There are no ads, please add some


Bosz: ‘Ben er wel doodziek van moet ik eerlijk zeggen’

Peter Bosz had zondag nog enige hoop op de landstitel maar na het snelle openingsdoelpunt van feyenoord wist ook Bosz dat het zeer lastig zou worden. De trainer liet tegenover Fox Sports weten dat hij wat mensen ging feliciteren, maar wel met de pest in zijn lijf.

‘Natuurlijk zal ik wat mensen feliciteren want dat vind ik wel op zijn plaats maar ik ben er wel doodziek van. Ze zijn terecht kampioen geworden, want ze waren de meest stabiele ploeg. Wij hebben nu een kampioenswaardige ploeg, maar dat hadden wij aan het begin van het seizoen niet. We hebben gedaan wat we moesten doen en dat was winnen van Willem II. Vooral over de tweede helft heb ik de jongens een compliment gegeven. Vanaf nu ligt de focus op de finale van de Europa League. We gaan die dagen goed gebruiken om ons voor te bereiden met rust en training. We gaan geen wedstrijden inplannen’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

42 reacties

 1. bloedgroep AFCA

  nou P. B ik ben er ook ziek van, maar dat duurt maar heel even…zo’n slechte start van het seizoen en je brengt ons naar nr. 2 met 1 punt verschil. daarnaast staan wij gewoon in EL finale dus ja PB vandaag is jammer maar er staan ons grotere dingen te wachten…bedankt PB, bedankt Ajax… WZAWZDB

  1. Charka53

   Goed gezegd bloedgroep , in het begin dacht ik dat we blij mogen zijn met een vijfde plek en wie had durven dromen dat we in de EL finale zouden staan .

   1. bloedgroep AFCA

    ja wat dat betreft heeft PB ons allen op een positieve manier verrast….hoe dan ook trots op mijn club

 2. Indojood

  Ik vind het jammer maar ben er niet doodziek van. Als we de EL winnen, dan overtreft dat alles. Zo niet dan weten we dat de Toekomst er goed uit ziet en we weer naam maken in Europa. Vanuit ons moeten wij de druk er wel blijven ophouden dat de visie van Johan niet nog verder uitgehold wordt. Ik bedoel niet nodeloos spelers gaan kopen, alleen als we ze echt niet zelf hebben en ze een meerwaarde zijn.

 3. JohnDoe77

  Alles op de finale. Team en technische staf zijn nu op 1 lijn dus gewoon volgend seizoen de titel en overwinteren in de CL!

 4. -buitenkantje rechts-

  PB heeft een moeilijke start gehad. Zoeken naar de juiste samenstelling en inslijpen van de nieuwe speelstijl kost tijd. Toch ook “domme” punten laten liggen. Conclusie klopt dat de ploeg met de minste fouten uiteindelijk kampioen wordt. Eigenlijk is Ajax nu pas op volle oorlogssterkte.. Denk als je nu Ajax 10 xtegen Feyenoord laat spelen dat Ajax er 8 potjes van wint.
  Nog 1x vlammen tegen MU en we hebben een super seizoen.

  1. Widi

   Wij hebben 18 Europese wedstrijden gespeeld. Zij 6. Dat scheelt echt wel meer dan 1 punt. Sjiek van PB dat hij daar niet over praat.

   1. -buitenkantje rechts-

    Had misschien meer moeten rouleren net als afgelopen zondag.. Achteraf praten is makkelijk, maar als je zegt 22 basisspelers te hebben had je ze misschien meer moeten gebruiken. Krijg het gevoel dat Bosz pas tegen het einde van het seizoen echt zijn draai heeft gevonden.

    1. Toppertje

     Denk vooral dat we afgestraft zijn voor het niet op tijd op orde hebben van de selectie aan de start van het seizoen. Sommigen zeggen dat het gedoe met Ziyech een onderhandelingsstrategie is geweest. Maar dat is nu achteraf wel een dure zuinigheid gebleken. Maar los van alles is er dankzij Peter wel een wereldprestatie neergezet. Heb me in jaren niet zo vermaakt. Als de Europaleague gewonnen wordt dan kunnen we daar internationaal weer jaren van profiteren. Maar volgend jaar wel weer graag het landkampioenschap.

 5. De seijs

  Ik hoop dat jij Bosz van jou fouten leert. En dat jij vanaf nu de beste opstelt. Pas dan gaat ajax echt vlammen.

    1. Widi

     Jij hebt net zoveel verstand van voetbal als een kut van spruitjes pellen. Dus is het belachelijk als jij de trainer van Ajax gaat toespreken. Daarom zucht ik.

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      En dan die zin: ik hoop dat jij Bosz van jou fouten leert. Tering, hoe krijg je het getikt.

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂hee🖑burn-out ab de racist. Je moet je moeder de groeten doen. Van die twee Turken laatst.😂😂😂😂😂😂 Dit valt onder satire. He moosje😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂leuk hè

     3. Prinsengracht

      Een kut heeft nog meer verstand van spruitjes pellen dan jij van satire. Flauwe grappen zijn iets anders dan satire. Prutser.

     4. De seijs

      Als jij er tevreden mee bent. Dan spreek jij je zelf WEER tegen widipietertje! !!

 6. BobbyHaarms

  Hoe het seizoen ook eindigt op 24 mei, ik ben trots op onze spelers! Vooral de aankopen Ziyech en Sanchez zijn spelers die Ajax dit seizoen naar een hoger niveau hebben gebracht. Houdt Ajax dit team grotendeels intact moeten wij volgend seizoen probleemloos kampioen kunnen worden. Minpuntje vind ik toch wel het gesol met Tete die keer op keer laat zien gewoon beter te zijn dan Veltman (maar zoals het er nu naar uitziet gaat vertrekken). Doodzonde!

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Van dat laatste ben ik wel een beetje doodziek. Vooral omdat ik blijf denken dat er meer meespeelt dan alleen de voorkeur van Bosz.

    1. Bakkie

     Inderdaad eeuwig zonde. Tete is een rasechte verdediger die aanvallend ook steeds beter wordt. Het enige nadeel van Tete is dat hij Raiola als zaakwaarnemer heeft, dus dan weet je het wel

    2. Widi

     Ik heb ergens gehoord op tv, weet niet meer waar, dat Tete wat meer problemen met de Wet heeft gehad dan alleen die eerste keer. Het bestuur weet dat natuurlijk en wij niet.

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Als dat een probleem is zet je hem buiten de selectie en niet als reserve.

     2. Widi

      Ik heb het maar gehoord. Ik heb er verder geen mening over. Ik ben gewoon heeeeeeeeeeel nieuwsgierig waarom Tete niet speelt en Veltman wel. Want Bosz is blind noch gek.

     3. Toppertje

      Precies Widi. Wat zou er achter zitten? Tete levert gewoon. 25 minuten in Lyon waren genoeg om in het Europaleague elftal van de week te komen terwijl Veltman op zijn zachtst gezegd niet sterk speelde. Ook in de 1e wedstrijd tegen Lyon was Tete een baas. Dus ja wat is er aan de hand. Frustrerend. Maar als er iets met de wet zou zijn geloof ik niet dat ze dat stil kunnen houden.

   1. BobbyHaarms

    Maar er is hoop als Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff Stadion binnenloopt 😁

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     We blijven hoop houden BH. Niets is onmogelijk dat zie je nu maar bij F.

    2. Indojood

     Wim Jonk is de enige denkbare optie na PB. Er is geen andere beschikbare trainer in NL die Cruijff denkt en voelt.

     1. BobbyHaarms

      Daarin zitten we (bijna allemaal) op 1 lijn. Nu de directie nog, maar ik vrees het ergste..

     2. Indojood

      Daarom de druk er vol op houden. Vooralsnog hebben we PB en dat is prima.

     3. Widi

      Misschien moet Jonk een een praatje maken met Dick Advocaat. Die weet hoe je overal mag terugkomen.

     4. RobbyZ

      👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿

 7. Jimmy1971

  Grootste les voor heel Ajax is de sslectie op pijl hebben voor de competitie begint !!!
  Dan komt komend jaar ( ook met vertrekkende spelers ) goed !!

 8. johnie stalker

  Compliment voor PB! Goede resultaten en een finale plek in de EL! Stomme foutjes en scheidsrechterlijke dwalingen (1-1 Groningen, overtreding op Onana😏) uitsluiten en je wordt fluitend kampioen.

 9. Bert62

  Die wedstrijd tegen de lampies hadden we moeten winnen. PiSVee mag dan blij zijn dat ze ons het kampioenschap door de neus hebben geboord maar wat hebben zij nu eigenlijk gepresteerd? Wat dat betreft hebben we het zonder kampioenschap nog beter gedaan dan die klote lampies en die kakkerlakjes

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   En thuis tegen Willem II en uit tegen Excelsior etc. Hadden is geen hebben.

 10. f-side64

  ach in de cl zijn ze toch volkomen kansloos ik hoop in 1 poule met real of Barcelona Bayern München Chelsea en Juventus dan krijgen we handbal uitslagen bv real-f’noord 12-3.

 11. f-side64

  ach Ajax en bosz moesten wennen aan elkaar volgend seizoen eindigt dat niets zeggende en betekende clubje uit r’ dam gewoon weer op plek 3 als ze geluk hebben en zoals werd gezegd vanavond in voetbal insite worden de spelers van dat clubje nooit beter dan dit seizoen en bij Ajax kan het alleen maar beter worden.

Reageren is niet mogelijk.