There are no ads, please add some


Drukte bij stadionkassa, supporters teleurgesteld huiswaarts

Ajax heeft alle supporters die een kaart voor de Europa League Finale hebben bemachtigd een mail gestuurd met de dag waarop men de kaart kan afhalen bij de stadionkassa van de Johan Cruijff Arena. Met openingstijden vanaf 09.00 tot 21.00 uur dacht men voor genoeg spreiding te hebben gezorgd, maar toch ging het donderdagavond mis.

Rond 20.00 uur werd het plots enorm druk en omdat de stadionkassa om 21.00 uur het loket sloot, moesten veel supporters onverrichter zake huiswaarts keren. Een teleurgestelde supporter laat tegenover AT5 weten dat het voor hem nu zaterdag gaat worden om zijn kaart af te halen. ‘Vrijdag moet ik werken dus dan maar zaterdag opnieuw proberen, er zit niets anders op’.

Bron: AT5


Gerelateerde posts

11 reacties

  1. RickyAmsterdam

   Als het kaartje nou bij de plaatselijke Primera opgehaald moest worden kon ik het nog wel begrijpen. Maar slechte zaak van Ajax dat ze zo met hun eigen supporters om gaan… De supporters die vrij nemen en naar Stockholm vliegen om de club te kunnen supporten. Niet echt wederzijds op deze manier.

 1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Dus supporteres staan op tijd in de rij en worden gewoon naar huis gestuurd? Ajax, ga je diep schamen. Voor d bobo’s wordt alles geregeld en de supporter zet je in de kou. Schandalig. Ongetwijfeld komen er vandaag excusses van van der Sar maar dat is simpelweg dan te laat. Dit soort zaken gebeurd te vaak onder deze directie.

   1. AjaxKat

    Juist ab en op een of andere manier voelt ook dit aan als typisch Ajax. Er wordt in verhouding maar een handvol kaarten uitgedeeld, dus wat is het probleem?

 2. Joep

  Wij stonden om 19.45 uur in de rij. Uiteindelijk had ik rond 21.30 uur mijn kaartje opgehaald bij de kassa.

Reageren is niet mogelijk.