Swart dolblij met Johan Cruijff Arena

Sjaak Swart heeft zeer verheugd gereageerd op het nieuws dat de Amsterdam Arena binnen zes maanden door het leven zal gaan als de Johan Cruijff Arena. Swart is trots dat het stadion wordt vernoemd naar de vorig jaar overleden Cruijff. ‘De grootste ooit heeft straks zijn eigen stadion waar ik met nog meer trots de wedstrijden zal bekijken. Ik ben er zo verschrikkelijk blij mee en heb een sprongetje van geluk gemaakt, zo hoort het’. De afspraken worden binnen zes maanden in een definitief contract voorgelegd aan de betrokken partijen, waarna de naamswijziging officieel zijn doorgang kan hebben.

Bron: AD

Related posts

37 Comments

  1. ritchy

    Het werd wel tijd Johan Cruijff Arena en dan gaat Johan van bovenaf regeren succes gegarandeerd

  2. -buitenkantje rechts-

    Ook de familie Cruijff was zeer verheugd heb ik gelezen.. Zi zie je maar dat druk vanuit de supporters werkt.. Ik denk ook dat dit soort fora als Ajaxfanzone wel degelijk invloed hebben.. Reken maar dat er ook spelers en directieleden meelezen.
    Vermoed dat zelfs Peter Bosz hier af en toe te vinden is als hij twijfelt over zijn opstelling. ?

    1. RobbyZ

      Als pb hier te vinden zou zijn af en toe omdat hij twijfelt dan had hij bepaalde spelers nooit meer opgesteld! ?

    2. Indojood

      Er wordt echt wel meegelezen. Dit is voor Ajax de manier om sentiment te peilen. Ik ga het stadion gewoon Johan Cruijff of Cruijff noemen. Als iedereen hier zich achter schaart dan verdwijnt hopelijk de nietszeggende toevoeging Arena in de vergetelheid.

      1. Hoeda Fak Ajoe

        Net als de terugkeer van het oude logo? Mensen die zich met hand en tand verzetten en de kont tegen de krib gooien gaan dit niet winnen. Positieve argumentatie en meedenken de problematiek zal meer helpen. Het is zo makkelijk om vanuit je luie stoel te roepen dat het allemaal niet goed is. Ik ben er van overtuigd dat Ajax mannen als Edwin, Mark en Dennis er alles aan doen om Ajax groot te maken binnen de omgeving die in de afgelopen jaren gecreeerd is (beursgang e.d.). Je daar tegen afzetten zal niet werken. Ik denk dat we enorm blij mogen zijn met de naam van Johan op ons stadion. Dat daar dan Arena bij staat is zo oninteressant.

  3. RickyAmsterdam

    Mooi dat de kogel nu eindelijk door de kerk is! Maar nu max 6maanden wachten op het contract, voordat het pas echt kan worden aangepast? Daar baal ik wel een beetje van. Maar goed, uiteindelijk zitten we iig volgend seizoen te kijken naar de mooiste club in het stadion met de mooiste naam! 😀

  4. BobbyHaarms

    Jammer dat we nog 6 maanden moeten wachten op het Johan Cruijff Stadion, maar beter zo dan dat er een hoop geluld wordt maar niks gedaan. Nu nog dat standbeeld..

  5. RobbyZ

    En als ze nou de toekomst,sportpark Johan Cruijff noemen en een standbeeld zetten dan is Sjaak nog blijer. En dan de naam schiphol ook nog veranderen in Johan Cruijff airport dan zijn we klaar! ?

    1. BobbyHaarms

      Nee dan zijn we nog niet klaar: Johan Cruijff Boulevard, Het Johan Cruijff Honk/clubhuis, het Johan Cruijff museum, en natuurlijk het “Cruijffie” (een fabelachtig borreltje in de vorm van de Europa Cup 1 met 14% alcohol) ?

      1. Indojood

        Er is nog veel te doen op dat gebied. Ik blijf het Cruijff-geluid en alles wat erbij hoort, verkondigen. Dus ook initiatieven om andere objecten te hernoemen. Daar mogen ook Keizer en Michels in worden meegenomen.

        1. BobbyHaarms

          Als het Johan betreft kan je naar mijn idee nooit ergens in doorslaan. Johan IS Ajax…

          1. HURBIE

            Het is leuk bedacht hoor Bobby maar zie het ook wel als een geintje van je
            Maar de naam voor het stadion is wat iedereen wilde en om de rest zo te vernoemen vind ik doorslaan

          2. BobbyHaarms

            Natuurlijk moet je sommige dingen van mij met een knipoog bekijken! Maar de kern is dat de naam van Johan nooit, maar dan ook nooit vergeten mag worden door ons en de volgende generaties. Wat dat betreft heeft de club Ajax hem al teveel op het hart getrapt bij leven, en ik weet gewoon zeker dat er mensen zijn die blij zijn dat hij zich niet meer met Ajax kan bemoeien. Triest maar waar.

          3. BobbyHaarms

            O ja, en wat betreft die Johan Cruijff Boulevard bij het stadion ben ik bloedserieus hoor!

          4. RobbyZ

            En dan noemen we net als dat de koninklijke familie overal hun naam op hebben staan,de Johan Cruijff trein,vliegtuig,tram,vrachtschip,plein,straat,laan,park,steeg,sluizen,rotonde,industrieterein,recreatiegebied,tankstation/parkeerplaats,tulp,roos,viaduct,tunnel,patatje Cruijff (mayo,ketjup,mayo),woontoren,brug,kanaal,rivier,pretpark,een meubel van ikea en zo kunnen we nog wel even doorgaan! ? Dooslaan? Nee hoor! ?

          5. HURBIE

            Ja BH JOHAN is bij leven inderdaad veel onterecht op zijn ziel getrapt door verschillende bobo’s
            Maar hij stond er gelukkig boven (uiterlijk) maar van binnen vrat het aan hem

  6. AjaxJay070

    Beste nieuws ever. Alleen nog straatnaam omdopen in Johan Cruijff Boelevard idd

  7. JohnDoe77

    Hahahaha! Nick draait een goed seizoen! Nog 10 seizoenen die ontwikkeling doortrekken en het beeld staat voor Wembley!

Comments are closed.