There are no ads, please add some


Finale Stockholm: Namen worden bij binnenkomst in de Friends Arena gecontroleerd

Mocht je je finalekaart via de zwarte markt hebben gekocht dan wacht je in Stockholm een uitdaging. De Zweedse instanties melden dat supporters met kaarten waarop een andere naam staat dan het ID, geweigerd zullen worden. Niklas Bodell van de Zweedse voetbalbond vertelt aan het dagblad Aftontablet: ‘Die namen worden bij binnenkomst in de Friends Arena gecontroleerd. Supporters zullen hun ID moeten laten zien … en als de gegevens niet overeenkomen, dan wordt je de toegang ontzegd.’ Doordat er in Manchester een aanslag gepleegd werd en omdat Stockholm ook al ervaring met terreur heeft zijn er zeer strenge maatregelingen afgekondigd. Bodell besluit met: ‘Een ding is zeker: de extra controles betekenen slecht nieuws voor de fans die hun ticket hebben gekocht via de zwarte markt. Maar we hebben voor deze maatregelen gekozen door de terreurdreiging’

 

Gerelateerde posts

27 reacties

 1. nick-afca95

  Als de sfeer er maar goed is! Ik begin wel steeds zenuwachtiger te worden. Pfff ik hou het bijna niet meer!!!

  1. Remco425

   Eigen schuld. Moet je je geld maar niet afstaan aan een oplichtende nep supporter.

  1. woody79

   met dank aan de uefa en opkopers. vindt het zuur voor de echte supporters die eens in de 20 jaar een finale meemaken. maar je hebt gelijk kan weleens mis lopen.

   1. afcadeluxe

    inderdaad ik heb hetzelfde probleem vanuit luxemburg om aan kaarten te komen,heb dankzij indo ajax lyon kunnen zien,was enige optie

   2. Charka53

    Dit hadden ze bekend moeten maken voor de kaarten in de verkoop gingen diegene die veel geld overhebben voor club worden nu wel erg gestraft . Maar ik hoop dat ze kunnen achterhalen van wie de kaart oorspronglelijk komt en die persoon voor de kosten oplaten draaien die de gedupeerden hebben gemaakt.

 2. frenkynairo

  hoe verwachten ze als ze beiden clubs maar 10000 kaarten geven , supporters niet gaan proberen om aan kaarten te komen. veiligheid prima maar denk ook eens aan de supporters.

 3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Verwachting voor vanavond: als Ajax in de eerste helft 90% van haar kansen afmaakt staat het met de rust 2-0 en moet MU de verdedigende stellingen verlaten. 2-1 zal snel volgen maar vervolgens ook de 3-1 en 4-1. Staat het met rust nog 0-0 dan zie ik MU gluiperig de overwinning halen. Lang niet altijd gaat de beste ploeg met de beker aan de haal. 1-0 bij rust voor Ajax geeft een bloedstollende 2e helft.
  Aan Ajax om de supporters blij te maken en 90% van hun kansen te benutten in de eerste helft. Gewoon a la thuis tegen Lyon. Prettige wedstrijd allemaal, spreken elkaar morgen weer.

 4. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Gerucht gaat dat Onana koortsig is en Traore niet helemaal fit. Indojood, klusje voor je. Ff langs het hotel en navragen ajb 😂

  1. Indojood

   Geen tijd. Kijken en praten met lokale vrouwen en daarna naar het stadion.

 5. KBouter

  Ben ook gespannen. Ajax kan geschiedenis schrijven vanavond om als eerste club ter wereld alle prijzen in de kast te hebben.

  Nu zegt me dit soort dingen niet veel..maar ideële een leuke bijkomstigheid!

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Twijfel nog: rustig uit eten of voetbal kijken 😂😂

 6. Indojood

  Ben binnen. Kaart werd met een stift gemarkeerd. Roze is goed, andere kleur geeft nep aan. Daarna gefouilleerd. Niet noemenswaardig. Geen ID/naam controle.

  1. Joep

   He indojood, ik vond de controle meevallen. Inderdaad die stift en verder niets.

 7. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Nouri is afgevallen. Kut.

Reageren is niet mogelijk.