Ajax O19 pakt na landstitel ook de beker

Ajax O19 heeft alvast een voorproefje gegeven wat een hele mooie week moet worden. De ploeg van trainer Aron Winter versloeg dinsdagmiddag in de bekerfinale Psv O19 met 3-0 dankzij goals van Darren Sidoel, Zian Flemming en Noa Benninga. Drie dagen na het behalen van de landstitel was er dus weer succes. Een seizoen waar het succes van afdruipt. Ajax O19 kan vanavond met een voldaan gevoel gaan kijken hoe het Ajax 1 in Zweden vergaat tijdens de finale van de Europa League.

Opstelling Ajax: Plomper; Matusiwa (45.Boultam, M. De Wit 59.) , Sidoel (74. Doekhi), Kemper, Bakker, Ter Heide, Lopez (80. Benninga), Lang, Flemming (83.Struijk) , D. De Wit, Nunnely.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. nick-afca95

    Lekker bezig jongens! We hebben niet voor niets de beste jeugdopleiding. En nu koppie er bij houden en kijken of je de stap kan maken naar jong en uiteindelijk het eerste.

  2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Jongens, niet om de pret te verstieren maar …… de andere teams waren niet echt heel erg getalenteerd. Veel spelers van O19 nu, zonder de reeds doorgeschoven spelers komen niet voor het eerste in aanmerking. Het is en blijft een hele puike prestatie maar het nu niet zo dat er een elftal van jonkies staat te kloppen op de deur van het eerste. Soms weer ff terug met beide voetjes op de grond ?

Comments are closed.