There are no ads, please add some


‘Ajax ook in onderhandeling met Onana over nieuw contract’

Marc Overmars is namens Ajax met André Onana in onderhandeling over een nieuw contract tot medio 2021, zo meldt Voetbal International. Overmars had eerder al richting de doelman aangegeven zijn huidige verbintenis open te breken en te verlengen (zie bericht). Het huidige contract met de doelman loopt volgende zomer af. Het management van de doelman zou inmiddels een tegenvoorstel hebben gedaan waarbij de intentie is uitgesproken van beide partijen om binnenkort weer om de tafel te gaan.

Gerelateerde posts

63 reacties

   1. marcussboss

    heb je gelijk in, maar ben allang blij dat het gebeurt en hij er ook voor open staat🙄

   2. Remco425

    Het is snel gegaan dit seizoen. Dat Onana het zo snel zo goed zou oppakken had niemand voorzien.

 1. Reservewissel

  Onana heeft zich snel bewezen als een betrouwbare en tevens spectaculaire keeper. Ik ben fan. Zeker langer vastleggen.

   1. AjaxKat

    Ja dat denk ik dus ook nick.
    Maar ze moeten ook kijken naar de positie van reservekeep. Boer is niet betrouwbaar genoeg vind ik, dus is de jeugd er al klaar voor?

    1. nick-afca95

     Ja of voor 2 jaar even een nieuwe reserve keeper kopen. Ik denk namelijk niet dat de jeugd er klaar voor is.

     1. Widi

      We hebben naar mijn mening geen jeugdkeepers in jong Ajax en onder 19 die goed genoeg zijn voor Ajax 1. Dus er moet een keeper bij. Niet omdat Bier niet betrouwbaar is, want dat is nooit gebleken, ook niet bij jong Ajax, maar omdat Boer waarschijnlijk vertrekt. Leeftijd.

     2. Widi

      Omdat smaken verschillen denk ik, Bakkie. Of omdat ik vreemd ben😂😂😂 Ik drink ook geen koffie.

     3. AB remember Johan

      Ben jij wel een mens? 😂 of ben je zo’n robot die overal automatisch een antwoord plaatst

 2. Indojood

  Groot talent. Tweebenig. Mag wel wat sneller het spel hervatten. Z.s.m. naar de verst vrijstaande man gooien, dan ben je al een paar tegenstanders kwijt.

   1. Indojood

    Dat deed Menzo altijd op aandringen van Johan, en altijd proberen te gooien. 😉

     1. Widi

      Ik heb er verderop in dit topic ook al iets over geschreven. Kennelijk is Indojood nu aan de beurt om uitgedaagd te worden.

     2. AB remember Johan

      Ach ja …. volgens seijsje zijn er maar twee forumleden. Hij en ik maar dan onder 35 aliassen (heet dat zo?)

 3. Charka53

  Gewoon houden die jongen daar hebben we lang plezier van een paar puntjes bij schaven en we hebben een top keeper

 4. bs

  Onana heeft dit seizoen laten zien dat ie snel leert, betrouwbaar is en als een echte Ajax doelman opereert! Contractverlenging is niet meer dan terecht en belangrijk voor hem en Ajax. Hij heeft alles in zich om naar internationale klasse uit te groeien en hopelijk blijft ie zo lang mogelijk bij Ajax.

  1. Remco425

   Nog niet beter dan Cillissen in z’n beste jaar, maar de potentie heeft hij zeker. Nu maar hopen dat dat er uit gaat komen.

 5. Widi

  Goede zaak. Betrouwbare keeper die met de jaren nog beter zal worden. Er moet wel ook even een goede tweede keeper worden aangetrokken. Boer zal vertrekken en is ook op leeftijd. Room van Vitesse zou een goede tweede keeper zijn.

  1. Prinsengracht

   Room lijkt mij ook geschikt als 2e keeper. Vraag me af of hij dat wil.

   1. Remco425

    Hoe oud is room? Ik denk dat alleen keepers van boven de 30 2e keeper bij Ajax willen worden. Jongere keepers hopen toch nog op een carrière hogerop.

    1. Widi

     Cillesen was ook veel jonger. En die heeft zijn kans gepakt. En niet omdat Vermeer al oud was. Ajax heeft vast een lijstje. En daar zal Room ook op staan. En de keeper van Twente bijvoorbeeld niet….

     1. Widi

      Dat zou kunnen. Maar hoeft niet. Onana zal, als hij al blijft, geen 10 jaar blijven. Ik schat in dat hij nog maximaal 2 jaar blijft. Waarom zou een jongere keeper dan niet komen. Hij kan nu al de concurrentie aangaan. En als dat niet lukt, heeft hij twee jaar om helemaal klaar te zijn voor Ajax 1. We zullen zien. Want dat er iemand bij moet, staat voor mij vast.

 6. Iceman

  Mooi werk. Maar ik denk niet dat Room naar Ajax komt voor als 2e keeper maar je weet het nooit en hij zou inderdaad een goeie keeper wezen voor Ajax een goeie 2e dan.

 7. Jimmy1971

  Leg maar langer vast , gaat echt bij de beste 5 keepers van de wereld komen ..

 8. KBouter

  Dat zal een geruststelling zijn als hij alvast bij gaat tekenen.

  Stormachtige ontwikkeling gehad het afgelopen seizoen, en ik denk dat Barcelona zich nog wel eens achter de oren zal krabben om hem zo makkelijk los te laten, want Onana heeft voor mij al bewezen een betere keeper re zijn dan de laatste twee seizoenen van Cillessen.

  We kunnen allemaal lullen wat we willen over Marc Overmars, maar de laatste twee seizoenen doet hij het mega goed bij Ajax wat het aan en verkoop beleid betreft. Ajax heeft een mega vermogen op de bank en heeft toch een zeer goede selectie.

  Onana is van Afrikaanse afkomst…die komt hier in Europa ook om geld te verdienen om zijn familie te onderhouden wat daar een gewoonte is en zal bij een andere topclub beduidend meer gaan verdienen, als Overmars erin slaagt hem nog voor jaren vast te leggen, zeg ik Chapeau Marc!!

  1. Indojood

   Oneens, KBouter. Zo goed heeft hij het helemaal niet gedaan. Sinkgraven, Ziyech zijn paniekaankopen waarbij de eerste nog steeds niet overtuigd heeft en de laatste veel te laat gekocht is. In El Ghazi was al lang geen vertrouwen meer want men volgde Neres al een jaar. Die vervolgens voor min. 12M voor de toekomst gehaald. Westermann binnengehaald op basis van een SMSje van VdV.

   Let wel, het hele TH is hier schuldig aan, al jaren een onevenwichtige selectie met veel aangekochte middelmaat omdat het plan Cruijff niet wordt uitgevoerd.

   1. -buitenkantje rechts-

    300% eens Indojood.. Mag ook wel eens over TH gezegd worden..

   2. Remco425

    Over Ziyech als paniek aankoop ben ik het nog steeds niet eens. Die hielden ze echt wel al langer in de gaten en hoopten op een lagere prijs naarmate de transferperiode verstreek. Twente moest verkopen om niet failliet te gaan. Dan zakt de prijs steeds verder naarmate de deadline dichterbij komt. Gewoon en spel.

    1. AB remember Johan

     Inderdaad een spel maar een overbodig spel. Ziyech is niet de Messi van Ajax of zo. Er was geen noodzaak tot de aankoop, het was uiteindelijk een zoethouder cq goedmaker voor veel supporters.

     1. Remco425

      En toch wilde (bijna) iedereen hier dat Ajax Ziyech kocht. Tot ze hem daadwerkelijk kochten, toen was het weer niet goed. Ik denk overigens wel dat hij een directe versterking was. Ik denk dat Nouri er nog niet klaar voor was om meteen 50 wedstrijden in 1 seizoen op het hoogste niveau te spelen.

     2. AB remember Johan

      Klopt, iedereen die, sorry dat ik het zeg, niet volgens de Ajax/Johan visie denkt was er blij mee. Korte termijn denken noem ik dat. Je was niet alleen van Appie afhankelijk geweest, er staan meer middenvelders klaar. Met vooral Schone als senior had dat best goed gekomen maar dat is als he.

     3. Remco425

      Ik meen dat ik toen juist 1 van de weinigen was die de verafgoding van Ziyech probeerde te temperen, maar dat bijvoorbeeld br, toch ook een echte volger van de Cruijff visie, ook vond dat de kwaliteit van Ziyech duidelijk was en dat hij gehaald moest worden. Niet dat ik via anderen mijn gelijk wil halen, maar puur een voorbeeld. Cruijff kocht ook spelers, als ze maar een directe versterking waren en dat is Ziyech.

     4. Indojood

      Ik vind het ook het goede aankoop, maar de besluitvorming rammelt aan alle kanten. Neres, daarentegen, vind ik een overbodige aankoop. 12M voor een speler voor de toekomst. We zouden alleen directe versterkingen kopen die er direct staan.

     5. Litmanen

      Eens Remco. En Ziyech is jong en ontwikkelt zich erg goed.
      Sinkgraven was een van de grootste talenten van Nederland op het middenveld en er was totaal geen weerstand toen hij kwam.
      En nu wordt hij gewoon de beste linksback van Nederland.
      Die jongen wordt elke week slimmer in het verdedigen en voetballen kon hij al.

    2. Indojood

     Ik heb in januari 2016 al om Ziyech geroepen. De beste speler van de Eredivisie haal je gewoon zodat je de voorbereiding goed kan beginnen. Eerst roepen dat je hem niet nodig hebt en een week later kopen. Als het een spel is geweest dan snap ik niet dat je dan bewust ongeloofwaardig wilt overkomen door te roepen dat hij de eigen jeugd zal gaan blokkeren.

  2. De seijs

   200% met je eens kbouter. En dat mag ook wel eens gezegd worden,over Overmars.

 9. Widi

  Misschien kunnen we gewoon onze eigen mening geven. Oprecht. En niet alleen maar een zogenaamde mening geven om een ander dwars te zitten/ uit te dagen. Moeilijk als je geen verstand (van voetbal) hebt, maar probeer het toch eens. Je weet dat ik jou bedoel.

   1. AB remember Johan

    Ach joh, het is ook tijdverdrijf. Ik zit lekker in het zonnetje, beetje forum lezen, bruin worden (diep donkerbruin hoop ik 😂) Ipad op schoot, karmelietje naast me (daar blijft Widi tenminste van af) en tussen de bedrijven door beetje commentaar geven.

 10. david1984

  ik vind dat hij dat nieuwe contract allang had moeten hebben wat een leuke keeper en echt een geweldige gozer ok ik zeg voor6 jaar vast leggen leuke gozer die andre

Reageren is niet mogelijk.