There are no ads, please add some


Seizoenkaarten worden duurder, F-Side wil opkomst seizoenkaarthouders in beeld brengen

Ajax heeft voor volgend seizoen besloten om de prijs van seizoenkaarten niet te verhogen maar te indexeren. Dit zal inhouden dat men voor een seizoenkaart  tussen de 2,50 en 7 euro meer zal moeten betalen. Vanaf vrijdag 7 april kunnen seizoenkaarthouders hun kaart verlengen waarbij opgemerkt moet worden dat je vaste stoel tot 31 mei is gereserveerd. Tevens willen vertegenwoordigers van de F-Side een voorstel indienen bij Ajax  betreffende de opkomst van seizoenkaarthouders  op de F-Side. Men verwacht rond half april met meer duidelijkheid te komen over dit voorstel.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

33 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Worden niet duurder, maar geïndexeerd.. zoals dat met alle producten en diensten gebeurt.

    1. -buitenkantje rechts-

     Haha! Idd Charka..
     Eigenlijk zou het Ajaxspel ook geïndexeerd moeten worden. Als we nou 1972 als ijkpunt nemen..dan zou Ajax nu hemels voetbal spelen..???

 2. Widi

  Hahaha! Eerst het berichtje over het supportershome. En dan het bericht over hoe het betaald gaat worden. Sigaar uit eigen doos dus.

 3. -buitenkantje rechts-

  Even een lesje economie..
  Indexering betekent dat de prijs het inflatieniveau volgt.. alles wordt gem. gezien duurder. Bv het bouwen van het supportershome is nu goedkoper dan over 5 jaar. Dat komt door de gem prijsstijging van producten en diensten..
  Ook je salaris wordt geïndexeerd, zodat je koopkracht gelijk blijft. Vaak stijgt je salaris meer dan de gem. prijsstijging, zodat je koopkracht toeneemt..

  Prijsiindexering betekent dus niet dat het duurder wordt, maar dat het de gem. Prijsstijging volgt. Zou dit niet gebeuren zou een seizoenskaart in feite goedkoper worden.

  1. Charka53

   Zeg br je zou een goede collega van Rutte zijn die verteld het ook zo mooiaar ondertussen draait hij ons de nek om ,al die lul verhalen zijn er om een paar mensen de zakken te vullen maar niet voor ons.

  2. Iamsterdam2015

   BR….. kon het zelf niet beter uitleggen. Volgens mij is dit ook vrij normaal en feitelijk helemaal waar. Heb je toch nog wat opgestoken van die economie les!!

  3. JohnDoe77

   BR in de theorie klopt dit wel. Alleen is het indexeren van salaris bij heel veel bedrijfstakken jaren niet gedaan dus worden ze relatief wel duurder. Maakt verder niet veel uit, het is op zich een redelijk voorstel denk ik!

 4. Widi

  Maar de prijs gaat wel omhoog. Hoe dan ook. En het is maar de vraag hoe het met ieders salaris zit. Gisteren stond in de krant dat de prijzen dit jaar harder stijgen dan de salarissen.

  1. Remco425

   Kranten spelen tegenwoordig vaak in op de onderbuikgevoelens van de mensen, de waarheid is een bijzaak geworden. Als ze maar meer kranten verkopen. En die doen ook vrolijk mee aan prijsstijgingen. Of het echt zo is, is dus maar de vraag.

    1. Remco425

     Die voorspellen. Die zullen daar zeker hun best voor doen met allemaal mooie formules en grafiekjes en voor dit moment de waarheid spreken, maar het blijven voorspellingen. En die worden bijna wekelijks bijgesteld.

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Vwb betreft de laatste cijfers ….. dat zijn feiten geen voorspellingen.

     2. Remco425

      Als het de laatste cijfers voor de verwachtingen zijn voor dit jaar, wel. Maar hoe dan ook, Widi had het over de verwachtingen van dit jaar en dat zijn voorspellingen. En die kloppen meestal niet want wirden regelmatig bijgesteld.

 5. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Vwb de seizoenkaarten ……. vrees dat de prijzen catering dan wel harder zullen stijgen dan de indexering.

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Als dat maar geen inval tijdens een wedstrijd gaat worden ?

 6. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Stom he, ik zit nu toch weer heel erg te twijfelen over mijn seizoenskaart. Ik heb een pleuris hekel aan die mensen op het pluche en ben totaal geen fan van het team BOS. Over Bosz heb ik ook grote twijfels maar ja …… mijn cluppie he. Aan de ene kant zie ik zaken compleet naar de kloten gaan en aan de andere kant hoop ik dat volgend seizoen nog veel vaker een schorre keel gaat opleveren. Na zoveel jaar niet meer gaan is ook wel weer iets. Het zal er wel op neer komen dat ik volgend jaar gewoon weer op mijn plekkie zit (vak 425 wordt 426 lees ik net) en dan toch maar hopen en bidden op betere tijden. Periode onder Frank de Boer heb ik ook helemaal uitgezeten (oke ook wel uitgeslapen). Dus BH ik ga nog maar een keetje overstag ?

  1. Widi

   Gewoon doen! Volgens mij worden ze nog goedkoper ook. (Na inflatiecorrectie)???

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Anders trek ik een nieuwe opdrachtgever wel een extra poot uit ??

 7. a.p.

  waarom was er na afloop van Ajax-az na afloop zoveel politie in en buiten zuid?

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Er werden buiten het stadion paar mensen opgepakt zag ik bij Zuid.

 8. a.p.

  Ik hoop wel dat ze rekening houden met de vaste, ook echte ,supporters in en van vak 125. Krijgen wij persoonlijk bericht? van ????

Reageren is niet mogelijk.