There are no ads, please add some


‘Zaakwaarnemer Davinson Sanchez in Amsterdam voor besprekingen met Ajax’

De zaakwaarnemer van Davinson Sanchez is vrijdag in Amsterdam aangekomen voor besprekingen met Ajax over de toekomst van zijn pupil, zo meldt althans het Catalaanse Sport. Het was altijd de bedoeling dat de Colombiaan minimaal twee jaar bij Ajax zou blijven. Nu de interesse voor de verdediger steeds verder toeneemt, is het de vraag of Ajax een transfer wil en kan tegenhouden. Barcelona toonde al interesse (zie bericht) en afgelopen week kwamen berichten naar buiten dat Chelsea zelfs 40 miljoen euro over zou hebben om de verdediger naar Londen te halen.

 

Gerelateerde posts

22 reacties

  1. vak411

   Voor de hoofdprijs verkopen en nog een jaar huren. Anders opzouten. Ajax heeft geld zat. Hebben we eindelijk een waanzinnig toptalent en gaan we na een jaar weer verkopen.

 1. Dagrump

  Gewoon nog lekker 1 a 2 jaar bij de mooiste club van nederland spelen en dan voor een mega bedrag naar barca of andere topclub en in de basis starten!! Als je kijkt naar wat ze nu hebben bijna elke wedstrijd spelen, zo goed als zeker deelname CL !! Wat wil je nog meer behalve 💰💰💰!! Maar ik zie een aantal speler liever nog heel veel jaartjes bij ons Ajax spelen dan in het buitenland !!

 2. De seijs

  Hoop dat Sanchez zijn verstand gebruikt en zeker nog een jaar bij ajax blijft. Daarna komt hij bij iedere club als grote speler binnen. Mooier kan toch niet. Wat een kanjer

 3. Jimmy1971

  Als we volgend jaar Europees weer mee willen doen , moet je deze speler absoluut houden , zo’n speler is voor Ajax niet meer te koop ( lees onbetaalbaar ! ) ..

  1. Bakkie

   Klopt helemaal, Jimmy. Laten we hopen dat het een constructief gesprek gaat worden waarbij de eindconclusie is dat Sanchez tenminste nog één jaar bij ons blijft.

   1. Bakkie

    Desnoods met een flinke salarisverhoging voor Sanchez, al vrees ik dat ie al aardig tegen het plafond aan zit.

 4. Geroldkohlen

  jaartje houden nog (liefst 2),en dan gaat hij volgend jaar voor 50 a 60 miljoen weg.

 5. Remco425

  “De bedoeling was altij dat Sanchez minimaal 2 jaar bij Ajax zou blijven, maar het is de vraag of Ajax een transfer kan en wil tegenhouden.” In dat geval MOET Ajax een transfer tegenhouden…
  Is voor Sanchez ook beter. Nu wordt hij nog bankzitter bij eem topclub. Als hij ook zo presteert in de CL, komt hij écht binnen als een topspeler.

 6. Slingertje.

  Ik hoop op nog een jaartje Sanchez maar ben bang dat hij zal vertrekken want er wordt met flinke bedragen gewapperd door diverse clubs.

 7. Emilio4Ajax

  Sanchez wil CL spelen… Maakt woensdagavond alleen nog maar belangrijker, want het is de snellste weg naar de CL… Winnen ze, openbreken en verlengen tot 2021… Meer dan 40 mln inkasseren… 🍻😎

 8. Charlie2011

  Ziyech Sanchez Dolberg lopen sowieso tot 2021. Dus hoe dan ook jackpot als ze perse weg willen . Maar ik denk serieus nu dat traore toch weggaat dat we nog 2 (kannonen) nodig hebben. Spits en verdediger dan hebben we een waardig CL niveau team.

  1. Emilio4Ajax

   Ok dacht dat Sanchez tot aan 2019 of 2020 vastligt. Heeft ie kontakt tot 2021 opwaarderen en verlengen tot 2023, maar zeker geen 40 mln… 60 mln dan kunnen we praten….🍻😎

 9. AFCA my World

  Gewoon de EL winnen,dan blijft ie nog een jaartje om CL te spelen ! Bij ons is hij van een basisplaats verzekert.

 10. Prinsengracht

  Het is een goed teken dat zijn zaakwaarnemer komt praten. Als hij sowieso weg zou willen, was dat niet nodig.

 11. ajacied078

  40 mil plus suarez anders geen deal voor barca 🙂 chelsea mag 8o mil betalen bij die oplichters moet je niet willen spelen.

 12. JohnDoe77

  Minimaal nog een jaar bij ons, na Stam nooit meer zo’n indrukwekkende speler gezien!

Reageren is niet mogelijk.