There are no ads, please add some


Derksen: ‘Ajax heeft veel meer toekomst dan feyenoord’

Johan Derksen heeft waardering voor het feit dat feyenoord dit seizoen de landstitel heeft gepakt, maar ziet het niet snel nog een keer gebeuren. Sterker nog, de voetbalanalist van Voetbal Inside denkt dat de club uit 010 de komende jaren geen rol van betekenis meer zal spelen in de strijd om het kampioenschap.

‘Ajax heeft veel meer toekomst en in Amsterdam gebeuren spectaculaire dingen. Momenteel zit de ploeg van Bosz op 70 tot 80 procent terwijl feyenoord aan de top zit. Het is zeker niet uitgesloten dat Ajax de Europa League gaat winnen en ik denk dat Ajax de komende jaren weer de baas is in Nederland. Persoonlijk kan ik mij nauwelijks voorstellen dat feyenoord volgend seizoen weer kampioen gaat worden, en ja dan schop ik tegen zere benen maar het zijn wel feiten’.

Bron: RTV Rijnmond


Gerelateerde posts

71 reacties

 1. Prinsengracht

  Dat weten we zelf ook wel. Daar hebben we Derksen niet voor nodig. WZAWZDB

  1. jood84

   we hebben hem niet nodig, maar het is wel fijn dat die man inziet wat voor kutclub 010 is 😎

 2. Indojood

  Heb het interview gezien. Nergens blijkt dat hij niet onder de indruk is van de prestatie van 010-zuid. Hij heeft er wel waardering voor. Maar inderdaad, hij ziet terecht, zoals iedereen met een beetje verstand van voetbal, meer toekomst in Ajax.

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Hij voorzag een simpele uitschakeling van Ajax door Lyon en nu winnen we volgens hem opeens de EL en komen er meer sucessen aan? Aangezien de snor negen van de tien keer fout zit met zijn voorspellingen hoor ik hem liever niet dit soort dingen over Ajax zeggen. Als er een weinig verstand heeft van het spelletje is hij het wel. Ik vind hem eigenlijk een beetje de de Seijs van het programma.

   1. Indojood

    Tsja, zoals iedereen zit hij er geregeld naast. Snap verder niet dat mensen zich druk maken om meningen van analisten.

    1. Remco425

     Het probleem met die snor Indo, is dat hij denkt dat hij het allemaal heeft uitgevonden. Dat hij alle wijsheid in pacht heeft. Dat hij al het nieuws als eerste heeft. Maar vrijwel altijd zegt hij complete onzin. Bij de meeste analisten zit er nog wel iets van waarheid in.

     1. Indojood

      Zie het niet als een probleem. Heb mijn eigen kijk op mijn cluppie. Moet zeggen dat ik al een paar jaar niet meer naar VI kijkt dus mijn mening moet je ook met een korrel zout nemen. Ik reageer omdat ik het bewuste filmpje heb gezien bij Rijnmond en ik kreeg niet de indruk dat hij geen waardering had voor de prestatie van de kakkies zoals Henk in het artikel beweert.

     2. Remco425

      Ik kijk ook al jaren niet meer, juist om deze reden. Alleen met de EL wedstrijden moet hij er weer zonodig bijzitten. En dan weet ik weer waarom ik niet meer keek. Hij heeft het vaak over spelers en trainers waar niks zinnigs uit komt, maar dat is bij hem idem dito.

   2. -buitenkantje rechts-

    Ach.. er zijn meer mensen die zeiden dat Ajax noooooit de finale zou halen..😜😎

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Ik had het nooit verwacht.

 3. BobbyHaarms

  Logisch toch? Daar hoef je geen professor voor te zijn om dit te zien. Houdt Ajax dit elftal bij elkaar dan is dit nog maar het begin van successen. En belangrijk, Ajax is onder Bosz weer leuk om naar te kijken!

   1. Charka53

    Je heb helemaal gelijk Bobby , maar wat die Derksen allemaal lult is toch niet veel anders wat wij met z’n alle dagelijks de wereld ingooien .Ik hou er wel van hoor

 4. afcadeluxe

  derksen heeft hier zeker meegelezen,dat wij de komende jaren er goed voor staan werd hier door verschillende leden al aangegeven,dat ziet een blinde analist…

 5. Charlie2011

  Gevalletje leicester. Ik blijf het zeggen ajax heeft ervoor gezorgd dat ajax geen kampioen is geworden. 010 is gehyped door media

 6. Charlie2011

  Oja en ze gaan het nederlands voetbal schande geven in europa volgend seizoen

   1. Charlie2011

    Hahaha ja waar. Gaat nog enkele jaren duren voordat ze op het niveau van ajax zitten. Het is een incident meer niet.

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik vind het grappig om te zien dat uitspraken van Derksen als nieuws worden gezien.. Ook de geptikkelde rescties op zijn uitdpraken snap ik niet. Hij maakt een 2 wekelijks programma dat over oa voetbal gaat. Doel is: beetje kroegsfeer waarin aan een stamtafel over voetbal en andere zaken geluld wordt. Ik vind het wel vermakelijk hoor. Gewoon af en toe s kijken en niet te serieus nemen.⚽️

   1. Toppertje

    Maar wel een van de weinige goede reacties. VI is lekker gelul over voetbal aan een stamtafel. Soms hele zinnige dingen en soms onzin maar wel vermakelijk als je het niet te serieus neemt. Helaas hebben veel supporters, ook die van Ajax, lange tenen en voelen ze zich gelijk aangevallen als er over hun club iets negatiefs gezegd wordt. Ik kijk er in ieder geval graag naar.

    1. Prinsengracht

     Ik kijk het meestal. Al zo lang het bestaat. Ik heb Derksen zien veranderen van een pure voetbalman die bovendien goed ingelicht was in iemand die te vaak zegt wat het volk wil horen. Ook is hij al een paar jaar niet meer goed op de hoogte. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer kijk, maar ik ben wel anders tegen Derksen gaan aankijken.

     1. De seijs

      Ooooooooh jij kijkt Derksen. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ja nou valt het kwartje!

     2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik denk dat hij maar heel weinig begrijpt. De juiste timing op de triangel gaat al mis 😂

 8. Indojood

  Moet zeggen dat ik Litmanen wel mis hier. Die maakte zich al druk om een mening die nog niet gegeven was: “Wedden dat die snor morgen Nijhuis een veer in zijn reet steekt?” Haha.

  1. dickst14

   Ik heb Nijhuis gemist bij de huldiging op de Coolsingel. Hij heeft toch ook een grote bijdrage gehad. Denk aan Fey-Psv en een week later groningen-ajax. Volgens Derksen moet dat de norm zijn om Europees niet af te haken, zoals Nijhuis fluit. Alleen bij 9 vd 10 scheidsrechters hebben we dan elke wedstrijd 4 penalties tegen en 3 rode kaarten

   1. Indojood

    Fouten worden gemaakt en zullen blijven worden gemaakt. Groningen uit moet je gewoon winnen en dat hebben we nagelaten. Eigen schuld. Wij moeten beter voetballen, meer scoren en winnen, dat is de enige oplossing om fouten van scheidsrechters te elimineren.

  2. Peter en zijn Rockets

   Litmanen heeft de ballen die anderen niet hebben. Hij zei dat hij ging en hij ging.

   1. De seijs

    Heee dat is een wijze uitspraak. Let je effe op burn-out ab de racist!

     1. De seijs

      👼ab burn-out ab de racist. Heeft het hier al 6 x aangegeven dat hij zou stoppen op het forum. Maar ja ziek in zijn hoofd hè. Watje is het die ouwe 61 er . 😂😂

     2. Widi

      Je discrimineert naast op huidskleur nu ook al op leeftijd? Wat volgt? Geslacht? Dan heb je ongeveer alles gehad.

     3. De seijs

      ???Wat is er mis en discrimineert aan een leeftijd? ? widipietertje! !

     4. Widi

      Je begrijpt het niet? Je pakt AB regelmatig aan op het feit dat hij boven de 60 is. Alsof dat erg is. Of minderwaardig. Discriminatie. Dom.

     5. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Even een feitje, ben onder de zestig. Totaal onbelangrijk maar dan kan commentaar aangepast worden naar “die ouwe 50 plusser”. Nog een feitje: burn-out is niet gebeurd en gaat ook niet gebeuren. Racist ben ik ook niet. Blijft over ziek in mijn hoofd ……. tja, dat is niet aan mij om over te oordelen. Dus er blijft eigenlijk alleen over: AB, die ouwe 50 plusser. In ieder geval iets dat 100% klopt.

     6. De seijs

      Ja klopt. Is ook niet erg. En is ook niet discriminerend. Dat maak jij ervan. En iemand zijn huidskleur noemen is ook niet discriminerend. Maak jij er altijd van. Dus is het jou probleem. Ik denk dat jij overal iets achter zoekt. zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

     7. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Maar Appie en Ziyech zijn geen Nederlanders he Breivik en op het forum hebben we ook een pinda (vanwege zijn huiskleur en afkomst) die zijn hand loopt op te houden. Maar verder discrimineer jij niet hoor. Alles goed. Weet je, jij komt me kver als een meeloper. Mee schreeuwen met de groep Wilders, mee schreeuwen met alle anti Moslim mensen en mee schreeuwen met iedereen met antiphatie tegen buitenlanders met een kleurtje. Maar ondertussem lekker stiekem anoniem je in de groep verschuilen. Gewoon een lafbek dus. Een lafbek die na deze bijdrage weer met als zijn originele uitlatingen komt als burn-out, je moeder is een hoer, racist, Calimero etc puur en alleen omdat hij geen eigen mening laat staan eigen teksten heeft. Nou Breivik, kom maar op. Oh ja ….. het kan zijn dat ik het niet direct lees want ik krijg geen signaal als er een reactie komt.

     8. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Goh, stilte.

     9. De seijs

      Nee ziyech speelt als hij wil
      voor Marokko. Nouri gaat nog kiezen hij heeft 2 paspoorten dus wordt vervolgd. En pinda is een scheldwoord. En ik heb tegen elk geloof iets. Ik vind van een geloof dat er altijd narigheid van komt. En tegen buitenlanders heb ik ook niks, als ze maar de normen en waarden accepteren die wij hier in nederland handhaven. En stiekem ben ik al helemaal niet. Ik kom op jou aangewezen plek om jou te zien. Maar jij was daar niet. Allemaal smoesjes vertellen hier, maar nogmaals jij was er niet. En ik wel! Dus verschuilen doe ik niet maar JIJ!! Dus jij bent hier de grote lafbek burn-out ab de racist! ! En over je moeder dat heb jij zelf hier vertelt. Kijk een van je 20 namen maar eens goed na!! En ik geef hier elke dag wel eens een mening. Al is dat hier niet verplicht. Nou ik heb alles weerlegt. Dus kom maar weer op met je onzin. En ja een burn-out heb jij zeker wel heb jij hier ook al eens verteld. En dat jij hier zou stoppen op het forum. Heb jij ook al 6 x verteld. Maar jij bent net een kakkerlak jij blijft terug komen. Jammer!!!! Nou ga maar weer effe schuimbekken. Ik lees het wel weer.😂😂😂😂😂

     10. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik heb gezegd dat mijn koedr een hoer is? Graag nog dit weeken d een afspraak op Scheveningen jongen. Ik timmer je volkomen in elkaar en dat is een 100% belofte. Kom maar lafbek.

     11. De seijs

      Pffffff ik ben eenkeer voor niets geweest. Jij hebt je kans gehad! En als het echt niet waar zou zijn, dan kom jij wel naar mij. (als jij een kerel bent. Maar we weten hoe jij bent hier. Dussss)

     12. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Noem je adres.

     13. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ja, zodat er op elk moment een knokploeg aan aankloppen. Zijn vaat meer gegadigden om je op je smoel te slaan hoor. Je bent erg geliefd wat dat betreft. Maar ja ….. laf racistje he. Grote bek maar wel anoniem. Door je hersenbeschadeging weet je je adres niet eens op te schrijven.

     14. De seijs

      Niet de boel verdraaien burn-out ab de racist. Jij vertelt hier al zo lang dat je weet waar ik woon . Wie ik ben. Wat ik doe. Dus ik zou zeggen jij weet toch alles! Nou ik zie je wel. (met je knok ploeg 😂😂)

     15. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Breivik de Lafbek

     16. De seijs

      Tja………… Je weet het niet meer hè. Maar iedereen hier weet nu 100% hoe jij bent. Grote mond maar geen ballen! Een beetje kerel had al op de stoep gestaan. Maar ja burn-out ab de racist tja…….😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 9. knudde32

  zoals zo vaak en dat vinden de meeste niet hier heeft de snor weer groot gelijk

 10. Slingertje.

  Maar dat is logisch !!!

  Waarschijnlijk horen we de komende jaren weer heel weinig van die kakkies.

 11. Jari10

  Laten we in ieder geval hopen dat de snor er deze keer ook naast zit. Komt weinig zinnigs uit die man als het over Ajax of spelers gaat.

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Mislukte randdebiel.

 12. Forever nr14

  @dickst14 vergeet die prutsert van “van Boekel” niet he😳😳
  Aanfluiting die man, met z’n kakkie hart

Reageren is niet mogelijk.