Ajax O17 start Future Cup met gelijkspel en winst

Dit weekend staat sportpark de Toekomst weer in het teken van de Future Cup waarbij Ajax O17 is ingedeeld bij JLeague, Benfica en Juventus. De eerste wedstrijd tegen JLeague eindigde in 0-0 maar de tweede wedstrijd tegen Benfica wisten de Ajacieden met 1-0 te winnen. Zondag speelt Ajax nog tegen Juventus waarna er op maandag (tweede paasdag) de finales zullen volgen. 

Stand poule A
1. JLeague 2-4 (3-0)
2. Ajax 2-4 (1-0)
3. Benfica 2-3 (3-2)
4. Juventus 2-0 (1-6)

Stand poule B
1. Anderlecht 2-6 (4-1)
2. Bayern München 2-3 (3-2)
3. Arsenal 2-3 (3-4)
4. PSG 2-0 (2-5)
Maandag 17 april
10:00 uur | Nr. 4 poule A – Nr. 4 poule B
10:00 uur | Nr. 1 poule A – Nr. 2 poule B
11:30 uur | Nr. 2 poule A – Nr. 1 poule B
12:00 uur | Nr. 3 poule A – Nr. 3 poule B
13:30 uur | Troostfinale
15:00 uur | Finale
16:15 uur | Prijsuitreiking

Bron: Ajax.nl

Related posts

44 Comments

  1. De seijs

    Maandag heb ik effe tijd , dus ga ik weer naar mijn vertrouwden toekomst. Widipietertje doe een lollie in je mondje dan herken ik jou.????????????

          1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

            Dat is iemand die mensen van allerlei ras bijstaat en helpt in tegenstelling tot een racist die alles wat niet blond is, geen blanke huis heeft en geen blauwe ogen, nog vanavond het land wil uitschoppen. De rasist ben ik en de racist is de Seijs. Het is simpel als je het snapt maar dat is logisch ??

      1. woody79

        blei dad jei reageerd analfabeed. als jij nou eens leert schrijven. zullen we het hier gewoon over ajas hebben? ?

        1. De seijs

          Dan moet je bij die lulletjes wezen. Als je alles leest hier en dat doe je blijkbaar niet dan weet je dat ik al heb gezegd dat ik er mee op zou houden. Maar je gestoorden vriendjes gaan door. Dus ja dan moet ik ook weer door gaan. En ja jij doet ook al met dat zooitje mee dus vertel mij hier niks. En wees eens een kerel en zeg dit tegen je vriendjes. En val mij niet meer lastig.

          1. woody79

            als je goed leest en dat doe je niet, bedoel ik dat als je nou nog eens een medeforumlid (en schijnbaar ajacied met een C) voor rasist uitmaakt, dan ben je zelf wel het domste lulletje van je nooit genoten school. of is de boodschap nog niet duidelijk

          2. De seijs

            Ga je nu ook een beetje intresant doen. Of probeer je hier de boel op een schijnheilige manier op te jutten. bijdehand

          3. woody79

            ach laat ook maar. jij bent de moeite en je naam niet waardig. ik vind het totaal niet INTRESANT wat jij te melden hebt. ijkel

          4. woody79

            vriendjes: willen jullie stoppen met de seijsepiemel voor rasist uit te maken? hij zal het zelf dan ook niet meer doen. Vriendjes sluiten? het is tenslotte nu pasen. ?

          5. De seijs

            woodypoedy het is racist. En de enige echte racist hier op het forum is, burn-out ab de rasist en zijn tig andere namen. Hij is zo verschrikkelijk stom dat hij niet meer weet welke namen hij gebruikt. Die slome.

  2. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

    Ben ik nu ook al Prinsengracht??? Is niet meer bij te houden hoor.

      1. AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten, dan Jonk terug naar Ajax

        Nee, ik ben de rasist en jij de racist. Ook voor jou ??

        1. De seijs

          Nee jij bent de racist. Vraag het maar aan indojood ??? die kwam ermee. Toen jij Dioajax de vloer aan veegde op een weer minne manier van jou.?

  3. -buitenkantje rechts-

    Misschien kan Heerenveen Sinkgraven direct meenemen op de terugweg.. Daar komt hij goed tot zijn recht op het middenveld.

    Zit wel een beetje in een spagaat met deze wedstrijd.. Draag zowel Heerenveen als Ajax een warm hart toe. In deze fase van de competitie hoop ik toch op een overwinning voor Ajax.. Belang landskampioen is groter dan waar Heerenveen nog voor speelt.

    Verwacht een Heerenveen dat open de strijd aan gaat.. Gaan probereb Ajax te verrassen en af te jagen zoals ze ook in de eerste helft bij Feijenoord deden. Surplus aa individuele klasse bij Ajax gaat de doorslag geven.
    Verwacht een Ajax met nu Dolberg in de spits.. Een invalbeurt of basisplek voor Nouri.. Schöne zal spelen met Klaassen met invalbeurt Donny.. Achterin Viergever.. de Ligt..Sanchez.. Veltman.

      1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

        Teveel ??

  4. Widi

    Genoten van ADO. Heerlijk zo vlak voor tijd 2 punten afpakken pisvee. Daar hebben we geen last meer van. Die zitten er helemaal doorheen. En Seijs is een rascistische analfabeet. Wat een kneus

      1. Widi

        Wat een toeval! Ik was het net aan het opzoeken , BR. Het moet zijn: racist. Volgens het Nederlands Taalgenootschap. Ik moet voorstaan een s weglaten.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ja.. heb begrepen van AB dat rasist een heel andere betekenis heeft..

      1. Prinsengracht

        Zelfs grappig zijn lukt jou niet hè? En dat is dan wel weer grappig. Ik vind je fascinerend. En dat meen ik.

Comments are closed.