Rus Karasev fluit Ajax – Schalke’04, Makkelie Ajax – Heerenveen

De Rus Sergei Karasev is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tussen Ajax en Schalke’04. Het is voor Karasev de eerste keer dat hij een wedstrijd van Ajax mag fluiten. Ajax – Schalke’04 begint donderdag om 21:05 uur. Tevens heeft de KNVB bekendgemaakt dat Danny Makkelie aankomende zondag de leidsman zal zijn bij Ajax – Heerenveen. Deze wedstrijd begint om 16:45 uur. Makkelie floot voor het laatst een competitiewedstrijd van Ajax op 12 maart. Op die dag won de ploeg van Peter Bosz thuis met 3-0 van FC Twente.

Bron: Ajax.nl

Related posts

48 Comments

  1. dioajax

    Ben positive voor de twee wedstrijden…2-0 met schalke en 4-0 met heerenveen…duimpje omhoog als je denkt dat we beide wedstrijden winnen….WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE

    1. nick-afca95

      Sorry maar om likes vragen doe je maar ergens anders. Dit is geen youtube of facebook.

      1. dioajax

        sorry maar ik doe het niet voor likes maar om positivity omhoog te brengen voor onze ajax…en alsjeblieft man reageer niet onder mij als je iets niet weet…een fijne dag verder…

      2. AB fvjcfe

        Eens met nick. Om duimpjes vragen doen we hier niet dio. We zullen maar zeggen: foutje bedankt ??

        1. dioajax

          if someone is miserable he always finds something wrong to comment about someone…fijne dag AB…oh en nog wat…dank jullie wel voor jullie laag duimpje dus dat betekend dat ajax niet gaat winnen…

          1. woody79

            ach dio maak er geen punt van. als we beide winnen krijg je 100 duimpjes. voor nu 1 van mij

          2. dioajax

            hahahahahaha en dat bedoel ik positivity man woody hahahahahaha je reactie was top…ik lachde zooooo veel man oh oh hahahahahaha…

          3. dioajax

            yoooh woody man waar ben je geblijven?heb reacties van jouw lange tijd niet gezien…alles goed?

          4. dioajax

            ooh man Wat lief….hoop dat hij altijd zijn gezond is man….ja ja want ik had een andere mobile gekocht en had mijn wachtword hier vergeten hahaha maar nu alles prima man….

          5. AB fvjcfe

            Ik kan niet eens op de ipad een duimpje naar beneden geven. Het was goed bedoeld commentaar dio. Fijn te lezen hoe je over mij denkt. Misschien je eens verdiepen in de historie hoe zaken zo gekomen zijn ipv blind conclusies trekken. Ik weet nu hoe een Griek denkt. Doei.

          6. dioajax

            mischien heb ik het fout gelijzen en begrijpen sorry voor mijn nederlands maar ik zag dat je eens was met nick daarom reageerde ik zo…zo ik zeg een sorry voor je als je het goed bedoelde…maar niet over mij zeggen als griek want je weet niet hoe ik mensen help in leven en hoe ik als persoon3bent…t was totaal niet voor likes…maar zeg niet alsjeblieft over grieken…

          7. Indojood

            Domme opmerking, AB. Onze club heeft een Griekse naam. J zegt hier vaak tegen racisme te ageren maar nu ga je zelf doodleuk iemand om zijn afkomst beschimpen.

          8. dioajax

            dank je wel indo want mijn nederlands zijn niet goed genoeg om het correct te zeggen hahahahahaha

          9. Indojood

            AB is een prima gast maar hij gedraagt zich de laatste tijd als een soort de seijs, haha. ?

          10. AB fvjcfe

            Beetje rare (domme) reactie Indojood. Mijn opmerking staat gelijk aan het “beschimpen” van o.a. Rotterdammers wat hier toch schering en inslag is. Verder was het Engelse commentaar niet zo netjes van hem. Maar dio heeft aangegeven nu te snappen dat het een goed bedoelde opmerking was. Maar ach, je hebt onze forum poedel weer erg blij gemaakt.

          11. De seijs

            Heeeeeeee burn-out ab is dan toch uit de kast gekomen. Vuile vieze grootste RASIST! !!!!!! Die Grieken zijn de beste mensen die je maar kan bedenken. Altijd goed om toeristen te helpen daar waar het nodig is. Voor mij zijn de Grieken toppers. Dioajax hoop dat je die burn-out ab niet met alle Nederlanders vergelijkt want wij zijn echt niet zo snel boos als burn-out ab. Dat is een geval apart. Hoop dat ons ajax alles wint en van mij ???????????

          12. Widi

            Stop eens een duim heel diep in je eigen keel lamstraal. Een minuut of 5 zal wel genoeg zijn. Als je niet in Assendelft woont, waar dan wel? Want het wordt tijd om jou op je plaats te zetten op de enige manier die je wel begrijpt.

          13. De seijs

            Zit je lekker op de kast!!!! Ja he je gaat zelfs al dreigen !! widipietertje ????

          14. Widi

            Wil je wat? Of blijf je anoniem roepen? Zeg gewoon waar je bent. Lossen we het samen op. Je bent toch een echte kerel? Volgens mij niet.

          15. De seijs

            Jaaaaaaaaaa op de kast zo makkelijk weer widipietertje ?????? ik heb je waar ik je wil hebben. TOPPER????? maar nu geen tijd meer om met je te spelen. Dus mazzellll ?????

          16. Peter en zijn Rockets

            Geef nou maar gewoon je adres Dakpoedel. Dan kom ik ook. Kunnen we even praten.

          17. Moosie

            heb je van mij ook een duim omlaag gewoon stoppen met die shit wat dacht je daar van

    2. Indojood

      Jij krijgt van mij een duimpje, dioajax. Ik lees jouw reacties met veel plezier.

          1. Litmanen

            Apart dat er nu ineens een adres gevraagd wordt. En zeker door mensen die dat ook nog eens doen met verschillende nicknames.
            Het kan hier blijkbaar nooit normaal gaan.
            De topic gaat over de aangestelde scheidsrechters. Weinig van terug te vinden.

          2. AB fvjcfe

            Beste Litmanen, het zijn verschillende mensen. Ik verander veel van nick maar post niet met een dubbele. Volgens mij is Widi ook een eigen persoon. Dus ik weet niet wat je wilt maar volgens mij raaskal je een beetje. Ik ben AB en that’s it.

          3. -buitenkantje rechts-

            Helemaal eens Litmanen.. tegenwoordig moet je erg goed kunnen scrollen op dit forum.. Wat een bullshit en gezeik.. jaagt de forumleden weg die het wel gewoon over Ajax willen hebben.

          4. Widi

            Ik vroeg ook om een adres. Omdat ik het verschrikkelijk beu was dat een anonieme kneus maar aan kan houden. Was letterlijk in staat om zijn bek dicht te gaan slaan. Ik zal me weer beperken tot inhoudelijke reacties.

Comments are closed.