There are no ads, please add some


‘Psv – Ajax mogelijk naar maandagavond’

Trainer Peter Bosz heeft al meerdere malen laten weten ontevreden te zijn met het programma van Ajax in de competitie omdat men ook doordeweeks moet aantreden in de Europa League. Zo wilde hij dat de wedstrijd tegen NEC van komende zaterdag naar zondag zou worden verplaatst, maar dat verzoek werd door de KNVB afgewezen. Ook zou Psv – Ajax naar maandag verplaatst moeten worden en mogelijk krijgt Bosz daarbij zijn zin.

Een woordvoerder van de KNVB laat tegenover De Telegraaf weten dat de verplaatsing een optie is. ‘Als tot zoiets wordt besloten, dan moet dat in goed overleg met alle partijen gebeuren. Er is in eerste instantie natuurlijk een planning neergelegd waarmee alle betrokkenen hebben ingestemd. Wat ons betreft is een verplaatsing van Psv – Ajax dat altijd bespreekbaar. Alleen zijn daar meerdere partijen bij betrokken. Ook Psv, de lokale overheid van Eindhoven en de zendgemachtigde hebben daar een stem in’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

31 reacties

 1. AJAX 2001

  Dat zou fijn zijn, extra voorbereiding is altijd fijn na een lastig uitduel tegen Schalke!

 2. JohnDoe77

  Zou zeker fijn zijn een dag extra rust, maar kan mij slecht voorstellen dat PSV hier mee in gaat stemmen. Lastiger voor de supporters, minder omzet in de stad en simpelweg niet in het voordeel van het eigen team maar wel voor Ajax. Zal dus wel blijven zoals het is.

  1. Charka53

   Zeker JohnD ,pisvee gaat hier zeker niet mee accord en zullen dan wel aangeven dat dit inkomsten kost maar in werkelijkheid hebben ze liever een vermoeid Ajax .

 3. dickst14

  Ben ook benieuwd of het verzet gaat worden. Denk eerlijk gezegd van niet. Ze zullen in ieder geval niet zo slecht gemotiveerd zijn als tegen Excelcior.

 4. Slingertje.

  Gaat niet gebeuren want zowel PSV,gemeente als de politie gaan dwarsliggen.

 5. Ronald96

  Niet allen voor Ajax, maar ook voor het nederlands voetbal zou dit een goede keuze zijn. Spelers kunnen toch net iets meer energie stoppen in zo’n europese wedstrijd.

 6. KBouter

  Voor Ajax mooi, maar voor de supporters van psv natuurlijk niet.

  Je zal een seizoenkaart hebben en zeker naar deze wedstrijd willen. Heb je verdorie maandag de late dienst en je kunt niet snipperen!!

 7. Iamsterdam2015

  Denk niet dat psv daarmee akkoord gaat. Sinpel
  Weg omdat ze dan hun kansen zien slinken! Zal wel gewoon zondag blijven.

 8. De seijs

  Als dat pisvee niet akkoord gaat met maandagavond, dan kan het toch naar zondagavond. Scheelt ook weer een paar uur. En elke is er een.

 9. vak411

  Je denkt toch niet dat de knvb mee gaat werken.. zeker niet nadat gedroomde kampioen feyenerd gister verloor

  1. f-side64

   en het blijkt ook wel dat ze bij de knvb dweepen met hun ziekelijke voorkeur voor 010 en 040.

   1. Ajaxslied

    Jullie zijn beide niet goed bij je hoofd. Ik moet altijd lachen om zulke domme supporters en leuk om zulke mensen lekker te voeren. Bij Feyenoord heb je er ook heel veel die noemen het de KNJB. PSV precies hetzelfde. lachwekkend

    1. vak411

     Dat je denkt dat de knvb een onafhakelijke goed werkende organisatie is.. dan ben je pas niet goed bij je hoofd. Hoe naief kun je zijn..

     1. AB remember Johan

      Vak411, een Ajax supporter staat boven elk Calimero gedrag. Als de KNVB is wat jij denkt dan waren we nooit zo vaak achterelkaar kampioen geworden of geef jij de KNVB ook de schuld van het weggeven van het kampioenschap bij de Graafschap. Calimero gedrag is voor Feijenoord en PSV noet voor een Ajacied.

     2. f-side64

      ach wat ajaxlied vind zal me 1 tering zorg wezen hij is waarschijnlijk vergeten dat er in het verleden ook een wedstrijd is verplaatst dat was die partij van pisvee uit en dat ze door allerlei werkzaamheden ook niet konden komen het jaar ben ik vergeten wie kan zich dat nog herinneren ?

     3. AB remember Johan

      Een heleboel hier. Iedereen die loopt te klagen over KNVB, scheidsrechters, tegenstanders etc.

     4. AB remember Johan

      Ik merk dat je kan lezen 😉 dus je komt er vast zelf wel achter. Anders ben ik weer de persoon die mensen loopt te beschadigen. Wil ik niet.

Reageren is niet mogelijk.