De Ligt, Younes én Traoré in sterrenselectie UEFA Europa League seizoen

DE UEFA heeft drie Ajacieden een plaats gegeven in de sterrenselectie van het afgelopen Europa League seizoen. Matthijs de Ligt, Amin Younes en Bertrand Traoré hebben een plaats toebedeeld gekregen van de groep van waarnemers van de UEFA in de selectie van achttien man. Winnaar Manchester United is (uiteraard) hofleverancier met acht spelers.

Related posts

25 Comments

  1. KBouter

    Mooi voor die jongens maar ze kopen er niets voor.

    Sanches had er met zijn mooie reddingen ook nog wel tussen gekund. Toch wel apart dat Europese clubs nu ineens overal de naam Younes tegenkomen.

  2. knudde32

    das heel mooi voor zijn transfersom deze zomer kan Kluivert mooi linksbuiten

  3. Charlie2011

    Oke pijn is minder. Hoop echt dat sanches blijft. Boys die er nu zijn zijn sterk en kunnen doorgroeien. Mijn gevoel zegt dat veltman klaassen riedewald tete weggaan we raken sowieso traore kwijt dus mark overmars moet aan de bak.

  4. Gert Ajax

    Sanchez en dolberg hadden van mij ook in de sterenselectie moeten zitten

  5. JohnDoe77

    Vooral erg knap van De Ligt! Ventje is zo onwijs jong… Dolberg mag er ook wel bij en Sanchez? Beste verdediger van Europa of zie ik dat verkeerd?

  6. AFCAZone

    Dit betekent voor Man u niks, Dit is hun troost prijs. 8 Mensen? Moeten er minimaal 11.. Zo denken hun nu waarschijnlijk. Maar weet je wat, Ondanks dat we niet gewonnen hebben. Hebben we wel op andere manieren gewonnen. We hebben: Top Team! Top Supporters! Top Staff! Top Trainer! Alles is top. #WZAWZDB #WeAreBack

  7. RobbyZ

    Aan de ene kant prachtig allemaal wat er is bereikt in Europa,euro’s€,NL hoger op de lijst ivm CL en de naam Ajax staat wéér op de kaart maar daardoor hebben we natuurlijk wel het landskampioenschap verspeelt en vliegt er zo’n kut vliegtuigje over de stad omdat die kakkerlakken kampioen zijn geworden,achteraf had ik dan toch liever gezien dat we uit de EL waren geknikkerd en dat de mond was gesnoerd van die teringlijers met hun grote bek,van mij hadden ze nooit meer kampioen hoeven worden!!! ?

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Laat ze, na een eeuwigheid gaan ze hun geld uitgeven aan een vliegtuigje met een tekst die ze zelf jarenlang als zwarte wolk boven hun hoofd hebben gehad. Het geeft alleen maar aan hoe zielig ze zijn. Ik schat het halen van een finale EL tien keer zo hoog in als het halen van een kampioenschap, alleen beseffen ze dat in Rotjeknor niet.

Comments are closed.