Zeer jong Ajax sluit topseizoen af met zege tegen Willem II

Met een verfrissende opstelling begon Ajax de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Frenkie de Jong, David Neres en Justin Kluivert werden ingezet maar de beginfase verliep wat stroef. De meegereisde supporters lieten zich, zoals gewoonlijk, weer de hele wedstrijd horen maar het spel wat Ajax liet zien was voornamelijk op balbezit spelen. Justin Kluivert was wel genegen om zo nu en dan de Tilburgse defensie te testen met mooie passes en acties. Een prachtige aanval liep via Davy Klaassen naar Jairo Riedewald die een lage voorzet gaf aan Justin maar de Tilburgse keeper wist dit schot te keren. Davy Klaassen liet zijn medespelers merken dat het tempo hoger moest en dat hielp want Justin gaf voor en Kasper Dolberg kon de bal in de 38ste minuut de 0-1 binnen schuiven.

In de tweede helft was het ook Ajax dat de boel controleerde. Donny van de Beek gaf een hoekschop perfect voor en Davinson Sánchez kopte de bal in de verre hoek (0-2).  De 0-3 viel uit een mooi uitgespeelde counter waarbij Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri en Justin Kluivert de basis vormden. Nouri gaf even een solootje weg van dribbelen en kappen, gaf een diepe pass op de doorgelopen Kluivert die vervolgens een perfecte voorzet op Davy Klaassen gaf waaruit de 0-3 volgde. Peter vond deze stand goed genoeg om Heiko Westermann in te zetten want naar verwachting zal hij niet heel veel speelminuten meer bij Ajax gaan maken. De meegereisde supporters konden deze wissel waarderen want Heiko werd onder luid gejuich begroet. De eindstand werd door Schuurman van Tilburg op 1-3 gezet en hiermee heeft Ajax 81 punten verzameld in deze competitie. Jammer genoeg verloor Heracles in 010 waardoor wij geen landskampioen zijn geworden maar 24 mei pakken we een belangrijkere prijs!

 

Ajax – Go Ahead Eagles 4-0 (2-0)

’38 Kasper Dolberg 0-1
’48 Davinson Sánchez 0-2
‘66 Davy Klaassen 0-3
‘82 Schuurman 1-3

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük
Gele kaarten: Jordens Peters (Willem II)

Opstelling Willem II: Lamprou; Kok, Anholt, Lachman, Peters; Ojo(/69 Heerkens), Schuurman, Kali, Haye(/52 Croux); Sol, Asumah(/51 Oulare)

Opstelling Ajax: André Onana, Kenny Tete, Davinson Sánchez, Matthijs de Ligt(/71 Heiko Westermann), Jaïrop Riedewald; Davy Klaassen, Donny van de Beek(/52 Abdelhak Nouri), Frenkie de Jong; David Neres, Kasper Dolberg (/46 Bertrand Traoré), Justin Kluivert

Toeschouwers: 14.500

Related posts

114 Comments

 1. Indojood

  Qua spel en ontwikkeling wel, die EL moet gewonnen worden om te kunnen spreken van een topseizoen. Het is wel zo dat we op de goede weg zijn en de Toekomst aan ons is. Prachtige wedstrijden gezien en de mooiste komt nog.

  1. Moosie

   we hebben qua amusement iig een topseizoen ouwe maar we motten wel die cup pakken.

   1. Indojood

    Zeker, ouwe jood. Zit nu naar Spurs-ManU te kijken. Al zou Mourinho een garantie voor prijzen zijn, zo’n trainer zou nooit mogen worden aangesteld bij onze club. Schandalig gewoon hoe hij ze laat spelen.

 2. bs

  24 may is the day. Dan champions league … en Feijenoord voorrondes CL. Dus moreel is Ajax dan de echte kampioen!!!

 3. Prinsengracht

  Een heel stuk van Tottenham-Man U gezien. Hoop dat Man U tegen ons ook zo speelt.

 4. toonvs

  Jammer dat Bosz dat niet deed bij PSV na Schalke met frisse spelers starten. Had het er misschien nu anders uit gezien maar ja dat is speculeren. Helaas dan maar 24 mei.

 5. ajacied078

  onze finale is 24 mei. kluivertje in de 85e minuut 1-0. united gaat er aan ole ole 🙂

 6. JohnDoe77

  Hoe diep moet de ziel gekwetst zijn van de kakkies na al die jaren? Winnen ze de titel, feliciteer je ze er netjes mee (tenslotte over het hele seizoen gezien verdiend) en dan nog is het belangrijkste dat Ajax de finale moet verliezen. Heel bizar en heel spijtig, voer voor psychiaters!

  1. -buitenkantje rechts-

   Jarenlang opgebouwd minderwaardigheidscomplex.. klassiek voorbeeld

   Maar klopt helemaal wat je zegt.. Heb je de schaal net gewonnen.. weet je als speler richting supporters niks anders te zingen ” helemaal niks in Amsterdam”

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Ze zijn wel stukkie sneller met een standbeeld dan Amsterdam/Ajax. Bronckhorst krijgt er woensdag al eentje.

    1. Jimmy1971

     Als Ajax dat ook zo snel had gedaan , dan hadden we nu bij de Arena een madam Tussaud voor de deur gehad met al onze gewonnen prijzen ..

    2. Peter en zijn Rockets

     Wij zijn weer een stuk sneller met kampioen worden. Ruim twee keer zo snel.

   2. ajacied078

    proef een beetje jaloezie haha 15 of 35 schalen tsja het is ookmaar een klein verschil

 7. Peter en zijn Rockets

  Studio Sport: die Frank Snoeks is ook een kakkerlak. Veel te blij en totaal niet objectief.

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Gewoon enthousiast.

   1. Prinsengracht

    Nou dat was niet mijn idee AB. Ik vond hem ook verdacht veel op een fan lijken.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Ach we hebben ook Ajax supporters onder verslaggevers, nl. de verslaggevers die van mooi voetbal houden ?

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      En …. die man kan na 18 jaar weer eens juichen. Nu weer minimaal 15 jaar stil.

 8. RobbyZ

  Bosz is zwaar teleurgesteld dat we de schaal niet hebben gepakt,maar omdat hij altijd zo’n eigenwijs is hebben we dit jaar geen schaal gepakt! En dat komt niet door het begin van het seizoen maar groningen en excelsior hadden we moeten winnen. Bijna ook geen finale door die eigenwijs met “zijn” team,altijd traore,younes en veltman,hoe kut ze het ook vaak doen hij wisselt ze bijna nooit. ☹️ Ben ook weer benieuwd waar hij de 24e mee start,die 3 spelen zeker! ?

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Mooie is ook dat ondanks dat trio Ajax de finale heeft bereikt. Mooi toch om te weten dat het allemaal nog veel beter kan.

 9. Moosie

  Effe off-topic.
  Eug en BR.
  Jullie hebben maanden hier gezien hoe meneer Seis racistische uitlatingen deed ,Johan Cruijff uitmaakte voor NSBer en Elke dag weer iemand het bloed onder de nagels vandaan probeert te halen.
  Al die maanden trokken jullie je bek niet open.
  Waarom weet ik niet maar een feit is het.
  Nu kwam daar deze week het geval van ” Die Zwart ” bij.
  En nu werd er door mij op satirische wijze en door andere met wat meer afschuw op gereageerd.
  Niet door jullie , want jullie staan daar boven.
  Maar dan gaan jullie wel achteraf lopen zeiken tegen ons dat wij te grof zouden zijn.
  Wel fuck it man wat voor klootzakken zijn jullie dan.
  Cruijff mag je voor NSBer uitmaken Swart mag je belachelijk maken ,maar jullie trekken de grens bij Seis?????????
  En Eug jij bent wel de grootste klootzak van de twee want jij bent degene die op hoge poten het forum verliet en mij daarvan in je eigen onkunde de schuld ging geven.
  Maar dan ga je wel met je moralistisch kutkop nou lopen zeiken tegen BR omdat hij iets te klagen heb over de manier waarop wij Seis aanpakte.
  Hypocriete klootzak dat je bent.
  Of je rot op of je blijft en gaat de discussie aan laffe sukkel dat je bent.
  Kijk volgens mij is het leuk hoor de analyse’s van BR zijn meestal goed maar dit is een forum voor supporters niet voor anaalisten dus dan krijg je ook dikke discussie’s.
  Als je daar niet tegen kan bemoei je er dan gewoon niet mee,maar ga niet lopen zeiken wat wel en niet beschaafd is want daar denkt AB in het geval van zijn moeder ook zo over ,maar die kaatst de bal tenminste zelf terug.
  Dus wat mij betreft is elke discussie mogelijk maar je blijft met je poten van mijn helden af zo niet krijg je van mij de volle laag.
  En als iemand daar niet tegen kan, kan die ook de kolere krijgen.
  Met vriendelijke groet Moos

  1. -buitenkantje rechts-

   Kan er prima tegen.. geef mijn mening erover. Vond t bagger.

   1. Widi

    In het geven van je mening op de reacties ga je een stuk verder dan in je mening over hetgeen Seijs over Sjaak Swart schreef. Je keurde dat vrij zuinigjes af.

    1. Widi

     En van Eugelen is inderdaad net zo hypocriet als die lul die nu nog in Zeist zit.

    2. Prinsengracht

     Ja en dan nog pas nadat hij er op aangesproken was. Anders zou hij er niets van gezegd hebben.

   2. Moosie

    Ja en melk wordt zuur buiten de koelkast . sjonge jonge goede inhoudelijke reactie . slappe zak ik wou dat je maanden terug Seis had aangesproken maar dat was teveel gevraagd ?

    1. -buitenkantje rechts-

     Heb jou over zoveel zaken niet gehoord Moosie.. jij bent hier soms weken lang absent. Geeft niks, niemand is verplicht ergens op te reageren.

     Zo heb ik jou bv niet gehoord over het drsmatische afscheid van AB tot 2x toe.. Die er niet meer tegen kon.. zich zooo onheus bejegend voelde. Maar vervolgens doodleuk weer terugkeerde. Meestal met meerdere nicks. Laatst voor een derde keer zijn afscheid aankondigde, omdat hij gezegd had ( tegen Eug) dat Ajax nooooit de finale EL zou halen. En als dat wel zo zou zijn hij hier definitief verdwenen zou zijn.
     Allemaal gelul..
     Jou niks over horen zeggen Moosie.

     Nu ga je mij verwijten dat ik niet genoeg tegen Seijs gereageerd heb? Wat een gelul!

     Vind je een beste vent Moosie. Onbehouwen en recht door zee kan ik wel waarderen. Maar hoe jij laatst reageerde vond ik bagger. Net als het commentaar van AB trouwens.

     1. Moosie

      Goh toch niet zo moeilijk inhoudelijk reageren.
      Ik heb idd de zorg over eerst mijn zwangere vrouw met hypertensie motten nemen en nu e zorg over mijn 2 maanden oude dochter.
      Heb ik ook gemeld ,en ben me de laatste tijd gewoon enorm gaan ergeren over de uitspraken van die mafkees.
      Kijk als AB 6 nicks heeft bv of 3 keer zegt dat hij weggaat hoef ik daar niet op te reageren.
      Als iemand racistisch is en Cruijff voor NSBer uitmaakt of Sjakie voor lul zet wel.
      Maar dan toch op satirische manier ,en dat jij een ander gevoel voor humor hebt dan ik mot kunnen.
      Maar ga niet lopen zeiken dan en zo meneer de racist lopen verdedigen want dan sla je gewoon de plank mis.
      En je weet ik waardeer jouw bijdrage’s vaak wel maar nu neem je echt een verkeerde afslag ouwe.

     2. Widi

      Ik ben vorig jaar ook weer van meelezer actief reageerder geworden omdat ik me al weken ergerde aan de onzin van die idioot. Dat heb ik overigens meteen in mijn allereerste reactie gemeld.

     3. -buitenkantje rechts-

      Hoop dat het goed gaat met je vrouw en kind Moosie.. Van je vrouw wist ik niet.
      Kijk, het is niet mijn doel om wie dan ook te beschermen. Moeten ze lekker zelf doen. Vond de opmerkingen over incestgebroed. En of Seijs wel geboren had mogen worden en of er geen jacht op hem gemaakt moest worden bij mij over de grens gaan. Heb daarop gereageerd met bagger.
      Verder merk ik wel dat je krijgt wat je uitdeelt. Dus als je zelf weet uit te delen dat je dan niet raar moet kijken dat je zelf ook s een verbale kaakslag krijgt. Maar lees hier regelmatig hypocriet gelul. Als ik overal op moest reageren kost me dat een halve dagtaak.
      Ook ik heb een gezin en twee kids thuis zitten en dat zijn pas echt belangrijke zaken in het leven.

     4. Peter en zijn Rockets

      Lekker weer BR. Zoals je wel gezien zult hebben voelt die eikel zich door jou gesterkt om weer eens te reageren.

     5. Moosie

      Juist dat is het belangrijkste en het was satire gewoon om hem een toontje lager te laten zingen was bijna gelukt totdat je hem het gevoel gaf dat je het voor hem opnam . geeft net je bent gewoon een forumgappie maar eug mot ik niet

  2. Peter en zijn Rockets

   Echt heel raar dat mensen die Seijs de hand boven het hoofd houden.

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Moosie: 100% eens maar dat is logisch.

  3. EugAjax

   Moosie wat een super stoere reactie van je man! Zo echt onder de indruk. Waar sta ik Seijs te verdedigen gister? Goed lezen man. Waar staat dat ik door jou vertrokken ben? Mede Moosie mede. Ik moest van jullie van dit podium af. Van kwintet. Waarom? Omdat het “dan veel gezelliger en rustiger word op forum”. Nou ik kijk gister een keer weer en zie dan weer velen tekeer gaan tegen elkaar. Dus ach jullie zijn dus net niet geslaagd in jullie opzet. Thats all. En dan niet nu weer gaan wijzen. Kijk dat je mij aanvalt prima, doe alleen niet meer mee. Maar als jullie nu al je pijlen gaan richten op BR, een van de meest correcte mensen hier, zegt dat heel veel.
   O ja. Cruijff een NSB er noemen is zeer kwalijk idd maar forum leden hun gedachten vergelijken met gedachtegoed Hitler kan wel? Over schijnheilig gesproken. Je noemt AH een held van je. Prima man die iedereen bedreigt als je het niet met hem eens bent. Maar ga allemaal lekker door heb ke straks en heel veel lol en een forum met zijn 5e. Goh wat gezellig en zeker rustig zal het dan zijn…………nou kom maar weer met zijn 5en.
   Ik reageer nu even op je omdat je ongefundeerd een grote mond hebt. Maar goed je zal jezelf nu heel stoer vinden en je vrienden vinden je nu extra geweldig. Ik lees nu al weer dat je punten hebt gescoord bij je matties!!!!
   Ga zo door jullie worden nog echte vrienden. Goede zomer gewenst man en blijf lekker veel schelden zal je opluchten
   Met vriendelijke groet
   De Hypocriete Klootzak

   1. Prinsengracht

    Je hebt zelf geschreven dat je (mede) om Moosie ging vertrekken. Je bent net als de echte van Breukelen. Je vergeet je eigen lEUGens.

   2. Prinsengracht

    Slechte poging om het forum tegen Moosie en anderen op te zetten Hansje

   3. Prinsengracht

    Ga je alsjeblieft weer verstoppen onder je minderwaardigheidscomplex.

   4. Moosie

    Kijk daar is hij weer.
    Onze lul de behanger.
    Jij zei dat je weg ging door mij.
    Heb je nu je zin? Letterlijk jouw woorden,maar geeft niet.
    En ik lees toch net jouw gejank tegen BR op het topic over Sjakie.
    Jij zit daar toch weer je gelijk te halen 3 dagen later.
    Slappe zak.
    Kijk als je het niet eens bent prima maar als je valt over de stijl tegen Krijs en niet over de inhoud van Krijs sla ook jij de plank volledig mis.
    Van mij hoef jij niet weg dat heb jij er van gemaakt zodat je in een slachtofferrol kon duiken met je moralistisch gelul.
    Het zal mij echt aan me reet roesten wat jij wel of niet doet,en blijkbaar maak jij je heel druk om wat ik doe.
    En dat alleen omdat jij denkt dat jij bepaald hoe mensen zich horen te uiten.
    Wel daar denk ik dan heel anders over.
    Krijs krijgt de volle laag omdat hij uitspraken doet die niet kunnen dat zie je door de vingers ,maar omdat je de pik op mij hebt omdat ik jou ook op mijn manier de waarheid heb gezegd ga je het voor die lul opnemen.
    Ga je mij bekritiseren gewoon omdat je weer je gelijk denkt te kunnen halen.
    Tja Satirisch iemand te kakken zetten of racistisch zijn en onze grootste helden voor rotte vis uitmaken??
    Wat denk jij????

     1. EugAjax

      Hey PR je bent langzaam met omwisselen van je nickname…….jij ook fijne zomer man

  1. Widi

   PG, je had het van mij ook in 1 reactie mogen schrijven, maar ik ben het punt voor punt met je eens.

 10. De seijs

  Meelopers ??????ook hier geld ieder zijn mening. En het feit is hier dat meelopers ook nog eens leugenaars zijn. En moosje dat wat jij hier schrijft raken misschien die meelopers, maar van mij is het toch echt puber taal! Ik kan er nou echt niet warm of koud van worden. Daar voor loop ik al te lang mee in het milieu. Dus ga lekker zo door zou ik zeggen , misschien lopen er straks nog een paar lulletjes (meelopers) achter jou aan. Maar ik kan er alleen maar om?????????????

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   KKK

  2. Moosie

   En trouwens dumbass ik schreef niet iets om jou te raken ,ik schreef het om al die anderen te laten lachen om jou.
   En als er een paar hebben gelachen ,en jouw gedrag is aan de kaak gesteld vind ik het prima.
   Met je milieu meneer de crimineel rot toch op halve gek.

  3. Widi

   Je weet niet wat je moet schrijven en je weet ook niet hoe je moet schrijven. Het is lang geleden. Lang genoeg om weer eens een reactie van jou te ontleden. 1. Het is geldt ipv geld. 2. Raakt ipv raken. 3. Pubertaal ipv puber taal (en inderdaad van jou). 4. Daarvoor ipv daar voor. Valt nog best mee deze keer. En wat echt grappig is: je geeft toe dat je zelf een meeloper bent ( al lang) (in het milieu).

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   DM (volledig naar vrijheid te vertalen)

  1. Widi

   Je weet er niets op te zeggen. Dat is duidelijk. Maar zodra je weer onzin schrijft, je racistisch uit, of Ajax iconen beledigt, krijg je weer de volle laag. Dat is beloofd. Klootzak.

 11. Indojood

  Ik vind iedereen hier klootzakken, behalve afcadeluxe, da’s een mattie van me die mij wodka brengt…?

  1. afcadeluxe

   ?dankje breng alleen drank mee voor echte vrienden en daar behoor jij toe!?

 12. EugAjax

  PG het staat er zelfs in mijn bijdrage. Dat hij mede oorzaker is niet DE maar mede dus als jij stoer wilt doen en populisten teksten wilt schrijven doe het dan gefundeerd grappenmaker

   1. EugAjax

    Zo Widi ook stoer nou ook je moment van fame weer gehad. moosie is trots op je. Jullie zijn om met de woorden van PG te spreken een ECHTE clan. Ik ben weer klaar. Mijn advies aan jullie. Gooi maar weer alle namen forum in een ton trek lootje en pak de volgende aan. Hahahaha hoe is het mogelijk. Buitenkantje Rechts de meest normalen man op dit forum en jullie 5en weten hem in kwaad daglicht te zetten. Jammee voor jullie is hij een taaie Fries, kortom een echte kerel. Hij zal hopelijk voor de medewerkers van dit forum blijven want jullie 5en maken deze vrijwilligers echt te schande. Ook jij een goede zomer.

    1. Widi

     Nog een poging om mensen tegen mij op te hitsen? En dan weer vluchten? BR heeft doorgaans zinnige bijdragen. Vaak zijn we het eens. Af en toe ook niet. Dit weekend verwijt ik hem selectieve verontwaardiging. Dat weet hij. En hij kan zich prima verweren, als hij dat al zou willen. En ik wil hem in elk geval niet weg hebben. Heb je ook door dat ik in de eerste persoon enkelvoud spreek. Ik behoor tot geen enkele clan. Al heb ik geloof ik wel iets gemeen met een paar mensen hier: ik vind jou een gluiperd en Seijs vind ik een idioot.

     1. EugAjax

      Widi Widi zou je het nu echt zelf niet door hebben? Mensen tegen jou ophitsen? Dan geef je me teveel eer man. Dat doe je toch helemaal zelf! Nergens een ietsie pietsie zelfkritiek van maestro Widi himself. Geloof me lees jullie bijdragen eens terug van jullie 5en laatste 24 uur weer. Het is een groot kleuterklas! Echt te triest voor woorden. En ik neem aan allemaal zouden jullie volwassen mensen moeten zijn schat ik in. Ik wens je nog veel gezelligheid en rust hier op dit podium. Was me weer waar genoegen……NOT

     2. Widi

      Ja. Ophitsen. Deze keer zelfs de “vrijwilligers van het forum”. Als je hetgeen je leest zo triest vindt, waarom lees je het dan? Ik vind trouwens een flink aantal bijdragen erg humoristisch. Weet je Eug, ik heb serieus waar van de week toen ik beelden en geluid van die persconferentie zag en hoorde gedacht: verrek! Wat heeft die Indojood de spijker op de kop geslagen toen hij Eug “van Eugelen” begon te noemen. Dat heb ik Indojood ook laten weten. Maar dat heb je vast gelezen. Je bent namelijk ook een wat valse, leugenachtige brokkenpiloot die voortdurend de schade van zijn eigen woorden en daden moet repareren door glashard te liegen en te draaien. En ook Hansje heb ik nog nooit op een leuke grap betrapt. En dat kan ik van Moosie, Indojood, afcadeluxe, AB, vak411, PG etc niet zeggen. En nu ga ik Rondo kijken.

     3. EugAjax

      Ja Indojood met mij is alles goed! Ik heb een goede invloed op forumleden hahahaha. Ik lees gisteravond een keer om te checken hoe gezellig het inmiddels is zonder mij. En ik constateerde dat het wel meeviel hahaha. Daar riep ik wat over en BR ook en ja dan ontploft het kwintet weer haha.
      Ik heb je vandaag wel duimpje gegeven voor de bijdrage Mede Ajacieden……….
      We hebben weer genoten dit seizoen. We hebben finale EL materiaal. Sommige zagen dat al in de groepsfase anderen iets later ???. Ach je gaat het pas zien als je het door hebt. Ik vond donderdag geweldig en ik vond ook Sar geweldig bij De Boer aan tafel na afloop. Hij betrok hem bij het succes op spontane manier. Geweldig om te zien. Ik weet jij bent kritisch volger en dat is goed, ik ben van nature te positief daarvoor. Ik heb me laatste 24 uur dus weer even laten gaan. Ik eindigde door te zeggen laatst met dat ze van jou af moesten blijven?ik vergat daar natuurlijk ook BR bij te vernoemen. Die man is puur en echt. Niet aankomen dan kom ik weer even terug hahahaha. Ook jij een fijne zomer. Ik heb genoten van onze battles, met vriendelijke groet van Eugelen ??

     4. Indojood

      Is goed man maar met je voorspelling over Feyenoord zat er toch mooi naast.

     5. EugAjax

      Flink naast zelfs! Helaas maar ze hebben het dik en dirk verdiend. Ik feliciteer ze met het behaalde kampioenschap! Heel knap om een EL winnaar achter je te houden. Petje af voor de Rotterdammers !

     6. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Je portie aandacht weer binnen Eug. Tot vlak na de finale schat ik zo in. Het was me een waar genoegen …… NOT.

  1. Prinsengracht

   Draaikont! Als je mede om Moosie bent weg gegaan, ben je dus om Moosie weggegaan.

  2. Prinsengracht

   En met de rest van mijn opmerkingen ben je het kennelijk eens :-))

 13. ajacied078

  gaaf man elkaar afzijken op een forum van je club. iedereen kan een mening hebben en de ander het er niet mee eens zijn. respecteer die keuze en ga elkaar niet afzijken. rascisme daargelaten. dan mag je altijd er wat van zeggen want dat hoort hier niet thuis.

  1. EugAjax

   Je hebt helemaal gelijk ajacied078. Ik deed er ook beetje aan mee. Excuus. BR heeft laatste weken altijd voor me opgenomen in bepaaldie discussies. Nu werd hij even aangepakt dus ik denk ik mag weleens even terug helpen. Maar in de basis is het te belachelijk voor woorden dat je voor alles en nog wat uitgemaakt word puur en alleen omdat je met andere fans over je favoriete club wilt ouwehoeren.

 14. Suarez9

  Jullie zijn gek!? het gaat hier om je mening te geven, niet om dit forum vol te spammen met wijven gezeik!

  1. EugAjax

   Ook jij gelijk Suarez, zie mijn reactie op ajacied 078, ik moest even keer opkomen voor BR. Voorbeeld voor velen andere forum leden (en ja incl mezelf).

 15. Moosie

  Ik schrijf 1 satirisch stukkie en de rapen zijn gaar.
  2 dagen volle discussie over de ergernissen onderling en het gedrag van sommige.
  Leuk toch beetje ouwehoeren, boos worden ,afzeiken en lol maken, heb er weer helemaal zin in.
  De volgende keer ga ik het bestuur afzeiken over de visie van Johan en hoe zei die gaan verkwanselen de komende jaren als we de druk er niet ophouden.

  1. Widi

   Ik herken die satire bij jou en anderen. Is ook gewoon lachen. Ik sluit niet uit dat zelfs de seijs er (echt) om moet lachen. BR bedient zich zelf ook van satire. En kan wel wat hebben zegt hij zelf. Dus de rapen zijn zeker niet gaar. Het is alleen maar zo dat Eug weer even komt stoken. Dat maakt de rapen nog niet gaar. Satire in het bijzonder en humor in het algemeen is aan hem gewoon niet besteed. Dat raak je in 27 jaar ABN en/of AMRO wel kwijt. Kan hij niet helpen. Ik ga lekker door met wat ik deed. En ik hoop dat jij en een paar anderen dat ook doen.

   1. Moosie

    De rapen zijn gaar was ook een grapje ik stop niet hoor blijf gewoon mezelf .

 16. Indojood

  Ter verdediging van BR, hij heeft in het verleden seijs wel degelijk op zijn misplaatste gedrag gewezen door hem te zeggen dat ie niet meteen de confrontatie moet gaan zoeken en bullshit reacties als “mij benieuwen” e.d. zou moeten vermijden. Het antwoord van de seijs liet zich raden: “BR, je bent een volger. ?

  Moosie, snap wat je wilt zeggen maar neem het allemaal niet zo serieus. Ik ben het met EugAjax eens dat BR een uiterst correct persoon is die inhoudelijk discussieert. Beetje makkelijk scoren zo.

  Dat ik soms aangepakt wordt met mijn grote bek, dat snap ik wel haha.

  1. -buitenkantje rechts-

   Mijn vrienden zouden eens mieten lezen dat ik een uiterst correct persoon wordt genoemd.. haha!???

 17. JohnDoe77

  Kolere; get a room guys! Ik heb het al eerder gezegd; ga lekker naar het forum van Viva, kunnen jullie met de andere dametjes kibbelen!

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Elke keer als ik vivaforum intik kom ik hier terecht.

 18. -buitenkantje rechts-

  En nu weer vaak genoeg de afkorting BR gelezen hier… haha! ??
  Op naar het volgende topic..

 19. PizzaStefanio

  Vanavond pizza besteld bij Deliveroo. Wat denk je, ook daar al een puntje tekort. Zat ook nog een briefje bij van de bezorger, ik lever voortaan alleen schalen in Rotterdam!

Comments are closed.