There are no ads, please add some


Ziyech: ‘Met vertrouwen naar Schalke maar donderdag uit ander vaatje tappen’

Tegenover Fox Sports liet Hakim Ziyech weten dat het een uitstekende wedstrijd was van Ajax tegen NEC (1-5). ‘We hebben het vanaf minuut 1 goed gedaan. Op één moment na speelden we de hele wedstrijd heel geconcentreerd, die tegentreffer was niet nodig. Daar stonden we niet goed.’

Ziyech strooide weer met passes en zorgde zelf voor het vijfde doelpunt. ‘Ik stond al lang droog, was al een tijdje op zoek naar een doelpunt. Vandaag lukte het weer.’ Peter Bosz liet hem 90 minuten staan.’Of het niet beter was om rust te nemen in dit drukke programma? Dat heb ik één keer gedaan en nu heeft iedereen het daarover. Het is goed om 90 minuten te spelen en dat ritme op te bouwen.’ NEC speelde zwak en dat zag Ziyech ook. Volgens Ziyech zegt de ruime zege dan ook niets voor komende donderdag. ‘We gaan met vertrouwen naar Schalke 04, omdat we goed gespeeld hebben. Maar qua niveau zegt dit niets, donderdag moeten we uit ander vaatje tappen.’


Gerelateerde posts

27 reacties

 1. Charka53

  Vertrouwen is mooi maar Schalke is geen NEC , maar voetballend gaat het steeds beter dus kansloos zijn we zeker niet.

  1. Indojood

   In de EL halen ze vaker een hoger niveau dus ik heb er wel vertrouwen in.

  2. ritchy

   heb Schalke vandaag gezien als ze zo spelen met veel ruimte achterin. ja en de voorhoede van Ajax is scherp alle kans

 2. Dagrump

  Gefeliciteerd jongens!! Het lieft elke wedstrijd wat nog gaat komen met deze cijfers winnen !! 😜 Lekker deze overwinning !! Goed voor het zelf vertrouwen voor het hele team !!

 3. BobbyHaarms

  Dit Ajax moet Schalke zeker kunnen pakken, het loopt steeds lekkerder bij ons, genieten. Thuis een klinkende zege boeken dan kan je het daar rustig afmaken. Daarna die lampen definitief helemaal kapot schieten, heerlijk vooruitzicht! 👍

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Jammer dat een racist van Ajax kan/mag genieten

   1. Widi

    Laat maar AB. Die Peter doet het beter. Dat trekt Seijs echt niet, iemand die net zo simpel is als hijzelf. Hij kan alleen nog schelden. Basisschool niveau.

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Ik geef stokje inderdaad maar even over 😉😂

     1. Prinsengracht

      Ik dacht ik kijk nog even op het forum voor we naar bed gaan. Wat is dit dan weer? Peter Koelewijn? Moeders die hoer zijn? Is dit een virtueel gesticht?

     2. Widi

      Er is een held opgestaan. En AB krijgt de schuld. En zijn moeder ook. 😂😂😂

     3. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Weet ik niet, was niet thuis maar ik zie dat ik (in ieder geval voor nu) een waardig opvolger heb voor de niet voetbal gerelateerde delen. Zijn start is meteen giga sterk 😂😂😂😂

     4. Widi

      Het is een topper. Zo snel hebben wij Seijs nog nooit stil gekregen. Ik stel voor dat wij ons voortaan weer geheel op het voetbalgedeelte richten. Seijs is in goede handen.

 4. dickst14

  Belangrijkste thuis is om de 0 te houden en dan is elke goal meegenomen. 2-0 zou mooi zijn.

 5. Cootje Adriaanse

  En hoop op net zo’n super sfeer als thuis tegen Kopenhagen en Feyenoord. Weer een ronde verder zou toch prachtig zijn!

 6. Indojood

  Heb er veel zin in, a.s. donderdag. De laatste paar EL wedstrijden was er lekker veel sfeer op Zuid. De hele wedstrijd staan en zingen.

 7. -buitenkantje rechts-

  Schalke is een echte krachtmeting.. NEC was training voor donderdag.

 8. JohnDoe77

  Ziyech wordt wel sterker en fitter heb ik het idee! Blijft meer en meer lopen en haalt echt minimaal zijn niveau van Twente inmiddels!

Reageren is niet mogelijk.