There are no ads, please add some


‘Younes ook nadrukkelijk genoemd bij Sevilla’

De successen van Ajax in Europa blijven niet onopgemerkt en dus draait direct de transfer geruchten molen overuren. Zo werd afgelopen week Amin Younes al gelinkt aan de Duitse topclubs Leipzig en Dortmund en werd de vleugelspeler ook nog een geselecteerd voor het Duitse nationale elftal. De laatste dagen wordt de naam van Younes ook nadrukkelijk in verband gebracht met belangstelling van Sevilla. Nadat Bild als eerste de naam van Sevilla noemde komen er ook in Spanje de nodige berichten los over de vermeende interesse van de Spaanse club voor de Ajacied. Er worden bedragen genoemd van rond de 15 miljoen voor de aanvaller. Ajax moet overigens 20% van de transfersom afdragen aan zijn vorige club Borussia Mönchengladbach. Younes zelf gaf onlangs aan graag zijn contract bij Ajax te willen verlengen maar of club en speler bestand zijn tegen zoveel geweld uit het buitenland is maar de vraag.

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. De seijs

  Voor een goed bedrag niet moeilijk doen ajax. Zoals Younes afgelopen seizoen speelde kan elke nieuwe speler op zijn positie het nooit slechter doen.

  1. vak411

   Onzin, als je kijkt hoe belangrijk hij vorig seizoen was.. hij kan het dus wel. Daarnaast wordt hij de laatste tijd steeds beter. Veel mensen vergeten dat hij wel steeds 2 á 3 man bezig houdt waardoor Zieych meer ruimte heeft. Laat hem lekker nog een jaar blijven en kluivert steeds meer minuten geven.

   1. nick-afca95

    Ben het volledig met je eens vak111. Younes word hier vaak neergezet als een speler die er niks van kan maar dat vind ik onzin. En ik weet zeker dat wanneer hij weer wat gelukkiger in de afronding is, hij ook meer oog voor zijn medespelers zal krijgen en dus zijn hele spel zal verbeteren. Gewoon lekker blijven dus!

  2. Amoebe

   Van mij mag hij indd ook weg.

   Gerust een paar belangrijke doelpunten maar ik zie liever een buitenspeler die attractiever voetbalt en meer voorzetten geeft.

  3. Prinsengracht

   Zo slecht was hij niet. Scoorde in de kwartfinale en in de halve finale.

 2. Jimmy1971

  Sowieso dan nu direct verlengen en opwaarderen ! Ondanks zijn tegenvallende rendement dit jaar een hele nuttige speler voor ons , omdat het een handenbindertje is ..
  Als clubs dan wel willen doorpakken betekent dat een betere prijs !!

 3. Jimmy1971

  Was vandaag bij de Man united wedstrijd aanwezig , maar dat was ondanks alle wisselingen echt geen wonderploeg !!
  Heb nu echt een heel goed gevoel over woensdag !!!

 4. afcadeluxe

  pff nu al balen 2 maanden komkommertijd en elke dag nieuwe geruchten over mogelijke transfers…..

 5. Geroldkohlen

  ik weet dat dit topic over younes gaat. maar de zenuwen gieren bij mij nu al een paar dagen door mijn lijf, ikmorgen tijdens de vlucht zal het alleen maar erger worden. ik heb er enorm veel zin in, ik kan niet wachten! #gekwordenvandespanning

    1. Indojood

     Ik ga morgen met de bus. Ik vlieg terug via Oslo. Als het goed is land ik om donderdag 16 uur op Schiphol, dan kan ik meteen naar het Museumplein.

     1. Geroldkohlen

      nice! hopelijk word het een avondje om nooit te vergeten. als we winnen ga ik feesten tot in de vroege uurtjes, en dan meteen terug in de ochtend en meteen door naar het museumplein!😂

 6. Charlie2011

  Lastig met younes want als zijn zelfvertrouwen op 100% staat denk ik echt dat hij dreigend als de pest is. Maar als hij weg zou willen 40 miljoen 😁. Baal nu al een beetje dat half europa al achter onze spelers aanzitten freaking irritant kan er maar niet aan wennen. Woensdag finale moge ons aller ajax winnen de beste dus.

 7. Charka53

  Als Younes eens meer oog voor zijn medespelers had dan zou een betere speler zijn dus dan hoef hij zich ook minder vast te lopen en dan lijkt zijn rendement gelijk hoger .

 8. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Ik hoop woensdag gewoon een hele mooie pot voetbal te zien van de kant van Ajax. MU zal afwachten. De finale halen is al een hoofdprijs, het winnen is de kers op de taart.

Reageren is niet mogelijk.