Opstellingen psv – Ajax

Kevin Blom zal vandaag de belangrijke wedstrijd psv – Ajax in goede banen leiden. Ajax zit een goede flow en hopelijk zet dit zich vandaag ook voort want winst is essentieel. Zover is het nog niet want de aftrap is om 16:45 in Eindhoven maar nog zonder Daley Sinkgraven in verband met een blessure.

Opstelling psv: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Brenet; Van Ginkel, Guardado, Pröpper; Locadia, Ramselaar, Bergwijn

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Davinson Sánchez, Matthijs de Ligt, Nick Viergever; Davy Klaassen, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; Bertrand Traoré, Kasper Dolberg, Amin Younes

 

Related posts

151 Comments

    1. De seijs

      Het is gewoon een kut opstelling weer van die Bosz. Gvd we moeten winnen. En dan ga je niet met Veltman starten! Voorhoede had moeten zijn Kluivert Traore Younes. Maar we gaan er maar achter staan! Kom op ajax

          1. AjaxKat

            Ja totaal onbegrijpelijk. Nu Traore gewisseld, had je beter meteen kunnen beginnen met een frisse Kluivert.

  1. De Ajacied

    Dom om Bert op rechts te zetten
    Krijgt Dolberg geen fantsoenlijke bal vanaf rechts ?
    ❌❌❌

    1. Bert62

      Vallen weer in herhaling voorin. Snap er helemaal niets van. Lijkt er wel op dat ze het al opgegeven hebben

      1. Litmanen

        Geweldig die fans van Ajax hier! In de rust van deze wedstrijd het al opgegeven hebben…….

  2. Jimmy1971

    Vitesse laat de wedstrijd tegen Feyenooit helemaal lopen !!
    Vind dus net als Sjaak Zwart dat Vitesse de beker maar niet moet winnen en volgend jaar degradeert … ?

    1. De Ajacied

      Alles wat een Ajax hart heeft is voor AZ in de beker, is 2e keer dat vitesse ons een oor aan naait, klote club
      ❌❌❌

    2. Charka53

      Dan lul net zo stom Sjaakie , Vitesse heeft andere belangen dus waarom zouden ze tot het gaatje gaan , als Ajax elke wedstrijd zelf tot het gaatje zou zijn gegaan hadden we van niemand afhankelijk moeten zijn dus het niet winnen van de schaal ligt aan Ajax zelf.

  3. Dagrump

    Mannen maak ons blij en trots vandaag door een overwinning te pakken. Succes mannen!!

  4. BobbyHaarms

    Verbazingwekkend! Had toch wel enkele andere spelers verwacht zoals Tete en Donny vd Beek. Maar goed, die kakkies halen we nu waarschijnlijk toch niet meer in dus vrijuit knallen straks!

  5. Iamsterdam2015

    Verbazing allom!!!!! Wederom start hij met Veldman!!!!! Wat moet Tete in GODSNAAM doen om PB te overtuigen??????? Neymar en Ronalde 83 keer poorten en uitgschakelen??? Maar goed, het is noet anders. Nu maar het beste hopen!!!

    1. BobbyHaarms

      Veltman. Maar je hebt helemaal gelijk, snap echt niet dat ie Veltman maar laat staan en staan ?

  6. Charka53

    Dit wordt alleen een wedstrijd voor de eer , de kakkies staan al goed voor en hebben niets te duchten van Vitesse die hebben er geen zin in dus waarom geen jeugd en Tete die zijn uitgerust en dan wordt Kaspar ook van ballen voorzien.

  7. dioajax

    Wat een clown club is dit vittese. ..hoe Ben je 100% zeker dat je de beker wint volgende week tegen az…hoop van hartelijk dat az de beer wint en vittese ook buiten de play offs gaan…ik wil alleen zeggen dat dit jaar zooooooooooo n scandalige knvb niet had verwacht…ik hoop nu alleen op een overwinning in pisveee en naar de finale van El gaan…kom op jongens make us proud…

    1. Widi

      Nu durf je wel weer ajaxpers. Nu 010 haast gewonnen heeft. Laatste tijd opvallend weinig van je gezien. Hoe dan ook, je krijgt nog minstens twee zware jaren. Want Bosz is nog even niet weg.

  8. KBouter

    Vanaf mijn vakantie adres in het zonnige Frankrijk wens ik iedereen een fijne wedstrijd!

  9. RobbyZ

    Bosz zei laatst (Ajax tv) dat Traore in de spits net zo goed is als op rechts,die man is toch ongeloofwaardig!? ? Door die eigenwijs met zijn basis 11 staan we nu 2e en niet op plek 1! ☹️ Wanneer zien we weer zo’n wedstrijd met Kluivert op links en mooi diepte spel? Wat gaat die Veltman doen vandaag? ?

  10. Widi

    Ik denk dat een aantal van ons niet ziet of wil zien dat bijvoorbeeld Traoré fysiek een aantal jaren verder is dan bijvoorbeeld Kluivertje. Niet meer dan logisch deze voorhoede. Het enige wat niet echt logisch is, is Veltman ipv Tete. Maar ook dat was te verwachten. Want Bosz doet het altijd zo.

    1. Indojood

      Oneens, hij had ook Neres op rechts kunnen zetten, die heeft dit donderdag niet gespeeld.

          1. Widi

            In Neres heeft hij kennelijk geen vertrouwen. Want het is toch Kluivert die invalt.

  11. Iamsterdam2015

    Dus je laat Traoré geblesseerd aan de wedstrijd beginnen………?. Ongelofelijk

  12. bs

    Ik erger me wekelijks aan Veltman en Traore op rechts. Nu ook weer. Zonde dat niet gekozen is voor Neres en Tete. Maar ja, we doen het ermee en zullen moeten winnen. De opdracht is wederom eenvoudig!!

  13. bs

    Traore is zoooo waardevol. Die moet natuurlijk quoute que quoute blijven staan, ondanks een eigen aankoop van 12.000.000 en de jongste smaakmaker op de bank… ongelofelijk!!

  14. Prinsengracht

    Er moet minstens gelijk gespeeld worden om PSV definitief voor te blijven. Feyenoord geeft dit niet meer weg.

    1. bs

      Hohoho… geef niet op. Heracles gaat verrassen en ik zie Excelsior ook nog wel een puntje pakken. Ajax moet gewoon winnen!! Klaar.

  15. JohnDoe77

    De gebeden worden verhoord, Traore moet eruit. Lekker want met Kluivert komen er voorzetten voor Dolberg!

  16. Iamsterdam2015

    Begrijpelijk na donderdag hoor maar er zit echt geen grijntje pit in ajax. Zelfs de dode spelmomenten lopen op niks uit.

    1. BobbyHaarms

      Was te verwachten, de helft loopt nog halfkreupel van donderdag. Ik mis de frisheid bij Ajax!

  17. Teuntje

    Verwachten ze aan de kant dat Traoré het wonder van Lourdes gaat worden of wisselen we de beste man nog?

  18. Forever nr14

    Ik zeg verder niks over onze Tob trainer?????
    Veltman??? Is toch echt ongelooflijk!!

  19. fjonkman

    Dit zat er wel een beetje aan te komen toch? Zoveel wedstrijden achter elkaar, op een gegeven moment gaat echt dat kaarsje wel even uit. Maar goed, laten we niet te snel negatief worden. Ajax heeft de laatste tijd wel vaker een slechte start gemaakt om daarna alsnog sterk te eindigen.. ik hou de hoop!!

  20. Forever nr14

    Goed he die Traore en Veltman??
    ???? wat een super trainer he Bobby enz???? Hahaha wie krijgt er gelijk he

  21. fjonkman

    Psv pakt meteen twee keer gele kaart, ze zitten er bovenop.. dit houden ze nooit vol straks. Als Ajax niet meer goals tegenkrijgt, komen we vanzelf bovendrijven!

  22. RobbyZ

    Zet dezelfde vleugels neer als tegen 010 en we hebben wat aan onze spits en dan kan Ziyech ook weer lekkere diepte balletjes geven op Kluivert enz enz enz,iedereen (op een paar na) ziet/zegt het maar die eigenwijs op de bank ziet niks! ?

  23. bs

    Beetje nauwkeuriger in de passing en we walsen er overheen. Tweede helft dan maar …!

  24. Indojood

    Ik had eerlijk gezegd wel een dergelijke wedstrijd verwacht nadat Vitesse had verloren. Het geloof in de titel is nu weg en de zware pot van afgelopen donderdag voelt nu extra zwaar. Nu Nouri en De Jong erin en gewoon van banque op de aanval.

  25. Forever nr14

    Die pisvlekken zijn vieze jankers en kunnen alleen maar tegen het gehate Ajax vol gas geven, misselijk rot club bah

  26. fjonkman

    Ik zou eerder Donny v/d Beek erin zetten voor Schöne, die wordt volledig overlopen door het middenveld van pisvee. Voor de rest moet Ajax toch proberen de druk op de ketel te zetten, dan maakt psv vanzelf fouten. Ik denk ook dat we de titel wel kunnen vergeten, maar in ieder geval niet verliezen vandaag!!!

  27. bs

    Ik hou niet zo van die Pereiro, vooral niet tegen Veltman. Houd mijn hart vast voor die kant …

  28. Iamsterdam2015

    Ok misschen ligt het aan mij, kan best en laat het mij dan ook maar weten ( zonder mij voor alles uit te maken ..?????) maar die Dolberg en ziyech brengen toch veel te weinig over het algemeen met hun voetballend ” vemogen” ??

    1. BobbyHaarms

      Die is op. Nu Donny erin, maar of het nog wat uitmaakt voor de stand? Zoals je hierboven al aangaf, het geloof in de titel is weg en de wedstrijd van donderdag gaat zich nu wreken.

  29. fjonkman

    En toch komt Ajax meer en meer in de wedstrijd. Er komen nog wel een paar momenten als de jongens doorzetten!!

    1. Iamsterdam2015

      Nee bs, dat is bikkelen wat bij schöne en meerdere dit seizoen ontbreekt!!! Maar ik heb hoop. We gaan scoren komt goed

  30. RobbyZ

    Wij moeten nu alles zetten op het feit dat we nu iedere EL wedstrijd moeten winnen!

    1. BobbyHaarms

      Schelden op pisvee prima, maar hou die enge ziektes alsjeblieft achterwege. Nergens voor nodig en kwetsend voor een hoop mensen die ermee te maken hebben (gehad), waaronder ikzelf.

  31. dioajax

    ik begreep helemaal niet al die haat voor ajax van Hele nederland….ik zie wel dat ajax het nederlandse voetbal omhoog brengt in het fifa lijstje en ook in 2019 die gene die kampioen wordt meteen naar de champions leangue gaat…lekker die 010 en pisvee steunen….geeft niet…ik Ben en blijf altijd een ajax fan…

    1. Iamsterdam2015

      Was een lachje mbt Onana. Die voorkomt de 2-0 door een fantastische redding bij die 2 tegen één actie. Was een mooie actie van hem

  32. Indojood

    Het zat er niet in. Tweede helft het nog puur op inzet geprobeerd. Die lampen zijn echt een luizenploeg. Na de 1-0 hebben ze niet meer willen voetballen. De Serie A zou er zich voor schamen.

    1. Teuntje

      Kom op Indo! Waarom ligt het altijd aan de ander. We waren vandaag gewoon niet goed genoeg…klaar!

      1. Indojood

        Zeg ik toch. Het zat er niet in dus ben je niet goed genoeg. Daarnaast geef ik mijn mening over het spel van de tegenstander.

      2. Toppertje

        Denk dat Indo dat ook zegt. Het zat er niet in vandaag. Je kon zien dat de spelers niet fris waren. Wat dat betreft was het wellicht beter geweest om met een paar frisse spelers te beginnen bv vd Beek voor Schöne. Viel mij overigens ook wel op dat PSV steeds banger werd om het weg te geven. Vond hen echt armoedig. En het publiek vierde het alsof ze kampioen waren gewonnen. Maar misschien komt dat weer door onze status. Kom op boys vol voor de EL en volgend seizoen pakken we door.

  33. Geroldkohlen

    het sprankje hoop is definitief vervlogen! ik heb hier geen woorden voor! ik ben de hele week ziek!!!

  34. bs

    Het blijft toch bijzonder en opmerkelijk dat Bosz niet vanaf het begin een aantal verse spelers benut … en er daardoor meer wisselmogelijkheden zijn.
    Maar ja dat is makkelijk zeggen achteraf (hoewel velen van ons dat ook vooraf al hebben gezegd).

  35. Geroldkohlen

    ben ik de enige die zich kapot ergert aan die Jan Joost van gangelen!!! vuile zuigerd!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Viel mij ook op Gerold.. Geeft weer voedingsbodem voor allerlei speculaties

      1. Geroldkohlen

        vind dat een gevaarlijke uiting van emotie, ik heb hier mijn bedenkingen bij.

  36. bs

    En toch … (zie vorig seizoen) … Feijenoord is nog geen kampioen en het kampioenschap wordt soms op een bizarre manier behaald. HET KAN NOG STEEDS!!!

  37. Bert62

    Dit verlies is mede dankzij de opstelling van Bosz. Hij had een aantal spelers rust kunnen gunnen, Kluivert en Neres voor Traore en Younes, van de Beek voor Schone en Tete voor Veltman om er maar een paar te noemen. Hij heeft zo zijn grote liefde Feijenoord in de kaart gespeeld, vandaar dat lachje aan het eind van de wedstrijd.

Comments are closed.