There are no ads, please add some


Overmars bevestigt: ‘Veltman aanbieding gedaan om contract te verlengen tot 2020’

Directeur spelerszaken; Marc Overmars, bevestigt tegenover De Telegraaf het eerdere bericht dat hij Joel Veltman namens Ajax een aanbieding gedaan heeft om diens lopende contract open te breken en te verlengen tot 2020. Het huidige contract van de rechtsback loopt tot de zomer van 2018. Overmars ‘Joël heeft aangegeven op korte termijn antwoord te geven’, zo laat Overmars weten.

Gerelateerde posts

60 reacties

   1. Toppertje

    Als Ajax volgens een visie (die van JC) zou werken dan zou je Veltman moeten verkopen. Hij is zeker niet onbetwist de beste voor die positie, je hebt een alternatief en de jeugd, in de persoon van Zeefuik, staat al bijna klaar. Nu verlengen zal de doorstroming bemoeilijken.

    1. Prinsengracht

     Is het ook niet verstandig om een paar spelers die ouder zijn dan 25 in de selectie te hebben?

     1. AB remember Johan

      Heel belangrijk, ik heb mijzelf al aangeboden maar tot op heden nog niets gehoord.

     2. Prinsengracht

      Ik ben nieuw op dit forum. Ik merk dat ik me duidelijk moet uitdrukken. Ik bedoel inderdaad tussen 25 en 40 Widi. Ik weet niet hoe oud AB remember Johan is, maar ik hoop dat hij nog een oproep krijgt dan.

     3. AB remember Johan

      En je hoeft je niet duidelijker uit te drukken hoor Prinsengracht. De leden bepalen zelf wel wat de bedoeling is van je bijdrage. Het liefst intrepeteren we het totaal anders. 😉 Let wel op je taalgebruik, er zijn met regelmaat correcties. Verder is het best geinig hier.

     4. Litmanen

      Als we Tete nou eens verkopen? Volgens de kenners hier vangen we daar minstens twintig miljoen voor. Als Bayern in de race is voor Karsdorp dan zal Barca Tete wel willen hebben.
      Off topic: ik zie Schalke spelen tegen Werder, maar voor dit Schalke hoeft PEC niet eens bang te zijn. Wat een armoe zeg!
      Huntelaar zit op de bank en spaart zich voor volgend seizoen. Uitstekende stand in voor Dolberg. Het is nu wel duidelijk dat we daar iets te kort komen.

     5. AB remember Johan

      “volgens de kenners” en jij zegt bpvan andern datvze zeiken? Ik heb nu al dagenlang, nee wekenlang niets inhoudelijks van gelezen kneus. Ben je beetje down dat Veltman toch niet zo heel goed gespeeld heeft? Oh nee, hij had natuurlijk weer een goed pass. Terug onder je dekbed verveel. Jij bent gewoon een enge stoker en vervolgens ga je anderen ervan beschuldigen. Zielepoot.

     6. Litmanen

      Ben jij dislectisch aan het worden? Ziet er vervelend uit voor je. Veltman speelde meer dan uitstekend tegen 010 en liet Kuyt er heel beroerd uitzien.

      Ik ga er tenminste van uit dat jou bericht daar over ging……..

 1. nick-afca95

  Prima bezig! Er is een hoop critiek op Veltman en ik zie zelf ook liever Tete als rechtsback maar de afgelopen jaren is Veltman toch ook wel gegroeit. De echte Veltman foutjes zijn er wel redelijk uit (hoewel hij uiteraard nogsteeds niet altijd de juiste keuze maakt). Tete en Riedewald nu ook een contract aanbieden. Dan is de verdediging voorlopig goed geregeld.

  1. AB remember Johan

   Toch leuk de verschillende blikken van supporters. Jij ziet groei, ik zie stilstand bij Veltman. Denk je niet dat wanneer er daadwerkelijk sprake zou zijn van groei hij onbetwist ook DE rechtsback van het Nederlands elftal zou moeten zijn? Ik denk dat Tete nu al beter is en dat daar juist sprake is van stagnatie in zijn groei vanwege de beperkte speeltijd. Maar goed, het is juist goed als we niet allemaal hetzelfde denken 😉👍

   1. nick-afca95

    Ik zoe groei in de afgelopen 3 jaar. En dat hij nu stilstaat heb je gelijk in. Of het is een drempel waar hij overheen moet of de rek is er uit bij hem. Daarom pleit ik voor Tete in de basis omdat hij nig duidelijk een hoop rek heeft.

   2. EvdB

    Ik zie vooral balletjes breed achterin, slechte passes, snelheid tekort en domme overtredingen

    1. Ajax1958

     Ehhhh, dan vergeet je nog:1 aan de verkeerde kant verdedigen 2 kinderlijk aan de kant laten zetten door 3e rangs spitsjes 3 geen leiding kunnen geven aan de verdediging.

     1. RobbyZ

      Bal meerdere malen aan de verkeerde kleur geven en een slechte start komt daar nog bij!

     2. AB remember Johan

      Valt me op dat Sinkgraven ook vaak aan de verkeerde kant dekt. Moeten ze wisselen van kant? Hebben we super backs.

     3. Ajax1958

      Met dien verstande dat Sinkgrave wordt “omgebouwd” en Veltman al zijn hele leven achterin staat. Moet verder maar mij mond houden , want zijn vader werkt bij ons. ( ehhhhh, ineens schiet de nicknaam Litmanen door mijn hoofd)

   3. PvL020

    Tete heeft wel meer drang naar voren en is daardoor gevaarlijker, maar ook verdedigend ben je dan zwakker en dat heeft Veltman minder, ik zeg niet dat hij helemaal zeker is maar corrigeert het vaak wel goed.

   4. Litmanen

    De invaller rechtsback in Oranje bij de slechtste bondscoach in eeuwen! Heb het idee dat dat niet echt reclame is voor je carriere.
    Volgens sommige hier staat Veltman stil. Kan ook wel als je 25 bent, maar hij levert kwaliteit. Ook in Sinkgraven wilde niemand geloven.
    Maar ja, de verdediging staat als een huis met Veltman, Sanchez, Viergever en Sinkgraven. Dus aan het eind van de rit heeft deze trainer het niet zo slecht gezien.

    1. AB remember Johan

     Jij was eigenlijk teleurgesteld dat Veltman ook een uitnodiging had gekregen van de bondscoach. Tering, wat ben jij een kneus.

     1. Litmanen

      Inderdaad, bij Blind hoefde je niet blij te zijn met je selectie. En dat waren de meeste spelers dan ook niet. Vooraf gaf ik al aan dat Blind zich het permiteerde om onrust bij Ajax te veroorzaken door twee reservespelers van Bosz te selecteren.
      Hoe het met De Ligt ging hebben we allemaal gezien.

 2. De seijs

  Vreemde beslissing lijkt mij. Veltman laten gaan is beter voor Tete. Die Tete is toch veel beter.

 3. Jimmy1971

  Zal voornamelijk zijn om een goede transfersom voor hem te krijgen , bovendien kan een dubbele bezetting geen kwaad ..
  Komend seizoen Tete als back en dan Veltman als 2de optie als back of in het centrum.

 4. JohnDoe77

  Dubbele bezetting is alleen zinnig als beide ook regelmatig kunnen spelen. Nu zat Tete 90% op de bank, zonde van zijn talent. Ik denk dat Tete meer kan groeien nog als Veltman, heeft het goed gedaan maar dit lijkt zijn max!

 5. -buitenkantje rechts-

  Sinkgraven verkopen en dan allemaal een plekkie opschuiven naar links..

 6. KBouter

  Veltman behouden én Tete ook zal de doorstroming vertragen voor talenten. Ik weet niet goed hoever een Zeefuik of Mazraoui is, maar als die niet ver genoeg zijn, zal ik hoeveel prettig vinden om een ervaren iemand zoals Veltman in de selectie (bank) te hebben.

  Mijn voorkeur is natuurlijk Tete als back, ik denk dat Bosz ook Tete verdedigend beter vind, maar kiest voor Veltman, omdat Veltman met bal aan de voet buiten het verdedigen om beter is . Als opkomende back! ( ook als het om techniek gaat) . Ik wil nog niet zeggen dat Tete aanvallend struikelt over de bal, maar Veltman is daarin wel wat beter.

  Maar het gaat vooral om verdedigen, dus dan gaat mijn voorkeur uit naar Tete…die overigens dit seizoen al wel beter aanvallend begint te spelen schiet me net ineens binnen.

  Tete dus!!

  1. Widi

   Zeefuik is niet slecht, maar pakt veel gele kaarten, KBouter. Hij is lekker fel, maar zou wat slimmer moeten zijn. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk in te schatten hoever hij kan komen. Hij is nu in elk geval nog minder dan Tete en ook wel dan Veltman. Ik sluit niet uit dat hij goed genoeg is achter Tete. Met name in de eredivisie moet het wel kunnen denk ik.

   1. Widi

    Maar Veltman weg doen omdat hij Zeefuik in de weg zit, is niet aan de orde. Mazraoui schat ik lager in dan Zeefuik.

    1. KBouter

     Oké Widi…daar ging het me om. Dus contract verlenging voor Veltman is een juiste beslissing, mede ook omdat hij straks een aflopend contract heeft en gratis weg kan.

     Las ook hier ergens dat je hem die contract verlenging ook wel enkele weken vóór het nieuwe seizoen kon geven…was je waarschijnlijk goedkoper uit geweest want een topclub meld zich toch niet. Daar dacht ik ook al aan dus..waarom in zó n vroeg stadium zijn contract verlengen.

     1. Widi

      Ik denk dat Bosz hem graag wil houden. Dat men daarom begint met Veltman. En dat Tete daarom nog niets gehoord heeft. Blijft apart. Want de rest van NL lijkt Tete veel liever te zien dan Veltman….

  2. Litmanen

   KBouter, Tete heeft geloof ik drie wedstrijden in de basis gestaan, dan kun je toch niet zeggen dat hij aanvallender is gaan spelen. In Jong laat hij het regelmatig afweten, ik denk dat Bosz ook daarom aan hem voorbij gaat.

   1. AB remember Johan

    KBouter, wel luisteren naar jeuggdtrainer Kitmanen, hij is de kenner hier wij niet. Heeft hij zelf duidelijk aangegeven……. de kneus.

   2. KBouter

    Maar die drie in vergelijking met vorig seizoen zit toch al wel een verbetering in. En zolang een speler zich verbeterd, kies ik daar voor, ipv stilstand.

 7. AB remember Johan

  Kunnen we Veltman niet verhuren nadat hij zijn verlenging heeft getekend? 😂

  1. Litmanen

   wat orgineel!!!!! Helemaal zelf bedacht? Oude seniele man, ga je nou eens bezighouden met zaken die wel deugen ipv alleen maar reserves en.mislukte trainers naar voren schuiven.

 8. fjonkman

  Ondanks dat Veltman best wel eens aardige wedstrijden speelt, zou ik toch niet echt treuren als hij zelf besluit komend seizoen voor het grote avontuur te gaan bij pakweg Millwall of 1.FcPoenani. Tete verdient de kans nu en inderdaad staat Zeefuik er ook al aan te komen. Ben benieuwd hoe hij zich zal ontwikkelen als hij de kans krijgt. Tijd om door te gaan selecteren meneer Bosz!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Sinkgraven verkopen..
  Viegever naar links.. Sanchez/Veltman centraal met back-up Riedewald… rechts Tete..

  Warmerdam komt terug als back-up voor Viergever.. Riedewald als back-up voor CV.. Veltman als back-up voor Tete..

  Opgelost..

Reageren is niet mogelijk.