There are no ads, please add some


Uitreiking van bekers na Europese finales na jaren terug op het veld

Na jaren de bekers na de Champions League finale en Europa League finale op de tribune te hebben uitgereikt zal vanaf dit seizoen deze ceremonie weer op het veld plaatsvinden, zo meldt de UEFA vandaag. ‘Het veld is het podium van de spelers en de enige passende plaats is om de successen daar te vieren,’ aldus UEFA president Aleksander Čeferin. ‘Spelers kunnen zo ook hun succes met hen ploeggenoten vieren in het zicht van de fans zonder de onderbreking van het moeten beklimmen van de tribune. Alle fans krijgen het beste zicht op de uitreiking van de beker, waar ze ook in het stadion zitten.’

Een goed initiatief van de UEFA. En nu nog zorgen dat er hoofdzakelijk ECHTE supporters in het stadion zitten! Tijdens de Europa League finale bijvoorbeeld heeft de UEFA zowel Ajax als Manchester United bijvoorbeeld slechts 10.000 kaarten gegeven waardoor er 34.000 toeschouwers in het stadion zitten die niks met beide elftallen hebben: zakenrelaties en andere bobo’s veelal op uitnodiging van de Europese voetbalbond. Laat de spelers hun succes dan ook daadwerkelijk vieren met de ECHTE fans en zorg dat die in grote getalen in het stadion kunnen zitten meneer Čeferin!


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. rekel23

  De Uefa heeft tot eind maart al kaarten verkocht voor de finale. Het merendeel is opgekocht door grote partijen die ze nu voor woekerprijzen aanbieden. De uefa zou toch diegene moeten zijn die et zorg voor draagt dat de echte fans zouden kunnen gaan of is het nu echt alleen het binnenhalen van geld wat telt? Wordt tijd dat ze daar ook naar gaan kijken en niet alleen de uitreiking.
  Dan als laatste de triestheid van zogenaamde fans die om allerlei redenen hun kaartjes verkopen en het zo sneu is dat ze niet kunnen gaan. Dat zou pas gelden als ze de kaarten tegen de normale prijs zouden verkopen en ik hoop dat Ajax hier ook nog knalhard op in gaat grijpen.
  Ja ik ben teleurgesteld omdat ik helaas net heb misgegrepen op dinsdag.

  1. BobbyHaarms

   Je bent niet de enige Rekel23, met jou en mij zijn er vele duizenden échte supporters die mis hebben gegrepen. Met dank aan die UEFA mafia, die geld veel belangrijker vinden dan wel of geen echte supporters in het stadion. Ze moeten zich kapot schamen, net als die nepsupporters die hun kaartje voor tig keer zoveel proberen te slijten dan de daadwerkelijke kostprijs.

  2. nick-afca95

   Ook ik heb net misgegrepen en begrijp je frustratie dus heel erg goed. Er moet ook actie komen vanuit de clubs want die willen immers ook dat een stadion zo veel mogelijk gevuld is met echte suporters die 90 minuten lang zorgen voor een fantastische sfeer.

 2. Kevke87

  helaas is het zo dat geld op 1 staat en het bevredigen van de jezelf en de medebobo’s. ohja en voetbal moet natuurlijk ook, dat komt dan op plaats 3. hopelijk is dit een klein vooruitgang dat voetbal weer komt waar het hoort

  1. HURBIE

   Als trouwe supporter kan ik wel janken dat ik hier geen kaart voor heb
   Wij zijn de club trouw
   Maar de club ons Niet

 3. Jimmy1971

  Typisch de UEFA , kleine deeltjes geven , de rest alleen maar nemen ..

  1. Rickie

   fifa is togg zo corupt als de fuck begon allemaal met de merken addidas en puma de beide broers beginnen elk hun merk op te bouwen zo groeit de fifa. in zwitserland. natuurlijk.

 4. Prinsengracht

  Er zit meer achter. Hoe meer fans van beide deelnemers, hoe groter de kans op rellen. Dat het ten koste gaat van de sfeer in het stadion neemt men voor lief.

  1. frenkynairo

   denk toch dat een hooligan eerder zo’n duur kaartje kan betalen dan de gemiddelde burger.

 5. Bert62

  Je weet vantevoren hoeveel capaciteit een stadion heeft dus deel je het aantal plaatsen in tweeen zodat elke club evenveel supporters heeft.

  1. Remco425

   Al delen ze het door 3en zoals vroeger. Dat zou al een flinke verbetering zijn. Maar nu hebben beide clubs samen nog niet eens de helft van de totale capaciteit.

  2. Janneman16

   Dat hoeft niet persé maar voor ieder team het dubbele aantal zou wel prettig zijn geweest. 🙁

 6. Slingertje.

  Vorig seizoen kregen Real en Atletico beide maar 19.000 kaarten terwijl er 80.000 fans in het stadion konden.
  De echte fans zijn niet belangrijk voor de UEFA-Maffia.

 7. Jari10

  Het is gewoon klote! De laatste 2 finales was ik erbij en toen was de verhouding echt veel beter. Straks zit inderdaad De Breuk op mijn plek😳😭

 8. AFCA my World

  Bij de bobo’s zitten er ook wel echte Ajax-supporters hoor,mijn dochter en ikzelf altijd in vol ornaat,met shirt sjaal trainingsbroek,oke het zijn er niet veel maar wij zijn dankbaar dat we erbij kunnen zijn !!!

 9. AFCA my World

  Ben blij dat mijn dochter en ik erbij kunnen zijn, weliswaar via de bobo’s maar we juichen dan maar extra hard !

  1. Remco425

   Als de kaarten van de bobo’s maar naar mensen zoals jij gaan, dan komen ze toch nog goed terecht 😉

Reageren is niet mogelijk.