Gametalk Schalke’04 – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt donderdagavond om 21:05 uur de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke’04 en start met een 2-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

22 Comments

  1. marcussboss

    hopelijk geven ze die voorsprong niet meer uit handen! ik had niet durven dromen dat we zo ver zouden komen en hopelijk wordt het alleen maar beter?? veel succes morgen boys

  2. Dagrump

    Heb er nu al zin in!! Laat ze maar zien wie Ajax is !! Zou mooi zijn als we weer zo een goeie wedstrijd kunnen opbrengen / alles geven !! Voor en met elkaar !!

      1. -buitenkantje rechts-

        Ja klopt Moosie.. heb t gezien en meerderen op het forum hebben het ook al gezegd. Qua doordekken, snelheid en passing is hij beter dan Veltman. Maar goed, nu voor deze belangrijke wedstrijd steunen we gewoon iedere Ajacied die opgesteld staat..
        ?

  3. De seijs

    Die Duitsers zullen dus als gekken gaan aanvallen. Dan zullen ze ook wel gaan score. 2-1

  4. JohnDoe77

    Spannend en veel zin in!! Hopelijk een kleine en vooral probleemloze overwinning voor onze boys (0-1 of 1-2). We hebben zondag ook iedereen fit nodig!

  5. Charka53

    Één ding is zeker het wordt een moeilijke avond maar ik hoop op een goede afloop.

  6. Indojood

    Ik kijk de wedstrijd op RTL7 en ik hoop dat Ajax zich kwalificeert voor de halve finale.

    1. AFCA my World

      Elk gelijkspel en kleine overwinning is prima,maar we zijn er nog niet,ze hebben niets te verliezen en veel te winnen,in de competitie hebben ze nix,dit is nog hun enige kans op een beetje succes en ze zullen er vol op in gaan,hoop op een snel doelpunt voor ons ! Maar ik knijp hem wel ?

  7. Slingertje.

    Gisterenavond al problemen in de stad.
    Hopen dat het nu rustig blijft anders is het snel over met het vrij reizen naar de Europese potjes.

Comments are closed.