There are no ads, please add some


Ajax O19 voor de vierde maal kampioen van Nederland

Op de Toekomst heeft Aron Winter met zijn team een 3-1 zege behaalt tegen feyenoord onder 19. Met deze zege is Ajax O19 voor de vierde maal op rij kampioen van Nederland geworden. De bezoekers begonnen de wedstrijd fel en Ajax moest de eerste 15 minuten zich organiseren maar toen kopte Dani de Wit uit een hoekschop de bal in het net (1-0). De opgeroepen supporters zorgen ervoor dat Ajax steeds beter ging spelen en Ché Nunnely legde via de rechterkant de bal panklaar op het hoofd van Zian Flemming die de 2-0 in de kruising kopte. Nog geen minuut later stond Ché Nennely helemaal vrij en Mees de Wit speelde de bal voor zijn voeten en Ché zette de 3-0 op het scorebord.

De tweede helft had Ajax ook nog steeds de overhand maar beide partijen geloofden het eigenlijk wel. Ozan Kökcü van feyenoord wist de enige treffer in de tweede helft te maken waarmee de eindstand op 3-1 kwam te staan.

Opstelling Ajax O19:
De Lange; Bakboord, Sidoel (’46. Doekhi), Kemper, Bakker (’57. Boultam); D. de Wit, Ter Heide, Lang; Nunnely, Flemming (’57. Kaars), M. de Wit (’65. Matusiwa).

Gerelateerde posts

21 reacties

   1. vak411

    Idd prachtig, vooral tegen dienschuimbekkende kakkerlakken.. helaas was er alleen familie van die jochies.. Ajax prima, vooral
    Nurrely goed! Wie de jeugd heeft heeft de toekomst

 1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Belangrijkste is dat er nieuwe talenten doorstromen naar jong Ajax en het eerste. Dit jaar een mooi resultaat met Kluivert, deLigt etc. Wat komt er hierna aan? Letten datvkampioenschap niet de doelstelling wordt maar de ontwikkeling van de talenten. Ik blijf het zeggen hoor 😂

  1. stylo1984

   Ja draait alleen maar om geld verdienen en de geote clubs dienen in het buitenland

  2. Remco425

   Natuurlijk AB, zeg ik ook altijd. Maar tegen 010 is het toch wel lekker 😉

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Klopt Remco, er zijn uitzonderingen 🙂

   2. Prinsengracht

    Zou leuk zijn als de dames ook eens kampioen kunnen worden tegen 010.

  3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Kut dat die ipad je woorden loopt te verbeteren.

 2. Jari10

  Helemaal eens. Maar leren kampioen worden is ook belangrijk. Top prestatie💪👍

 3. -buitenkantje rechts-

  Om met Derksen te spreken:”Er gebeuren prachtige dingen bij Ajax”
  ⚽️👍

 4. afcadeluxe

  er is toch niks mooiers om kampioen te worden tegen fijnnooit?!top ervaring voor die jongens

 5. Charlie2011

  Hoop dat er echt zo een ras amsterdammertje met gekke rauwe amsterdamse bluf weer doorkomt. Eentje die de boel opzweept. Trots op de mooiste club van de wereld.

  1. Prinsengracht

   De enige uit deze ploeg die ik volgend jaar al (eens) in het eerste zie spelen is Sierhuis. En wellicht Bakker als Riedewald vertrek en Viergever ook.

 6. JohnDoe77

  Geweldig en een mooi signaal voor de komende jaren! Mogen we trots op zijn en duimen dat er meer De Ligt, Nouri, Cerny, Kluivert, etc door zullen komen!!

Reageren is niet mogelijk.