Zondag eindelijk afscheid Milik

Arek Milik zal aanstaande zondag te gast zijn in de Amsterdam ArenA bij het duel tegen sc Heerenveen. De Pool, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Napoli, neemt na de warming-up eindelijk officieel afscheid van de club en supporters. Het afscheid stond eigenlijk al eerder gepland maar telkens kwam er iets tussen. Milik speelde in twee seizoenen 76 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax waarin hij 47 doelpunten scoorde; een pracht gemiddelde!

Related posts

38 Comments

 1. dioajax

  een uitstekende spits…Hele mooie prestaties voor ajax….wens je een mooie careere voor je man…success…

 2. KBouter

  Mooi…in het begin uitgekotst door velen, en niet op waarde geschat door FdB. Maar goed…verhaal FdB en zijn voetbalvisie kennen we allemaal!!

  1. Litmanen

   KBouter, ik ben een groot fan van.Bosz, maar de Boer heeft ons 4 schalen gebracht.
   Beetje respect voor deze man.

   1. Charka53

    Dat zijn ze snel vergeten , het voetbal was niet je van het maar wel vier schalen en nu onder Bosz wordt er weer leuk gevoetbald een paar wedstrijden maar we hebben nog niks.

   2. EugAjax

    Komt bij dat Milik volgens mij aangelkocht is onder De Boer en dermate beter gemaakt dat hij voor record bedrag is verkocht. Dus ik denk dat De Boer hem niet alleen op waarde geschat heeft hij heeft hem ook naar waarde gebracht!! Overigens zijn we er na zijn vertrek op vooruitgegaan op spitspositie. Met Dolberg hebben we nu meer een Ajax spits. Neemt niet weg petje af voor Milik en wens hem allerbeste. Laten we hem een mooi afscheid geven

   3. KBouter

    Litmanen…en we weten allemaal hoe, met dank aan de tegenstanders die 15 punten laten liggen de laatste wedstrijden.

    Respect als mens heb ik FdB zeer hoog zitten, hij zal Never nóóit zijn jongens afvallen, maar zijn voetbalvisie als trainer is totaal mislukt met zijn negatief ingestelde gedachten.

    Ajax onwaardig voetbal!

    1. EugAjax

     Kbouter ik blijf zeggen dat visie van De Boer aanvallender is dan vaak word beweerd. Het ligt ook vaak aan de spelers die je tot je beschikking hebt. Met bijv Eriksen erbij was het vaak wel om aan te gluren. Indojood omschreef het tijdje geleden goed denk ik. Neemt niet weg dat De Boer van nature een stuk behoudender trainer is dan Bosz. Hij bouwt meer zekerheden in. Ik denk dat De Boer nooit met Sinky op LB had gespeeld bijv en hij heeft Schone vaak verkeerd gebruikt blijkt nu. Maar feit blijft kijk in eerste 3 jaren maar wedstrijden terug. Ik geef paar voorbeelden Ajax – FC Twente 3-1 kampioen derde ster, Ajax – FC Barcelona 2-1 vooral eerste helft, Dortmund – Ajax 1-0 maar spel was toen zeer goed, AC Milan – Ajax 0-2 eerste Europese wedstrijd onder De Boer. Ik wil alleen maar intentie van De Boer aangeven. Omdat hij vaak als catenaccio trainer word weggezet. Dat is noet terecht. Maar feit blijft staan en daar heb je zeker gelijk in dit elftal onder Bosz speelt stuk leuker en avontuurlijker dan laatste twee jaar De Boer. Hoewel ik in NL het vorgi jaar ook niet altijd heel saai vond. Zeker niet in eerste helft seizoen. Kijk ook maar naar doelpunten voor (meer als dit seizoen bijv). Anyway ondanks dat hij wat behoudender is dan Bosz toch respect voor De Boer want inderdaad 4 titels in 5.5 jaar is best goed?????

 3. KBouter

  Hoop dat hij zsm weer op zijn oude niveau zit, zó n klote blessure na een mooie transfer gun je niemand, en al helemaal geen Ajacied!

 4. Mooi

  Hij had wel wat langer mogen blijven maar we hebben daar door wel wir een hele mooie jonge spits uit de eigen jeugd voor terug gekregen Dolberg .❤️

 5. -buitenkantje rechts-

  Heb niks met afscheid na bijna 1 sezizoen..
  Milik beperkte voetballer die goed kon afmaken in de 16.. Ajax onwaardig..

 6. Indojood

  Vreemd dat dit allemaal zo lang duurt. Milik heeft ons zakelijk gezien geen windeieren gelegd maar we hebben met hem niets gewonnen en het is ook geen mooie speler. Zijn vertrek heeft de deur voor Dolberg geopend en daar ben ik blij om en ondanks al zijn tekortkomingen kan ik genieten van Traoré. Desalniettemin wens ik Milik het allerbeste en zal ik zondag voor hem applaudiseren.

 7. stylo1984

  Milik”had” nu pas effectief geweest met het spel van bosz… en ja dolberg doet et ook wel leuk

 8. Dagrump

  Hij heeft een heerlijke knal in dat linker been van hem ! Bedankt voor je mooie tijd bij de mooiste club van Nederland !! Het ga je goed !

    1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

     ?

     1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

      Je hebt er meer op dan ik ??

     2. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

      Over op de wijn ?maar dan de witte versie

 9. JohnDoe77

  En wat voor afscheid… verschrikkelijke afgang van de directie; geen toespraak, veeeeeel te zacht geluid onder het filmpje met zijn goals. Staat hij daar een beetje voor lul! Schaam je directie!

 10. Vakje129

  Wat een schande van Marc Netto om zo afscheid te nemen van een spits van voor maat , schaam je marc???

Comments are closed.