Klaassen dan zullen ze 25 tot 30 miljoen op tafel moeten leggen, aldus De Telegraaf.

Related posts

35 Comments

  1. nick-afca95

    Pfff waarom word er niet gewoon een keer de ECHTE hoofdprijs gevraagd. We hebben het geld niet nodig lijkt me, en hij heeft nog een contract. Als ze het er niet voor betalen blijft hij nog gewoon een jaartje wat voor ons ook helemaal niet erg is. Ik vind 25 miljoen tegenwoordig erg magertjes voor een speler van zijn caliber.

      1. HURBIE

        Helemaal mee eens Kabouter
        Idd voor een speler van zijn caliber is dit bedrag een lachertje
        Het dubbele bedrag zou heel normaal zijn
        Maak die prijzen in Nederland veel hoger ,dan is het een keer afgelopen om Nederland leeg te halen met kwaliteit spelers
        Dat komt alleen maar het niveau en kwaliteit van het Nederlandse voetbal ten goede
        Op die manier gaat Nederland weer ECHT meetellen

        1. Ajaxslied

          Dan vergeet je alleen de spelers en zaakwaarnemers die transfers gaan forceren.

          1. Remco425

            Als speler moet je toch ook geen ‘koopje’ willen zijn. Koopjes zijn over het algemeen voor de breedte, niet voor de basis.

        2. Ajaxslied

          En nee Nederland zal nooit meer mee tellen. Dat we dit jaar de finale gehaald hebben is een uitschieter en die zal je eens in de zoveel jaar altijd hebben. Miss als je Nederland en België samen voegt tot 1 competitie. Kijk maar eens wat huddersfield mag bijschrijven op hun rekening met de promotie. Bijna 200 fucking miljoen waarvan iets meer als 100 alleen al aan tv geld. Dus koester dit jaar want het kan zomaar weer een tijd duren.

  2. Vakje129

    Ze moeten het team bij elkaar houden dan kan je wat gaan betekenen in Europa volgend seizoen , geef die jongen een 1 jarige contract verlenging en spreek duidelijk een vaste verkoopprijs af.

  3. kanu

    Te weinig gooi die prijzen eens omhoog . Dan is het afgelopen met dat gezeik

  4. Charka53

    Laten we hopen dat Davy nog een seizoen blijft en als we dan net zo’n mooi seizoen draaien als het afgelopen dan is hij het dubbele waard .

      1. Charka53

        Het is maar wat de gek er voor geeft koote207 en zeker aan de andere kant van de Noordzee.

  5. De seijs

    Met van der Beek als opvolger voor klaassen zou minimaal 25 miljoen voor Davy niet verkeerd zijn. Ajax zegt ook minimaal! Dus dat gaat dan zeker meer worden. En als Davy een mooie club kan krijgen dan moeten we niet een echt overdreven transfer voor hem eisen. Iets van rond de 30 miljoen zou mooi zijn.

  6. JohnDoe77

    Eens met Seijs! We moeten ons blijven realiseren dat Nederland niet de topcompetitie is zoals Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, etc waar voor dragende spelers met lange contracten inderdaad het dubbele wordt betaald. Niet in Nederland voor een speler met dit contract. Ergens tussen 25/30 is prima, geeft hem ook de kans om een mooi vervolg aan zijn carriere te geven. Wat we wel kunnen doen is een doorverkoop percentage bedingen voor als de echt grote bedragen komen!

    1. AFCA my World

      Gedeeltelijk eens,als je 40 miljoen voor milik krijgt vind ik dat meer reeel bij klaassen passen,en ja blokeren hoeven we niet want met van Beek heb je zijn opvolger al in huis !

  7. marvinww

    wat zeuren mensen nou steeds om de hoofdprijs? 30 miljoen voor klaassen lijkt mij een redelijke prijs

  8. Overdwars

    Klaasen -/- de Jong = 23 mio. Wel een andere type speler, maar met de punt naar voren hebben we er genoeg van. De Jong brengt naast veel power meer ervaring.

  9. Jimmy1971

    Laat Overmars maar onderhandelen , dit is niet tegen te houden , en Donny staat klaar !

  10. Iceman

    Hoezo Minimaal 25 het toch een speler van Ajax of zie ik dat verkeerd? Gewoon de hoofdprijs iets van 30/35 miljoen en geen cent minder en ook geen premie bij kampioenschap of beker winst willen jullie Klaassen dan moet je dokken en wel de Hoofd prijs.

  11. Brokamp

    Waarom zijn de Belgische spelers meer waard dan de onze. Ik vind dat er minimaal de prijs van Depay op tafel moet komen en 25 procent van de winst bij doorverkoop binnen 3 jaar.

  12. Forever nr14

    Kom op zeg 25mio?? Das toch een prikkie, en willen mee blijven doen moeten die prijzen omhoog of willen we alleen maar €’s op de bank ipv op het veld??

  13. Iamsterdam2015

    Ik lees dat de meeste mensen hier het te weinig vinden. Had ik in eerste instantie ook echter moeten wij niett vergeten datt Klaassen uti de nederlandse competitie komt en niet uit de spaanse, engelse of duitse. Een speler van zijn niveau uit bv engelnad zou inderdaad 30 a 35 miljoen opleveren maar daar is de competie ook naar. Hij moet nog maar bewijzen dat hij het niveau aan kan.

    1. Remco425

      Een speler van zijn niveau in de EPL zou 60M opleveren. Er zijn mindere spelers voor 50M gekocht. Dan mag Klaassen best wel meer dan 25M opleveren. Zoals Tottenham Klaassen al noemde: een koopje. Moet je dat als speler ook wel willen zijn? Koopjes zijn meestal niet voor de basis.

      1. Prinsengracht

        De Engelse clubs betalen onderling wel hogere bedragen dan de bedragen die ze aan buitenlandse clubs betalen.

        1. Remco425

          Dat is ook zo en ik snap wel dat we geen €60M voor Davy zullen krijgen, maar kan wel meer dan €25M. En nogmaals, voor €25M komt Davy gewoon op de bank te zitten, want koopje.

  14. Gert Ajax

    Is een goed bedrag voor klaassen. Overmars heeft echt wel zakelijk inzicht daar twijfel ik geen moment aan.

  15. Charlie2011

    Ajax wilt duidelijk niet aanhaken aan de europese top als 25 miljoen het bedrag is voor klaassen. Even serieus jongens wij halen neres uit brazilie real haalt ????? Voor 45 miljoen uit brazilie. Dit moet niet gekker worden. Klaassen is gewoon 35 tot 40 miljoen waard. En dat moeten die italianen gewoon betalen PUNT

Comments are closed.