There are no ads, please add some


‘Chelsea wil 40 miljoen op tafel leggen voor Sanchez’

Davinson Sanchez heeft een sterk seizoen achter de rug bij Ajax en kan dan ook rekenen op belangstelling van buitenlandse clus. FC Barcelona heeft al meerdere malen laten weten dat het Sanchez nog steeds volgt en zou daar een transfersom van 25 miljoen tegenover willen stellen. Volgens El Mundo Deportivo gaat Chelsea nog een stap verder en willen The Blues liefst 40 miljoen betalen om Sanchez toe te voegen aan de selectie. Vooralsnog laat Sanchez weten dat hij zich goed gaat voorbereiden op de finale van de Europa League en pas komende zomer gaat nadenken over zijn toekomst.

Bron: El Mundo


Gerelateerde posts

68 reacties

 1. BobbyHaarms

  40 miljoen?? Voor zo’n topverdediger kan je met gemak veel en veel meer vragen. Maar liever blijft ie nog een paar jaar!

  1. bloedgroep AFCA

   ze mogen 40 miljoen op tafel leggen voor Sanchez, al vind ik het veel geld voor een seizoenkaart om hem te zien spelen

   1. BobbyHaarms

    Ik zou denk ik ook geen 40 miljoen voor een seizoenskaart betalen 😜

 2. pietprecies

  Sanchez moet je sowieso een seizoen nog vasthouden, overigens denk ik dat hij binnen no-time mee zou kunnen bij Chelsea

  1. HURBIE

   Chelsea is toch vriendjes met Vitesse
   Laat ze saar lekker gaan shoppen

 3. nick-afca95

  Ik vind 40 miljoen voor sanchez een prima prijs maar toch hoop ik dat hij langer blijft. Jongens als sanchez hebben we echt nodig en hij word met het jaar meer waard.

  1. Bakkie

   Ja, gigantisch belangrijk zo’n verdediger. Ik denk dat veel af zal hangen van de EL-finale. Win je die, dan denk ik dat Sanchez nog wel een jaartje blijft.

   1. nick-afca95

    Ik denk inderdaad dat dat een belangrijk extratje is voor jongens als sanchez. Ze kunnen zich laten zien in de champions league en je speelt de europese supercup tegen de winnaar van de champions league. Ik denk dat je daar ook klaassen mee kan verlijden. Sanchez zal die waarschijnlijk nog wel vaker kunnen spelen. Maar klaassen zie ik niet jaarlijks de champions league of europa league winnen bij een nieuwe club. Donny, Frenkie en Appie kunnen nog 1 jaartje rijpen waarna ze volgendjaar het huidige middenveld (of gedeelte er van) gaan vervangen.

    1. Bakkie

     Donny mag van mij de meeste Eredivisiewedstrijden al wel spelen volgend seizoen. Tegen Lyon zagen we ook dat hij op de plek van Schone zeer goed uit de voeten kan.

     1. nick-afca95

      Donny kan de eredivisie makkelijk aan. Maar ik denk niet dat hij er klaar voor is klaassen te vervangen wanneer hij weg zou gaan. Dus ik hoop dat klaassen nog een jaartje blijft. Donny deed het inderdaad geweldig op de positie van schone. Ik denk dat donny en schone moeten rouleren op die positie volgend jaar.

 4. -buitenkantje rechts-

  Beste aankoop van Ajax in jaren!
  Helaas wordt het moeilijk om zo’n jongen te behouden voor Ajax. Als clubs als Chelsea of Barca met bedragen gaan gooien is hij denk ik weg. Helemaal na een gewonnen EL finale. 😎

  1. Remco425

   Daarentegen kon hij vorig jaar al naar Barcelona en heeft hij bewust gekozen voor Ajax. Nog een jaartje Ajax zou verstandig zijn.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ja, klopt Remco. Alleen had hij geen zin om te spelen in het tweede elftal van Barca.

    1. Remco425

     De vraag is of daar nu al verandering in zou komen. In de Champions League kan hij zich op een nóg hoger podium tonen en als dát lukt komt hij pas écht binnen als een grote jongen.

 5. knudde32

  40 is een mooie prijs alleen wel dan met 1 jaar verhuur aan ajax erbij nog

 6. De seijs

  Als Chelsea nu 40 miljoen bied dan gaat hij zo en zo weg. De prijs zal worden opgeschroefd en dan kan je op je blote voeten na gaan dat hij volgend seizoen geen ajacied meer is. Een dikke pluim aan de scouts en bestuur. Maar ik hoop zelf wel dat hij nog effe blijft.

 7. Iamsterdam2015

  Ik hoop dat hij blijft maar voor dat bedrag brengt Marc Overmars hem
  Zelf en zal deze jongen in een klap zn familie in colombia een super leven geven……. jammer als hij weg gaat maar begrijpelijk!

 8. RonJ64

  Opzouten, NIET verkopen en bij een evt. Toch die Rus die multi Miljonair is minstens 80 miljoen vragen…dit AJAX bijelkaar houden !!!❌❌❌💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

 9. RonJ64

  Niet te koop voor een schijntje, poot stijf houden, eerst maar minstens nog een jaar met AAjAX in de CL volgend seizoen en minstens 80 EISEN !! Eerst Stockholm 💪🏻💪🏻⚪️🔴⚪️

 10. Moosie

  Van het 11tal dat in 92 won stond in 95 bijna niemand meer op het veld dus ik zou alleen Veltman behouden.
  Gewoon door selecteren en over 3 jaar de cl winnen.
  Kan gewoon ook gewonnen worden.

  1. nick-afca95

   Veltman behouden?! Ik zat eerder te denken om veltman en viergever de deur uit te doen. Ze pakken beide veel kaarten en hebben een opvolger die minstens zo goed is klaar staan. Vind wel dat ze beide meer respect verdienen als ze krijgen. Veltman heeft toch 150+ wedstrijden voor het eerste gespeeld. Ik gun die jongen een mooie club. Verder iedereen behouden. Dan hoef je ook niemand aan te trekken.

    1. nick-afca95

     Haha ik vond het al een beetje een vreemde uitspraak. Maar dit verklaart een hoop.

 11. Jari10

  Veel geld maar na volgend seizoen is hij nog meer waard. Contract tussentijds opwaarderen met de afspraak volgend jaar weg. Salarisbudget moet van 20 naar 30 miljoen. De 5 sterkhouders naar 3 miljoen salaris. Houden we ze iets langwr binnenboord en veel hogere transferwaarde.

 12. Jari10

  Voor 40 miljoen wordt hij wel voor de basis gehaald dus het wordt moeilijk helaas.

 13. Jimmy1971

  Het is een BEEST van een verdediger , maar ook voor hemzelf zou het goed zijn nog 1 jaar bij ons Ajax te blijven !
  Die supertransfer en contract van de Europese grootmachten komt toch wel …

 14. Charka53

  Daar begint het weer we laten ons weer zien in Europa en de aasgieren komen onze ( klasse ) spelers weer ophalen .

  1. HURBIE

   Idd Charka daar begint het gezeik weer
   Van mij krijgen ze een verkoop verbod!!!!

 15. Dagrump

  Zou echt maar dan ook echt zonde zijn als Sanchez ons zou verlaten. Ik hoop dat we nog 2 a 3 jaar kunnen genieten van Sanchez!! Laat Chelsea maar lekker zelf zoeken naar iemand anders !!

 16. Vakje129

  Geld doet niks laat hem gewoon nog een jaar rijpen , vele voor hem zijn op de bank dood ge bloed en nooit meer wat van gehoord , de grootste topper is Suares die heeft het goed gedaan met kleine stapjes naar de top.

 17. ajacied078

  ik hoop dat als hij gaat dat hij voor bayern kiest als die komen. voorlopig lekker bij ons blijven

 18. Gero77

  40 miljoen…… pffff wat een geld…. daar kan je als nederlandse club toch niks tegen in brengen…. echt heel jammer! En dat na 1 jaar…… om triest van te worden…….

 19. Emilio4Ajax

  Voor hoe lang tekende hij zn kontrakt?? Als ie verstandig is weet ie dat die volgend jaar, na de gewonnen EL Finale gewoon CL speelt en nog ontzettend veel kan leren bij Bosz en Ajax. Hier speelt ie alles en dat moet daar nog maar zien… Is er al een opvolger?. ..anders heb je Veltman met de Ligt in het centrum volgend jaar en Tete op rechts…🍻😎

 20. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Ach, hij is volgens een aantal zover gekomen dankzij Veltman aan zijn zijde. Dus Veltman terug naar de CV en Tete lekker als RB. Hebben we toch win win? 😂

  1. Widi

   Natuurlijk niet. Veltman houdt nog niet de helft tegen van wat Sanchez tegen houdt. En Tete gaat echt weg. Ik begrijp echt niet waarom mensen nog rekening houden met Tete. Als Sanchez vertrekt, zal de rechtsbenige de Ligt rechter cv gaan spelen. Als Veltman blijft, zal die wel back blijven.

   1. nick-afca95

    Ik hoop dat bosz veltman heeft opgesteld om hem in de etalage te zetten voor de verkoop deze transferperiode en dat vervolgend tete de vaste rechtsback word. Ik ben benieuwd hoe het uitpakt deze zomer.

   2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Neem aan reactie op Emilio. Neem niet aan serieus commentaar op mijn bijdrage 😉

    1. Widi

     Shit. Niet goed gelezen. Eigenlijk alleen de laatste zin. Was wel degelijk een reactie op jou. Vergeet het maar. 😳

  2. dickst14

   Sanchez is zo goed dankzij de sturing van Veltman. Gek dat men dat niet ziet. Men zou het orakel Litmanen moeten raadplegen. Die zal zeggen dat Sanchez niets is zonder deze miskende wereldster.

   1. Widi

    Litmanen is een stuk standvastiger dan Eug. Hij zei dat hij ging, hij ging en hij bleef weg. Kan Eug nog een puntje aan zuigen.

    1. dickst14

     ok dat heb ik gemist. vond het al vreemd dat hij Veltman constant liet aanvallen zonder hele A4’s vol te typen

 21. afcadeluxe

  minimaal nog 1jaar houden,hij ligt nog 3jaar vast,beetje vroeg na 1goed seizoen alweer vertrekken,mocht hij nog willen vertrekken volgend jaar kunnen we altijd nog 4omiljoen vragen….

  1. Emilio4Ajax

   Betekent dat ie volgend jaar voor 40 mln + bonussen + doorverkoop percentage weg mag, maar dit jaar voor 50 mln + bonussen + doorverkoop percentage…🍻😎

 22. JohnDoe77

  Ik zeg schoensmeer op Veltman zijn gezicht en op het vliegtuig zetten met een Sanchez shirt aan!!

  1. nick-afca95

   Is dit niet een heel klein beetje racistisch? Vind het trouwens wel een goed idee om ze veltman aan te smeren haha.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Schminken is niets mis mee nick.

   1. JohnDoe77

    Hahaha, welnee man! Was idd humor. Je kunt ook overal een plakker “Racisme” op plakken als je zo redeneert!

 23. Ajax belg

  Ajax moet nu voor 1 keer de TOPPERS houden en de mindere( traore,veldman,viergever) verkopen. Zodat er volgend seizoen een echt tpop team staat. en nu nog geieten ban de Finale ( en winnen) !

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Viergever vind ik momenteel niet bepaald tot de mindere behoren hoor.

   1. Remco425

    De laatste weken was Viergever inderdaad zo’n beetje de beste Ajacied. Die is dit seizoen gigantisch gegroeid. Hem op linksback en dan toch Sinkgraven maar verkopen. Viergever komt ook goed mee op, kan ook een doelpunt maken, maar verdedigd ook nog eens stukken beter.

  2. Widi

   Je kunt Traoré wel verkopen. Maar je kunt hem niet leveren. Dat kan alleen Chelsea. Want die club heeft de transferrechten van deze speler. Denk eerst even na voordat je iets typt. Veldman kan Ajax ook niet verkopen. Want die staat niet onder contract. Veltman kan Ajax in theorie wel verkopen. Maar wie wil hem?

   1. dickst14

    Dat zegt toch genoeg lijkt mij dat niemand hem wil. Goed dat Bosz hem wisselde want hij verdiende rood tegen Lyon. Tete viel in en stond weer in het elftal vd week. Zijn wij nou allemaal gek of ?????

 24. Ajax belg

  pakt te veel onnodige kaarten. zou meest evaren moeten zijn en Veldman das am een heel jaar niks

 25. Bigboss

  En zo wordt er weer een speler misschien weg gekocht en vinden ze het gek van de fifa dat alleen bepaalde alleen bepaalde landen kunnen mee concurreren. Waar is het financial fair play. Ik wil terug na de tijd met max 5 buitenlanders waarvan er twee dispensatie kregen als ze langer als 3 jaar in dat land voetbalde.

  Zo kan je nooit een team bouwen en sterk houden zoals dat vroeger was.

  Wij krijgen meteen de KNVB in osn nek als een club achuld heb, terwijl ze in het buitenland miljoenen schuld mogen hebben.

  Hoe bedoel je oneerlijk

Reageren is niet mogelijk.