There are no ads, please add some


Neres tevreden na debuut: ‘Wij worden kampioen’

David Neres kreeg zondag tijdens de Klassieker een basisplaats en bekroonde dat gelijk met een doelpunt. De Braziliaan verscheen dan ook met een grote glimlach voor de camera van de NOS en weet een ding zeker. ‘Wij worden kampioen’.

‘Met deze overwinning staan we nog drie punten achter en dat is beter dan zes. We doen het wedstrijd voor wedstrijd en uiteindelijk zie ik ons kampioen worden. Dat ik scoor is natuurlijk mooi maar de winst is belangrijker. Ik pas mij steeds beter aan maar ik moet eerlijk zeggen dat de Nederlandse taal wel moeilijk is. Het was een mooie dag voor ons en het zonnetje scheen ook nog eens heerlijk, ik denk dat ik het goed heb gedaan’.

Bron: NOS

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. ritchy

  je hebt het zeker goed gedaan in je eerste klassieker en dan gelijk scoren ga zo door

  1. Charka53

   Nou dat viel ook wel mee hoor ik had hem er ook in geschoten en laat me eerlijk zijn hij straalt het wel uit dat hij kampioen wordt 😔

   1. afcamike

    Maar had jij ook op de goede plek gestaan? Gaat niet alleen om het inschieten.

     1. Charka53

      Hij was niet verkeerd bezig maar tot in de zestien en daar gaat het mis en het is net Younes ze kijken allebei niet om zich heen dus dat zijn nu de twee bankzitters

 2. -buitenkantje rechts-

  Hij kwam steeds beter in de wedstrijd.. De goal geeft vertrouwen.👍

  1. Litmanen

   Prima wedstrijd en hij kan dus voetballen. Maar je kan zien dat hij nog moeite heeft met voetbal in een heel hoog tempo. Logisch, want in Brazilie spelen ze vanuit een wandeltempo om dan ineens te versnellen.
   Deze jongen heeft, zoals Bosz ook aangeeft, tijd nodig.

 3. dickst14

  Het lijkt me dat we de volgende wedstrijd eindelijk eens met de beste voorhoede moeten gaan spelen. Als Dolberg fit is: Kluivert Dolberg Neres

  1. Ronald96

   Echt een verademing, de dreiging die Kluivert brengt is wel even wat anders dan we van Younes gewend zijn.

  2. Dagrump

   @Dickst14 helemaal mee eens ❗❗hoop dat bosz dit ook eindelijk inziet❗

   1. KBouter

    Een competitie zoals deze is voor een Jong gastje zoals Kluivert te lang, soms is het werelds…soms is het niets. Is niet erg, hij is nog jong en wat hij spelen kan is mooi meegenomen.
    Die jongen komt er wel!

  3. Litmanen

   Het zou me niks verbazen als hij teruggrijpt naar Younes, Dolber, Traore. Hij heeft ook tegen alle “adviezen” hier in ook zijn verdediging weer neergezet zoals hij dat ziet.
   En met succes, lijkt me.

   1. AB remember Johan

    Verdediging was niet verkeerd maar kan een stuk beter. Je moet altijd het beste nastreven en niet genoegen nemen met een zesje of zeventje als je een vette acht of negen kan halen.

 4. david1984

  leuk toch en nu gewoon lekker elke week spelen hij gaad er gewoon komen een super ster let maar op

 5. KBouter

  Die gast móet gewoon méér spelen, de tijd van wennen is voorbij. Denk dat Bosz hem nu ook meer speeltijd gaat geven. Geld natuurlijk ook voor Kluivert, ook die klopt nadrukkelijk op de deur.

  1. AB remember Johan

   Ik heb begrepen dat ze in Brazilie in rollatortempo spelen en dat het tempo dan hier erg wennen is. Ik heb nooit eerder gehoord dat Braziliaanse aankopen eerst conditie moeten opdoen in het westen maar ongetwijfeld zitten hier betere kenners dan ik op het forum.

 6. Widi

  Kampioen word je door de meeste punten te halen. Niet door stoer/boos te kijken.

  1. Bakkie

   Kampioen wordt je door een samenloop van duizenden factoren, waaronder zelfvertrouwen en een “over-mijn-lijk” mentaliteit. Deze jongen komt waarschijnlijk uit de ghetto, daarom kijkt hij zo stoer. Niks mis mee toch?

   1. Ajaxslied

    Stoer??? Hij heeft geen uitstraling lijkt wel of hij zijn ogen niet open kan houden. Vind hem tot nu toe niet zo heel goed bij Jong Ajax overtuigde hij ook niet. Hij heeft ook weinig snelheid. Hopelijk kan hij nog flinke stappen maken.

 7. Jimmy1971

  Kon wel lachen om zijn stoere woorden , past wel bij ons Amsterdammers toch ?!

 8. Indojood

  Stond op de goede positie bij de goal, verder niet slecht maar ook niet overdreven goed.

Reageren is niet mogelijk.