There are no ads, please add some


Deelname Dolberg en Klaassen tegen NEC nog niet zeker.

Kasper Dolberg heeft vandaag weer met de hele groep mee getraind en is er daarom waarschijnlijk zaterdag tegen NEC weer bij. De Deen heeft drie wedstrijden moeten missen omdat hij een liesblessure opgelopen had in Denemarken. Peter Bosz is nog voorzichtig over de inzet van Kasper:’Hij traint vandaag voor het eerst weer een gedeelte met de groep mee. Het is afwachten hoe de reactie is’. Davy Klaassen is ook nog een twijfel geval voor de wedstrijd tegen NEC omdat hij afgelopen woensdag in de wedstrijd tegen AZ uitviel met een gekneusd onderbeen.

Gerelateerde posts

32 reacties

  1. Litmanen

   Zonder Klaassen moet het zaterdag kunnen, maar Dolberg moet in deze periode wedstrijden gaan spelen.

 1. Widi

  Laat beide spelers maar volledig gezond en wedstrijdfit worden voor Schalke. Tegen NEC moet het zonder hen ook wel lukken. Ik heb begrepen dat Traoré heel hard aan het trainen is op afwerken???

 2. -buitenkantje rechts-

  Moet eerlijk zeggen dat ik het nu ook goed vind gaan.. Geeft de gelegenheid aan Donny en Nouri om ook eens speelminuten te maken. En anders hadden we wasrschijnlijk ook niet 2 wedstrijden van Kluivert kunnen genieten..
  Als Traoré begint te scoren hebben we een prima aanval.?

   1. Widi

    Echt fit zal hij echt niet zijn. Vandaag voor het eerst een beetje getraind. Lekker sparen voor Schalke

   2. -buitenkantje rechts-

    Nee, dat niet.. tenzij Traoré opeens begint te scoren. Gaat mij erom dat we door omstandigheden ook eens andere spelers in de basis zien. Dat bevalt goed.

    1. Indojood

     Opeens begint te scoren? Over een maand peert ie hem weer. Dolberg moet spelen als ie fit is. Traoré deed gisteren weer een hoop niet goed, ondanks zijn goal.

     1. Widi

      Tegen Nec is het niet zo gek om Kasper nog wat rust te gunnen. Die hebben best een goed centraal duo dat graag duels aan gaat met een grote spits. Voor hen kan Traoré best lastig zijn. En tegen Schalke en Pisvee moet Kasper fris en fit zijn.

     2. Widi

      Ik bedoel: we betalen genoeg voor hem. Laat hem er nog maar even voor rennen als het nodig is.

 3. slm020

  Laat maar lekker goed herstellen en misschien gewoon op de bank. En in uiterste nood situatie als nog inbrengen. Is het niet nodig dan lekker sparen voor Schalke en Psv

 4. Dagrump

  Laat ze maar effe rust nemen!! En zorgen dat ze tegen Schalke en psv weer 110 % zijn !!

 5. JohnDoe77

  Tegen NEC kan Dolberg ook op de bank beginnen, dat moet wel lukken. De pot donderdag is dan belangrijker denk ik zo! Maar wel dijn te lezen dat hij terug komt en hopelijk Davey ook snel!

 6. De seijs

  Ik wist niet dat Dolberg en klaassen ongezond zijn? Hoop dan maar dat ze snel gezond worden. ?

  1. Widi

   Het ergste is dat je ook van jezelf niet weet dat je ongezond bent. Volgens mij ben je weer erg slordig met je medicijnen de laatste tijd.

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Bibberrrrrrrrr ????

    2. Widi

     Ik verwacht niets anders van je. Ik waardeer dat ook enorm. Maar zorg nou ook goed voor jezelf.

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Ik denk een Islamitische Pers met Nigeriaanse eigenschappen, met een Duitse, blonde, vader en een Zimbabwaanse, donkere, moeder en een neiging tot wederkerigheid tot hetzelfde geslacht. Maar dat is eigenlijk een pure gok die eigenlijk helemaal nergens op is gebaseerd buiten het feit dat ik er wel eens eentje heb zien rondlopen op de Keizersgracht die weer evenwijdig loopt aan de
      Prinsengracht. Mogelijk dat je er toch iets aan hebt.
      Als het je ging om de term OMG ……… tsja, zoek die maar zelf op.

     2. Prinsengracht

      Haha AB, zo noem ik je dan ook maar, ik ben voornamelijk van Dietschen bloet, met alleen wat Spaans erdoor. Ik krijg het idee dat dit van belang is voor De seijs. Hij woont toch niet in Venlo?

     3. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Nee, in Assendelft, hij is dakdekker en hij is fervent liefhebber van het Arische ras. Hij is een beetje vreemd zeg maar.

     4. Widi

      Nog een geluk dat PG niet “chocoprinsengracht” heet. Dan zou seijsje als een razende door de wandelgangen razen

     5. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Beterschap.

 7. bs

  Laat Traore maar weer beginnen. Zo nodig kan Kasper nog worden toegevoegd voor evt noodzakelijke doelpunten. Anders lekker sparen en laten schitteren tegen Schalke en PSV (en daar in Eindhoven lekker aan het doelsaldo werken en dat later tegen Willem II zn verzilveren. Wat een revanche op vorig jaar zou dat zijn….

Reageren is niet mogelijk.