There are no ads, please add some


Fans moeten voor extra nachtlandingen Europa League finale uitwijken naar Duitsland

De 1500 Ajax fans die een dagretour hebben geboekt voor de Europa League finale moeten noodgedwongen ’s nachts landen in Duitsland en dan met de bus terug, zo meldt De Telegraaf. Airport Coordination Netherlands, het orgaan dat over nachtslots gaat, gaf geen gehoor aan verzoeken van Schiphol, Ajax en de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan om de zeven toestellen met Ajax-fans toch te laten landen op Schiphol.

Ajax kreeg 10.000 kaarten toegewezen voor de finale. De laatste tickets werden dinsdag binnen 24 minuten verkocht. Veel supporters slaagden er niet in een kaartje voor de eerste Europese finale van hun club in 21 jaar te bemachtigen. Ajax vroeg bij de UEFA vergeefs om meer kaarten. Ook Manchester United mag 10.000 tickets verdelen. De Friends Arena biedt plaats aan 54.000 toeschouwers. Eerder zijn er wereldwijd al 17.000 tickets door de UEFA verkocht en krijgen de KNVB en de FA (Engelse voetbalbond) allebei ook nog eens 5.500 kaarten voor journalisten, sponsors en andere bobo’s: Schandalig! Het geeft maar weer eens aan hoe de huidige verhoudingen liggen in het hedendaagse ‘moderne voetbal’: eerst de commercie en ergens achteraan pas de supporters!

 


Gerelateerde posts

29 reacties

  1. jood84

   Ze hadden beter 25000 kaarten per club kunnen doen en dan 4000 voor journalisten en Bobo’s. Maar dat zal wel aan mij liggen 🙈

 1. Ajaxslied

  Dat zijn een hoop Bobo’s. Geef lekker 4500 kaarten aan Ajax dan kan ik ook gaan.

 2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Die gasten zeggen op de tribune hooguit: hup jongens, druk een punt, laat ons juichen verdraaid nog aan toe. Vervolgens pakken ze hun glaasje en hun hapje en kletsen verder.

   1. Prinsengracht

    Waar slaat dit nu weer op? Ga je het nu opnemen voor KNVB bobo’s De Seijs?

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Joh, duidelijk weer hoe dom hij is. Zalig die constante bevestigingen door hemzelf.

    2. De seijs

     Jij wil mee praten pidg. Let dan wel op. Burn-out ab de racist vind iedereen met bepaalde zaken een calimero, naar hier uit blijkt dat hij dat zelf dus ook is. Daar gaat het over!Alleen denkt hij dat hij boven iedereen staat. Beetje dom maar het zit in zijn hooft hè .😂😂😂😂😂

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Vindt met dt ….. Hoofd …. met een d. Naar is een vertikking.

     2. Prinsengracht

      Volgens mij denk jij juist zelf dat je boven iedereen staat. Je zegt ook steeds dat jij weer gelijk hebt. Narcisme. Eerst alles goed lezen. Dan proberen te begrijpen. En zolang je het niet begrijpt, vooral niet je “mening” geven. Ziet er erg dom uit. Net als alle taal- en spelfouten.

     3. vak411

      Ik word soms zo gestoord van dat gejank onderling. Seijs, AB geeft een hele normale reactie.. vraag anders zn emailadres en val ons er niet mee lastig.

 3. -buitenkantje rechts-

  Moet ik met de auto laagvliegend ook een tussenlanding maken?

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   En weer een 🐣 geboren. Welkom.

 4. KBouter

  Het voetbal is allang niet meer voor het gewone volk, wat de UEFA en fifa ook graag willen.

  Laten ze beginnen met de kaarten aan de echte supporters te geven, daarmee geef je een signaal af dat je voor de gewone man het voetbal promoot.

  En dan hebben ze zelfs nog ooit een fair-play systeem bedacht!

 5. Gero77

  Tering jantje….. Zit je met je brakke kop terug in het vliegtuig voor een hoop geld moet je de laatste paar honderd kilometer terug in een bus……. ik hoor al een ” hey buschauffeur we gaan je busje……….”

 6. Geroldkohlen

  maffia praktijken! en het ergste het verbaasd me niks! maar ik ga wel!!!!! wie nog meer trouwens??

Reageren is niet mogelijk.