There are no ads, please add some


Traoré hoopt op terugkeer naar Chelsea: ‘Het was een prachtig jaar bij Ajax’

Bertrand Traoré heeft afgelopen woensdag zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Ajax en hoopt komend seizoen terug te keren bij Chelsea. Het huurcontract van de buitenspeler loopt deze zomer af, waardoor hij vertrekt bij Ajax.

‘We hebben met Ajax een prachtig seizoen gespeeld en zelfs de finale van de Europa League bereikt met veel aanvallend voetbal. Komend seizoen hoop ik terug te keren bij Chelsea maar ik ben niet degene die dat bepaalt. Mourinho liet mij twee jaar geleden debuteren in de Europa Cup bij Chelsea. Nu stond ik tegenover hem. Hij kwam na de finale nog naar me toe. We zullen zien wat de toekomst brengt’, aldus Traoré in gesprek met De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

29 reacties

 1. afcadeluxe

  laatste wedstrijden waren goed,maar wat hij de eerste seizoenshelft liet zien……mazzel en bedankt

 2. stylo1984

  Eerlijk is eerlijk, veel slechte wedstriiden in het begin van het seizoen maar heeft laten zien dat ie hoort te spelen in een hogere competitie

 3. ajaxpers

  Statistisch gezien heeft hij het prima gedaan maar voor het gevoel was het net niet.

 4. Dagrump

  Het was inderdaad een prachtig jaar met leuk en aanvallend voetbal. Succes met je verdere loopbaan. Nu gaan we Kluivert hopelijk vaker zien beginnen !

 5. Charka53

  Veel succes Traore , jammer dat Bosz je op de verkeerde plaats had gezet anders hadden we meer plezier van je gehad.

   1. Bakkie

    Ja, echt jammer dat Bosz steeds koos voor die Dolberg (of hoe heet ie) in de spits

 6. BobbyHaarms

  Het is een goede voetballer hoor en hij heeft zeker kwaliteiten. Maar het zag er vaak veel te nonchalant uit als hij aan de bal was en maakte vaak de verkeerde keuzes waardoor er weer een enorme kans om zeep werd geholpen. Net of dat laatste beetje gif ontbrak om koste wat kost van je tegenstander te willen winnen. Ik wens hem veel succes in zijn verdere carrière.

 7. Jimmy1971

  Hij heeft laten zien dat ie echt wel kan ballen , maar ik denk dat een basisplaats bij Chelsea wel iets te hoog gegrepen voor hem is ..

 8. AjaxBelg

  traore mag blij zijn bij een club als Ajax , speelt meer slechte dan goede wedstrijden. Als hij dan is schitterend dan word dat overdreven benadrukt. lekker terug uitgeleend worden door Chelsea, die kopen toch alles op ! laat Kluivert lekker doorgroeien en op de toekomst loop er nog wat hoor ! laat ons bestuur nu wel bij de pinken zijn … hou deze groep samen met een paar gerichte aankopen en we beleven weer heerlijke tijden! Bedankt Ajacied en prettige vakantie !

 9. Gido

  Mist de intrensieke motivatie om zichzelf iedere dag te verbeteren voor de absolute top.

 10. Remco425

  Hij kan echt wel goed voetballen, dat heeft hij het hele seizoen wel op momenten laten zien. Alleen waren die momenten te spaarzaam. Was in ieder geval een goed overbruggingsjaar voor Kluivert en inmiddels hebben we Neres ook. En dan kan Cerny er ook nog spelen.

 11. JohnDoe77

  Hij was nuttig, maar kan mij slecht voorstellen dat hij bij Chelsea aan het voetballen komt!

 12. Iamsterdam2015

  Hij wisselde goeie momenten met slechte periodes af. Desalniettemin heeft hij bijgedragen aan de finale plaats. Ik hoop dat zijn toekomst hem succes zal brengen en bedank ik hem voor zijn aandeel. Ja ik had ZEKER commentaar op hem, maar dst is geweest, basta!! Succes Traoré

 13. AFCA my World

  Gelukkig rot hij op,hij had ons een kampioenschap kunnen bezorgen als hij veel eerder de vorm van de laatste wedstrijden tentoon had gesteld.
  Nu weer plaats maken voor een echte ajacied,of een goede aankoop.
  Nooit meer huurlingen aub,of het moet een messi gelijke speler zijn !

 14. AFCAZone

  Zei ik, Rot hier nu maar op. Zogenaamd trouw aan je club, En alsnog naar de mensen toe willen die je eigenlijk kwijt wouden.

 15. Antony

  Hij hoopt op chelsea😂hij heeft 4 goede wedstrijden gespeeld ,in die 4 goede wedostrijden had hij 13 goals moeten maken ,hij maakte er 3,misschien 4 ? Hoop ook dat hij naar chelsea gaat hoef ik hem niet meer te zien spelen ,kan ik weeer relaxed voetbal kijken ,want volgens mij zenden ziggo en fox CHELSEA 2 niet uit!!

Reageren is niet mogelijk.