There are no ads, please add some


Nagenieten met de video’s van Ventos

Een heerlijke zondagmiddag waarin Ajax heer en meester was in de Klassieker en uiteindelijk ‘maar’ met 2-1 won. Natuurlijk was Ventos ook aanwezig en zorgde weer voor enkele fraaie sfeervideo’s.

App-gebruikers: Bekijk de video’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

25 reacties

    1. AJAX 2001

     ik ben niet anders gewend, ik heb de Meer nooit meegemaakt…
     Dus hoe ik ernaar kijk wordt de Arena steeds sfeervoller!

     1. BobbyHaarms

      En die van mij. En vergeet het Olympisch niet, ook een heerlijk stadion! Ook al was het rot en stonk het overal naar de urine 😆 Maar die unieke sfeer zal de Arena nooit krijgen..

     2. HURBIE

      Ja gezellig pissen naast elkaar in die stenen pisbak bij de sloot
      Je schoenen ook gelijk schoon Bobby

 1. Dagrump

  Heerlijk die wedstrijd van gisteren❗ben inderdaad nog steeds aan het genieten ervan !! Als ze dit elke wedstrijd kunnen opbrengen kunnen we europees ver komen. Dus boys laat het maar eens zien of jullie die passie en vechtlust elke wedstrijd kunnen geven ! Dan maken jullie de fans heel erg blij!!

 2. Charka53

  Wat een feest en watzijn we blij met twee hele goede partijen in een seizoen.

  1. JohnDoe77

   Had jij van dit seizoen iets anders verwacht dan? Het is ook echt nooit goed, altijd wat te griepen!

   1. Charka53

    Meer verwacht nee maar wel gehoopt , maar als dit de norm is waarop we al uit ons dak moeten gaan ligt de norm wel erg laag .

    1. AB remember Johan

     Je hebt gelijk Charka53. Er zijn heel veel moment succes supporters. Voor mij is het de eerste thuiswedstrijd van het seizoen waarvan ik schor ben thuisgekomen. Dat geeft aan dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad maar het geeft ook aan hoe incidenteel dat is. Een Ajacied hoort minimaal van 80% van de thuiswedstrijden schor thuis te komen. Uit wedstrijden oordeel ik niet over, daar ga ik nooit naar toe. Aanmoedigen en toejuichen van een team moet ook een reden hebben, die reden moet op het veld gegeven worden. Vaak starten we als supporter luidruchtig maar wordt het stiller door het vertoonde spel. Maar ja, na zo’n pot mag je niet kritisch zijn he 😉👋

 3. -buitenkantje rechts-

  Nog steeds veel mensen die Arena zeggen ipv Johan Cruijff Stadion.. 😕

  1. BobbyHaarms

   Klopt. Maar de vraag is misschien wel: Verdient die Arena de naam van de grootste Ajacied aller tijden wel na alles wat ze hem hebben aangedaan en nog steeds doen?? Ik heb steeds meer mijn twijfels..

   1. AB remember Johan

    Gisteren Egbers gehoord: die gaf aan voor de samenvatting dat de wedstrijd werd gehouden in het Johan Cruijff stadion. Mooi.

Reageren is niet mogelijk.