Roemeen Hategan fluit Schalke’04 – Ajax

De Roemeense scheidsrechter Ovidiu Hategan is door de UEFA aangewezen als arbiter bij het duel tussen Schalke’04 en Ajax van aankomende donderdag. Het duel in de Veltins-Arena begint donderdag om 21:05 uur. Lasse Schöne is na een schorsing weer inzetbaar voor trainer Peter Bosz. Davy Klaassen, Davinson Sánchez, André Onana, Kenny Tete en Nick Viergever staan allemaal op scherp. Ajax kan voor het eerst sinds het seizoen 1996-1997 de laatste vier halen in een Europees bekertoernooi.

Bron: AD

Related posts

26 Comments

    1. De Ajacied

      Idd Ritchy,
      Wanneer worden die kwijtgescholden?
      En hoop op een mooie pot voetbal, waarin Ajax z’n eigen spel speelt en zeker niet gaat verdedigen want dan kan het nog wel eens fout gaan,
      Ga van je eigen krachten uit,
      ❌❌❌

      1. Vakje129

        Bij behalen van finale worden de gelekaarten kwijt gescholden mits je er niet 1 oploopt dan moet je de volgende wedstrijd missen

  1. Charka53

    Als we spelen zoals de vorige wedstrijd is de scheids niet instaat om te fluiten omdat hij staat te genieten van Ajax.

    1. Litmanen

      Als je zo’n scheids als Bayern gisteren had krijgt, dan kun je het schudden. Wat een schoft die vent. Het leken zelfs geen fouten meer die hij maakte.
      Ongelooflijk dat zo’n idioot die belangrijke wedstrijd kreeg.
      Ik ben geen Bayernfan, maar gisteren verdienden ze echt te winnen. Wat werden die genaaid zeg!

  2. Jimmy1971

    Hopen op een snelle goal voor ons , zodat we de wedstrijd kunnen uitspelen zonder kaarten te hoeven pakken ..

  3. afcamike

    Niet teveel tijdrekken dan Onana, je weet t maar nooit met zo’n Roemeen 😉

  4. AjaxKat

    Het team is nu best goed in balans, vind ik. Ook qua reserves. Tot donderdag vond ik het vervangen van Schöne altijd link maar nu niet meer.
    Alleen 1 echt groot probleem hebben we… dreetje onana vervang je niet zo snel binnen de huidige selectie. Kan nog wel eens onze achilleshiel worden. Hoop het echt niet.

    1. ajacied078

      tsja waar vind je een keeper van een nationaal elftal van 19 die het uitstekend doet. reserve banken van topclubs maja betaal ze maar eens. ben blij dat onana in ons doel staat. en dat we boer nog hebben. Alles beter dan het lek van pec.

      1. Litmanen

        Beetje jammer dat je Piet Schrijvers een van zijn bijnamen afneemt. Die heette trouwens ook de Beer van de Meer, aan dat niveau gaat vdHart niet komen. Vreemd, want was een groot talent. Padt komt ook uit de Ajaxschool, maar die gaat niet op de bank bij Ajax zitten.
        Jones weghalen bij 010 lijkt me gezien het verleden een leuke actie. Bovendien een echte broodvoetballer. Maakt hem niet uit waar hij moet werken.
        Maar Boer nog een jaar lijkt me in elk geval een groot risico.

  5. Dagrump

    Heb er nu al zin in !! Als het net zo’n wedstrijd gaat worden als de vorige keer heb ik er alle vertrouwen in !! Ongeacht wie er fluit moeten we het toch echt zelf doen !!

  6. -buitenkantje rechts-

    Hategan krijgt een 4 op de Björn Kuipers index.. Prutser.. pietlut op details, maar grove overtredingen ziet hij niet.. of ziet hij over het hoofd. Niet in het voordeel van Ajax.. Trekt ook graag gele kaarten. Kan een wedstrijd negatief beïnvloeden.

    Tis dat je het weet..

    1. Litmanen

      Dan gaan er sowieso een paar de eerste halve finale missen. Een paar schwalbes en je bent de lul. Vreselijk dat je zo afhankelijk bent van die prutsers.

  7. JohnDoe77

    Gewoon spelen zoals de laatste weken en het komt goed. Daar veranderd geen scheidsrechter iets aan!

  8. EugAjax

    Off topic, of mss wel niet. Ik lees net column Jordi over Ajax in Europa en Bosz in bijzonder. Een heel positief stukje en ook de link op het eind mooi gezegd en gebaar. We gaan er weer steeds beter op staan en men begint weer met respect in buitenland over Ajax te praten. Dus nu wel afmaken donderdag om krediet niet meteen weer te verspelen.

    1. Litmanen

      Jammer dat Jordi nu pas komt met die positiviteit. Heeft Ajax het hele seizoen kritisch gevolgd. Wij noemen dit: met de muziek meelopen…..
      Dat de internationale pers heel positief is over Ajax heeft vooral ook te maken dat wij spelers van 17 en 18 durven op te stellen. Sinds 1982, vijfendertig jaar geleden, heeft Ajax niet meer zonder zelf opgeleide voetballers gespeeld. Dat maakt indruk in Europa.

  9. KBouter

    Wanneer je niet te slap en geconcentreerd begint zal er weinig voor Ajax aan de hand zijn, en dus rustig zijn in het spel.

    Dan heb je geen domme acties nodig waarvoor de scheits geel kan geven.

    1. Litmanen

      Protesteren zit sommigen in het bloed, die vooral moeten tot tien tellen ( Klaassen oa)

  10. Indojood

    @afcadeluxe, als je er bent. Ik ben je niet vergeten. Als we de halve finale halen, dan houd ik een kaartjw voor je apart.

    1. afcadeluxe

      hey indojood,fijn om te horen,maar wilde nog niet te vroeg me verheugen,eerst donderdag afmaken en dan neem ik direkt kontakt met je op??

Comments are closed.