Gametalk Ajax – Lyon: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond om 18:45 uur de eerste wedstrijd in de halve finale van de Europa League tegen Olympique Lyon. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

34 Comments

1. Charka53

Denken en hopen zijn twee verschillende dingen Widi , maar ik hoop wel dat het een leuke partij wordt met een voor ons gunstige uitslag.

2. nick-afca95

2-0 lijkt mij een haalbare en goeie uitslag. Neemt niet weg dat Lyon wel een lastig te kloppen ploeg is voor ons. Maar ik wil nu verdomme ook een keer een finale mee maken. Na al die mooie verhalen van oudere ajacieden. Ik ben een maand na de gewonnen champions league finale in 95 geboren. Op kanpioenschappen na heb ik dus nog geen successen mee kunnen vieren. Nu moet het gebeuren!

1. De seijs

Hoop op een mooie wedstrijd, en winst op Lyon. En de uitwedstrijd op een gelijk spel. Dus door naar de FINALE

2. RobbyZ

Hoop op winst! ?? Doe waar je voor betaald word bosz en laat goed en mooi aanvallend voetbal zien met de goeie(beste) spelers op de goeie plek en dezelfde instelling als tegen 010 mannen!! ??Succes en een mooie wedstrijd! ??

3. vak411

Hoop 2 snelle ajaxgoals achter elkaat en dat lyon het opgeeft. 4-0 dan met een gerust hart daar naartoe!

1. Bakkie

Dat zou perfect zijn. Ze moeten net zo spelen als thuis tegen Schalke, dan zie je dat de tegenstander helemaal moedeloos wordt omdat ze de bal niet van eigen helft kunnen krijgen.

4. Alabe

Vol erop en eroverheen. De kansen pakken die we bij schalke hebben laten liggen.

5. johnie stalker

Alles wat we mee kunnen nemen, meenemen! Vlaggen, sjaaltjes, alles wat rood en wit! Ze moeten vanaf minuut 1 het idee hebben dat hier niets te halen valt! 90 minuten lang!! Come on Ajax!!

6. Jimmy1971

Denk dat Lyon een beetje onderschat wordt en dat 1-0 al een prima uitslag zou zijn !!
    Al hoop ik dat ik er ,in ons voordeel , vreselijk naast zit ..

7. Indojood

De hele ochtend al onrustig en opgelaten. Kan niet wachten. WZAWZDB AFCA CBS.

8. Ajax Barcelona

Om half vijf op weg naar het Johan Cruijff stadion. Potje bier op het plein en dan naar binnen.

9. Mokum76

Eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena, doe hem eer aan en speel Lyon van de mat!

10. Slingertje.

Dat Lyon gaat met een stokbrood in hun reet weer terug naar huis.
    Ik hoop op een 3-0 straks.

11. Ajax Barcelona

Zolang er geen reden is om te gaan zitten ben ik hardstikke blij. Lekkere ouderwetse Ajax pot.

12. fjonkman

Lekker hoor, 2-0 met de rust! Als onze jongens nog even die slordigheid eruit halen in de 2e helft dan is er nog meer mogelijk!! Alleen Schöne lijkt het moeilijk te hebben bij ons..