There are no ads, please add some


KNVB: ‘Wedstrijden op maandag zijn een optie’

De KNVB overweegt om wedstrijden in de Eredivisie ook op maandagavond te laten plaatsvinden. De discussie werd na Psv-Ajax van afgelopen zondag opnieuw aangewakkerd, omdat de Ajacieden amper 72 uur na de slijtageslag in Gelsenkirchen tegen Schalke 04 in de Europa League alweer de topper tegen Psv moest spelen. Met name Davy Klaassen liet zich horen en nu lijkt ook de KNVB dit mee te nemen in het competitieformat voor volgend seizoen. ‘Het zal niet makkelijk worden aangezien we te maken hebben met supporters, politie en ook Fox Sports speelt hier een rol in.  Maar de discussie gaat zeker plaatsvinden’, KNVB-directeur Gijs de Jong.

Bron: VI

Gerelateerde posts

89 reacties

  1. Widi

   Onzin rickert. Feyenoord gaat juist op dinsdag en woensdag spelen komend seizoen. En na de winter zijn ze uitgeschakeld.

   1. rickert

    Je snapt wederom niet wat ik bedoel, geeft verder niet, maar noem het geen onzin dan.

    1. Widi

     Jij bedoelt dat het dit seizoen al had gemoeten. Met name voor PSV-Ajax. En daar heb ik van gezegd dat het pas kan als het voorafgaand aan de competitie wordt afgesproken.

     1. rickert

      Och natuurlijk, ja wat Widi zegt is wet las ik laatst al. Jij kan het onzin vinden, maar je hoort voor elke club op te komen, die ook in Europees belang voor je strijdt. Maar hier is duidelijk gesteld dat de centjes belangrijker zijn volgens de heren. Dat vind ik onzin.

     2. Widi

      Je hebt helemaal gelijk. Maar dat kun je niet invoeren 3 wedstrijden voor het eind van de competitie. PSV zou het nooit gepikt hebben. Als de KNVB het nu invoert, moeten alle clubs meewerken volgend seizoen. Dat heb je van mij kunnen lezen. Dat mijn wil wet is, is onzin. Dat roepen sukkels. Dat ben jij niet. Vind ik.

     3. rickert

      Ik vind dat PSV niet veel te pikken had, die willen voor een titel spelen, die Champions league oplevert. Waar regels zijn, zijn er uitzonderingen. Wat ik opvallend vind is dat veel KNVB’ers zich uitspraken ten gunste van Feyenoord en met de wedstrijd nog fris in het geheugen, kan er nu over gesproken worden.

      Dat hier geen regelruimte in was, komt ook wel, omdat de succesjes in Europa zo schaars zijn.

      Ik vind dat voor dit seizoens paradepaartje de nek uitgestoken had horen te worden. Na een falend Ned. elftal, zijn we de enige die iets hebben laten zien in Europees verband. Het voetbal staat bij de KNVB niet meer hoog, hoe ze via elkaars broekspijpen omhoog kunnen klimmen wel.

     4. Widi

      Ik kan hier een heel verhaal schrijven over regels, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid. Maar dat gaat jou niet overtuigen. PSV had er een rechter zeker mee overtuigd. Volgens mij is het vanaf komend seizoen wel in orde. Ik hoop dat wij het niet nodig hebben omdat we CL spelen.

     5. rickert

      Laat dat net het probleem van de bureaucratie zijn… Menselijkheid VS ‘het systeem’
      helaas verliest de menselijkheid dan altijd.

     6. rickert

      en excuses, ik moet nog ongesteld worden denk ik.. Het zit me nogsteeds hoog dit alles..

  2. Litmanen

   rickert, helemaal eens!
   Zal je zien dat 020 en 040 daar volgend jaar voordeel van hebben.
   Maar ja, het oudste kind in het gezin moet ook altijd alle wegen banen voor de jongste.

   1. Indojood

    Je mag onze club gewoon Ajax noemen, hoor, met je 020. Ben je een vermomde kakkerlak?

    1. Widi

     Ja of dat of hij krijgt al jaren geen verbinding als hij iemand in Rdam probeert te bellen😂😂😂

 1. ritchy

  spelers hebben ook een goede herstel periode nodig na een of tijdens Europese wedstrijden de KNVB had gewoon de wedstrijd tegen psv een dag later moeten laten spelen kan mij nog herinneren dat psv het ook een keer had na een europese wedstrijd

 2. -buitenkantje rechts-

  Competitieschema is bij iedere club vooraf bekend. De clubs hebben hun akkoord vooraf gegeven.. Na afloop miepen hou ik niet vab..

  Op maandag spelen bind ik een onzalig plan! Tegen dus..

   1. Prinsengracht

    Om incidenteel een club te helpen die Europees speelt is het oké. Maar nu lijkt het misbruikt te worden om structureel een wedstrijd op maandag te plaatsen. Ben niet zo bang dat dit met wedstrijden van Ajax zal gebeuren.

 3. Widi

  Wat een puinhoop is het verder bij de KNVB. Wat een chaos. En wat zijn ze dom. Fred Rutten bevestigt gewoon dat Ten Cate wel degelijk bondscoach zou worden. Ongelofelijk dat een geldwolf als Advocaat weer aan de beurt komt. Als ik Sneijder of Robben was, zou ik afscheid nemen.

  1. Litmanen

   Ach, nog een wedstrijd verliezen met Oranje en je zit als bondscoach vele maanden voor lul.
   En aangezien Advocaat wereld kampioen weglopen is, lijkt hij de meest geschikte kandidaat.
   Vraag me af wanneer vBreukelen een keer afgeschoten wordt. Wat een ongelooflijke randdebiel is dat!

   1. AB: Jonk terug naar Ajax

    Afschieten nog wel, goh toe maar en dan zelf commentaar hebben op “harde” opmerkingen.

 4. afcadeluxe

  leuk,groningen uit op maandagavond…..zit echt iedereen op te wachten,en tijdstip dan om 21.00 s’avonds…….

  1. Litmanen

   Als je daardoor als spelers net de broodnodige rust krijgt en het Nederlands voetbal is er bij gebaat, geen probleem.Moet je zien wat we aan punten hebben ingeleverd omdat wij als enige club nog in Europa spelen.

   1. Litmanen

    OFF TOPIC: Parool meldt dat Lerby in Italie heeft verklaard dat dit het laatste seizoen van Klaassen is.
    o.a. Everton zou interesse hebben en hij ziu maar 15 miljoen kosten…..

 5. Slingertje.

  Heel goed en ook de bekerfinale moet weer na afloop van het seizoen gespeeld worden want nu werk je competitievervalsing in de hand.

 6. EugAjax

  ━ Aan al mijn Rotterdamse gappies: ━
  Gefeliciteerd met jullie 15-de titel. Het was niet altijd even oogstrelend voetbal maar jullie begonnen lekker aan het seizoen en hebben gedaan daar waar jullie als havenstad het beste in zijn; zwoegen.
  Ik hoop dat het jullie een beetje gaat lukken met
  ➀ de eerste digitale foto’s maken van een huldiging op de coolsingel met een smartphone!
  ➁ het eerste kampioensbier ooit met euro’s afrekenen. Ps: 1 euro is 2,2 gulden, laat je niet naaien door de kampioenseuforie!
  ➂ een foto met je draadloze, mobiele telefoon maken en deze delen op de sociale media van het wereldwijde web zodat jij jouw vrienden kunt laten zien dat je erbij bent.
  → Enne.. Als jullie in dit tempo doorgaan hebben jullie in 2107, net als de lampjes ook de 2de ster en in 2287, net als het Grote Ajax zelfs die 3de ster ⭐⭐⭐ op de borst!
  → Wij gaan ondertussen nog even een paar keer Europa in om de voetbal-harten te veroveren met onze jonge, talentvolle, creatieve en brutale ploeg!
  ❌❌❌

  1. Widi

   Weer een hele (konings)dag zitten denken en typen in de hoop grappig te zijn. En weer tevergeefs……

   1. EugAjax

    En weer foute conclusie Widi. Gewoon van internet te halen en ja ik vind hem wel grappig. Fijne avond.

    1. Litmanen

     goud waard Eug! Heerlijke humor.
     Hoop dat je het filmpje van de Dikke en de Dunne hebt gezien: hilarisch!

     1. EugAjax

      Inderdaad Litmanen ik hou ook van dit soort humor. Super ook dat filmpje van Dikke en Dunne. Ik heb drie Rotterdammers hem even gestuurd op app en zelfs zij vonden deze erg grappig! Maar goed ze hebben het wel verdiend Feyenoord.

  2. -buitenkantje rechts-

   Wel grappige bijdrage Eug.. maar vind eerlijk gezegd je eigen bijdrages onder je eigen naam beter om te lezen.. Laten meer van je eigen visie zien..
   Vertel s.. Was jij nou Analist?

  3. De seijs

   Whahaha echt leuk EugAjax. 👍👍👍👍en ja azijnzeikers hè. Zelf alles kunnen zeggen en leuk denken te zijn. En als iemand anders iets echt leuk hier iets brengt ja dat kan natuurlijk niet. Want op de toekomst heeft hij het niet gehoord. Dus ja dan is het flauwe kul! Maar nogmaals zoals zo vele hier het er ook mee eens zijn,ga zo door. Topper 👍👍

    1. AB: Jonk terug naar Ajax

     Je moet het maar hebben van fans ala de Seijs. Wees er trots op Eug, zegt een hoop over jou ook.

 7. 4everAjax

  Als je jat geef je aan waarvandaan. Krijg de indruk dat je met de eer wilde gaan strijken. En ….. een Rotterdammer kan nooit een gappie zijn, dus ook nog eens dom gejat.

   1. EugAjax

    Nee Widi dat is, hoe zeg jij dat ook altijd meteen, dat is een leugen!!! Je eerste gedachte was dat ik de hele dag had getypyt en dat ik probeerde grappig te zijn……….maar hey in ieder geval heb je meteen door dat 4everAjax weer een nieuwe alias van je vriendje AB is……….en ja dan moet je meteen aansluiten…….

    1. Widi

     Nee kneus. Niemand weet beter dan ik wat mijn eerste gedachte was. Ik dacht meteen: een rotterdammer is geen gappie. Dat ik iets anders opschreef, doet daar niets aan af. Jij bent gewoon een mannetje dat uit is op effectbejag. En sommige mensen hier voelen dat kennelijk perfect aan. Je bent gewoon onecht. En ja, daar hou ik niet van. Niet op het forum en niet in de gewone wereld. Vaak reageer ik daar op. Op het forum en in de gewone wereld.

     1. Litmanen

      Je lult nu uit je nek Widi. Zie je eigen tekst hierboven.
      Niet meteen weer bij AB op schoot gaan zitten. Je bent zelf slim genoeg.

     2. Widi

      Ik heb geen idee wat je bedoelt. Als je bedoelt dat jij ook denkt te weten wat mijn eerste gedachte was: zie mijn antwoord aan Eug. Over AB: ik heb om 20.45 uur gereageerd op dat flauwe gedoe van Eug. Om 21.13 nog eens. Daarna was ik pas om 22.53 uur weer op het forum. Heeft niets met AB te maken. Ook niet bedacht dat 4everAjax AB is. Later dacht ik dat wel doordat anderen het suggereerden. Ik ben verder niet met AB bezig. Jij wel volgens mij. Het is duidelijk: Jij kruipt tegen Eug en De zeiks aan als zijnde Nietmanen. Ik word in een andere groep geplaatst. Ik ben het liefst op mezelf. En hoor het liefst niet bij jouw forumvrienden. Want Eug is een nepperd van een engnek. En De zeiks is een racist met een iq van een herdershond

 8. EugAjax

  Nee ik ben analist niet. BR. Ik vond dit gewoon beetje grappig en denk deel het even.

   1. EugAjax

    BR ik vind mijn visie ook beter als het internet stukje. Maar dat is logsich 😄😄. Ik zal nog weleens meedoen. Maar je ziet personen als Widi en de man met de vele aliassen vanavond meteen weer bewijzen dat ze wachten op wat voor een bijdragen van mij dan ook en dan meteen hup binnen paar minuten er weer bovenop met onzinnige tegenbijdragen. Alles bij elkaar ben ik dat zat. Mannen zoals Litmanen, HFA, jij en nog wel aantal kan je fantastisch over Ajax en voetbal discussieren. Helaas is dat niet voor iedereen hier weggelegd. Maar hey ik ben dan ook niet zo een ‘stoere’ f-side jongen 😄😄. PS ik neem aan dat je eigenlijk diep van binnen ook weet dat Analist de man met vele aliassen is?

    1. Widi

     Onzin. Ik zit niet op jou te wachten. Ik kijk op het forum. En zie die onzin die jij erop hebt gezet. En dan reageer ik. Als iemand anders hetzelfde erop had gezet, was ik wellicht nog wat verder gegaan. 4everajax schreef net precies wat mijn eerste gedachte was. Ik had er nog wel een paar. Juist omdat het van jou kwam, ging ik er niet verder op in. Feit is wel weer dat jij degene bent die deze onzin in het forum brengt. Beetje bijdehand doen. Of stoer. Terwijl je een paar dagen geleden nog riep dat Feyenooit gefeliciteerd moet worden etc. Je doet het iedere keer zelf.

     1. EugAjax

      Widi kan je nagaan hoe helder jij alles op een rijtje hebt! Ik ben vanaf afgelopen weekend niet op forum geweest dus kan ik dat niet paar dagen geleden over Feyenoord hebben geroepen. Want voor afgelopen weekend was ik ervan overtuigd dat wij het werden. Overigens vind ik zeker dat we Feyenoord moeten feliciteren als kampioenschap officieel is. Kijk anders mijn eerste bijdrage terug na drama bij Graafschap!

     2. Widi

      Je lult maar een eind raak. Het liefst op facebook. Daar zie ik het niet. Pannekoek.

     3. -buitenkantje rechts-

      Beetje verdraagzaamheid kan geen kwaad Widi..
      Zie hier bijdragen voorbij komen die alleen forumvulling zijn en vol onderbuikgevoelens en onjuistheden. Vind Eug een welkome bijdrage aan dit forum. Zou het jammer vinden als hij hierdoor weg blijft. Dat denk ik niet alleen bij Eug, maar ook bij een aantal andere forumleden die ik al een tijd niet meer heb gezien.

      Je hebt de neiging om een beetje als politieagent op te treden hier. Leven en laten leven kerel!

     4. Widi

      Naar een politieagent luistert niemand. Dus dat komt dan wel goed. En als Eug weg mocht gaan,is dat lekker rustig. Ik zou hem niet missen.

   1. EugAjax

    Ja hoor dictator Widi ik zal meteen naar je luisteren…………👏👏👏👏👏👏

    1. -buitenkantje rechts-

     Wat betreft meerdere aliassen.. Dat interesseert me echt niks.. Heb zo mijn vermoedens, maar het intetesseert me gewoon niet. Als mensen met 3 of 4 aliassen willen reageren doen ze dat maar lekker.

     Misschien een tip om niet overal op te reageren Eug.. Zoek degenen met wie je vindt dat je goed over Ajax kan praten.. Anderen gewoon negeren en links laten liggen.

     Maar ja, ook dat moet je helemaal zelf weten Eug..
     😄

     1. EugAjax

      BR ik vind dat een hele goede tip van je. Ik ga eens proberen het zo te doen. Ik moet zeggen dat AB vele aliassen gebruikt maakt me ook niet uit alleen doorzichtig en ik heb jouw taktiek al eens bij AB gebruikt maar na een tijd dan weer die bijdragen te krijgen ga ik er weer in mee. Dat is idd niet handig van me. Ik ga het weer proberen op de taktiek die jij voorstelt!

   2. Litmanen

    Widi, hou je nou eens in man! Ja kan heel zinnig over voetbal praten, maak niet alles zo persoonlijk, daar hebben we andere idioten voor op dit forum.
    Het niet eens zijn met elkaar en de discussie maakt het leuk, het afzeiken zorgt er voor dat mensen een afkeer van je krijgen, behalve dan die vijf figuren die vanuit hun hol zitten te wachten om je te bespringen om welke bijdrage dan ook. Bij die gaat het al lang niet meer om de inhoud maar om het zuigen, sarren en beledigen.
    Zelfs een tikfout is dan genoeg om de boel hier te laten ontploffen.

    Wees wijzer, hou het gezellig. En zo niet, zeur dan niet dat er ook voor jou een slager wacht als je doorgaat met dat gezuig. Niet iedereen neemt hier afscheid als hij beledigd wordt.

    1. Indojood

     Niet zo hypocriet, Litmanen. Laatst begon je ook meteen weer te schelden op iemand wiens mening over je niet aanstond. De persoon in kwestie had helemaal niets over jouw persoon gezegd. Wat je hier over Widi zegt geldt ook voor jou en mij. Ik ben me tenminste ervan bewust.

  1. Indojood

   Niemand hoeft hier weg. Iedereen mag toch reageren. Vond het ook wel grappig, Eug.

 9. 4everAjax

  Mag ik een vraag stellen? Zegt EugAjax nu dat ik op hem zit te wachten? Volgens mij moet ik dan al een paar dagen zonder fucking slaap door zijn gekomen. En wie is de man met de vele aliassen? Moet je hier trouwens een bepaalde tijd wachten met reageren? Wat een mongoliede bende is het hier joh.

 10. John wijnen

  wat heeft Feyenoord in de champions leageu te zoeken niks vliegen gelijk in de eerste ronde er al uit

 11. AB: Jonk terug naar Ajax

  Het maakt geen drol uit of ik wel of niet op het forum ben lees ik. Zijn een paar leuke copy-cats bezig. Dat mag ik wel. Maar als het dan toch niet uitmaakt dan kan ik beter maar zelf weer meedoen. Mijn nick heeft altijd AB erin voor de duidelijkheid. Ik lees Eugie ook weer en die is direct weer heel erg aanwezig en zijn eerste sollicitatie richting Ajax is alweer de deur uit. Reageren met CAPS op de naam JC stadion en de nodige veren in de achterste van de bobo’s. Daarna zijn belofte niet meer op mij te reageren ( dat deed hij gisteren in ieder geval al niet). Ben benieuwd hoe we deze komkommerdagen doorkomen. Heb er zin in.

  1. AB: Jonk terug naar Ajax

   Oh ja ik verdenk Seijs Inquart en/of Litmanen van copy-cat spelen. Tip: volgende keer AB in de nick gebruiken, dat maakt het lastiger.

 12. KBouter

  Zullen we het nu weer over voetbal hebben, of willen de dames nog ff verder kibbelen?

  1. AB: Jonk terug naar Ajax

   Vertel, wat is er voor voetbalnieuws? Het is toch ook een gezelligheidsforum. Voetbal, drank, vrouwen, debielen, sollicitanten, alles komt aan de orde hier. Geinig toch.

  2. Prinsengracht

   Goed idee KBouter! Er is alleen weinig nieuws. Het meest opvallende in de ochtendkrant was dat van Breukelen het nog weer bonter heeft gemaakt. Wat zou ik die graag een jaar of twee de absolute leiding bij PSV geven.

    1. Indojood

     Okay, hoop dat je het leuk hebt gehad en vooral mooi weer. Hier lopen we bijna weer met een ijspegel aan onze neus.

 13. KBouter

  Spelers moeten massaal bedanken en aangeven dat ze onder deze trainer absoluut niet voetballen willen.

  Dan barst de bom pas echt bij de KNVB, én ze moeten advocaat afkopen, en de KNVB gaat op de schop, én ze moeten weer op zoek naar een trainer die de jongens wel willen.

  1. Widi

   Hans blijkt toch niet alleen maar aardig. Probeert Gullit toch weer een hak te zetten. Gewoon een intrigant. Niet eerlijk. Niet oprecht. Uit op een baan. Gewoon een engnek.

   1. -buitenkantje rechts-

    Je vraagt je soms echt af hoe bepaalde personen op bepaalde posities komen.. Zie nu weer het verhaal bij de VVD over Keizer.

 14. f-side64

  nu kan het wel en pusvee-ajax kon niet op 24 april gespeeld worden dit is weer 1 duidelijk bewijs dat 010 zuid kampioen moet worden.

Reageren is niet mogelijk.