Jong Ajax houdt 2e plaats vast na 2-0 zege op Helmond Sport

Jong Ajax heeft vrijdagavond op De Toekomst met 2-0 weten te winnen van Helmond Sport. De eindstand was bij de rust al bereikt. Abdelhak Nouri zette Jong Ajax vanaf de penaltystip op voorsprong nadat Noussair Mazraoui onderuit was gehaald. Uit een assist van Nouri zorgde Pelle Clement even later voor de 2-0.

Kampioen VVV stelde via een gelijkspel de titel in de Jupiler League vanavond definitef veilig. Met nog twee duels te gaan heeft Jong Ajax twee punten voorsprong op Cambuur om zich te verzekeren van de tweede plaats.

Jong Ajax: Alblas, Zeefuik, Bergsma, Savastano, Dankerlui, Eiting (88′, Leyder), Cerny, Nouri, Cassierra, Mazraoui (53′, Walian), Clement

Related posts

21 Comments

  1. Jimmy1971

    Prachtig toch deze talenten , met zoveel wisselingen in het seizoen gewoon even 2de worden , knap hoor !!!

  2. -buitenkantje rechts-

    Cambuur ook goed bezig, pakt periodetitel.. nog even oppassen voor Jong Ajax. Nu is eindnotering niet zo belangrijk, maar tweede is toch leuker dan derde in de competitie.

    1. HURBIE

      Ja BR want promoveren kunnen ze helaas niet
      Zou wel leuk wezen 2 x Ajax in de Eredivisie

    1. -buitenkantje rechts-

      Beter de Cock en Vledder.. die waren Ajaxfan.. Keizer was Feyenoordfan..?

      1. Widi

        Dat wist ik niet. Maar geloof het of niet…..ik kijk nu op Videoland de aflevering waarin de spits van Ajax is vermoord…..

  3. Cootje Adriaanse

    Ongelooflijk knap dat je gewoon zo lang zo constant presteert met deze jonge jongens en gewoon 2e lijkt te gaan worden ??

    1. Prinsengracht

      Het grootste deel van het seizoen wel met een stuk of 5 geweldige voetballers hoor.

Comments are closed.