There are no ads, please add some


KNVB komt met verklaring, Psv – Ajax niet naar maandagavond

De KNVB heeft maandagmorgen gereageerd op de geruchten dat de competitiewedstrijd op zondag 23 april tussen Psv en Ajax mogelijk verplaatst zou worden naar maandagavond. Een woordvoerder van de bond liet eerder weten dat een verplaatsing een optie kan zijn (zie eerder bericht) maar de bond laat inmiddels weten dat men geen mogelijkheden ziet om het duel op een ander moment in te plannen.

‘Het is zeker iets om in de toekomst over na te denken want ook wij als KNVB vinden dat Nederlandse clubs internationaal zo goed mogelijk moeten presteren en proberen hier ook rekening mee te houden door de duels laat op de zondagmiddag in te delen. Echter het verzetten van een topwedstrijd verlangt een organisatie van clubs, politie en burgemeesters. Ook voor veel supporters zou een verplaatsing op korte termijn gevolgen kunnen hebben waardoor zij niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd. Mocht er in de toekomst behoefte zijn om clubs die ook Europees spelen op maandag in de competitie te laten uitkomen, dan zijn wij als KNVB bereid daar in mee te denken’.

Bron: KNVB

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. f-side64

  tuurlijk word het verzoek van ajax geweigerd als 040 of 010 het had gevraagd het wel inhewillgd werd.

  1. Ajaxslied

   Ja man ze zijn allemaal tegen ons. Miss moet je aangifte gaan doen. Al die scheidsrechters worden gestuurd door de KNVB om tegen Ajax te fluiten. Ze hebben zelfs uitgesproken dat feyenoord kampioen moet worden. 1 groot complot.

   1. Litmanen

    Wie is de KNVB dan? Van Breukelen? Dan is het te begrijpen. Er wordt altijd een complot theorie bedacht over alles wat Ajax is, maar intussen is wel duidelijk dat iedereen binnen de KNVB heel graag Feijenoord kampioen ziet worden.
    Maar intussen wel hopen dat Ajax zoveel mogelijk punten binnensleept voor de Europese ranglijst.

    1. Ajaxslied

     En waaruit blijkt dat dan? Alleen omdat de Jong dat gezegd heeft? Iedereen heeft een voorkeur ook al zeggen ze van niet. Van Breukelen zal liever hebben dat PSV kampioen word en van Praag zal stiekem een voorkeur voor Ajax hebben. Het was gewoon niet slim om het te zeggen.

 2. Charka53

  Goed plan KNVB helaas hebben we er nu niets aan en waar een wil is een wet maar er is al vaker over geschreven in dit forum 010 moet kampioen worden .

   1. Widi

    Dat ben ik niet met je eens F-side. Om meerdere redenen. 1. Pisvee heeft meer geld dan 010 en gaat er ook slimmer mee om. Op de middellange termijn gevaarlijker voor ons. Dus beter 010 tweede. 2. Als 010 nu weer niet kampioen wordt is een tweede plaats tot in lengte van jaren veel pijnlijker (net niet) dan een derde plaats. 3. Het is persoonlijk, maar ik heb echt een rothekel aan pisvee. Veel meer dan aan 010. Want laten we eerlijk zijn: hoe vaak heeft 010 ons in de weg gezeten de laatste 45 jaar?

   2. Widi

    Oh shit. Jij wil dat niet, maar de KNVB. Excuus. Wel benieuwd wat je verder van mijn mening vindt😂😂😂

   3. De seijs

    Denk ik ook f side64 en wat een calimero gedrag van widi om psv niks te gunnen . Omdat ze de grootste concurrent zijn van ons. Ook daar moeten we boven staan!

    1. f-side64

     widi blijft tot zijn dood 1 zielig politiek correct lulletje rozewater die voorlopig nog aan moeders der borst zit.

     1. Litmanen

      Mensen toch, kan het hier dan nooit normaal?
      Weet je wat? Ik gooi hem er in, dan kan er weer met stront gegooid worden: Veltman speelde geweldig!

      Nou, kom maar op…….

     2. Widi

      Seijs en f-side zijn 1 en dezelfde. Dat doet Seijs om zichzelf veel duimpjes te kunnen geven. Laat hem maar Litmanen.

 3. De seijs

  Als ajax nu eens een echte goeie advocaat in de arm neemt. Die kakkelakken krijgen ook alles met zo’n kerel voor elkaar .

 4. Widi

  Wat een onzin en Calimero gedrag weer. 4 op een rij. Zulke dingen moeten voorafgaand aan een seizoen worden vastgelegd. Dat gaat ook wel gebeuren. Daar hebben we nu niets aan. De KNVB creeert. Wederom ten onrechte chaos en discussie. Ik heb een grote hekel aan Pisvee. Maar ik begrijp wel dat ze hier nu niet aan meewerken. En dan zou het ook niet ingewilligd zijn op dit moment. Zouden wij ook niet doen. Er wordt weer veel te veel gepraat. Er moet gewoon gevoetbald worden. Gisteren kunnen zien hoe dat werkt.

 5. JohnDoe77

  Erg naief om te denken dat deze wedstrijd verplaatst zou worden! Zie mijn eerdere bericht in het andere onderwerp!

  En laten we niet de resterende wedstrijden vooraf al excuses gaan zoeken, daar is Ajax te groot voor neem ik toch aan? We moeten zelf gewoon alle potjes pakken en dan keihard duimen dat de Kakkies nog twee keer zo beroernd spelen als gister! En niet sneu een scheids, gemeente, KNVB of andere club de schuld geven! Man up!

 6. PvL020

  Ik zeg gewoon thuis ruime afstand nemen tegen Schalke, kan je in de 2e bij Schalke uit spelers rust geven. We hebben nu gezien (Kopehagen en 010) thuis dag we de spelers naar grote hoogte kunnen brengen en met de supporters erachter. Je kan het jezelf dus makkelijker maken door thuis flink uitvte halen. En Pisvee moet ook vietballen voor de kansen dus verwacht mooie wedstrijden met ajax als winnaar

   1. SPHAFCA

    Ja dat ja haha, als je dan kwart voor 9 zou beginnen. Rond half 12 terug naar Amsterdam voordat je daar bent is het half 2. Dan nog naar leiden als er een trein gaat 😂

 7. Ajaxslied

  Gezeik allemaal om die wedstrijden. Schema was aan het begin van het seizoen bekent toen klaagde niemand. nu komen de 3 wedstrijden achter elkaar gaan al die trainers lopen zeiken waaronder ook bosz over de wedstrijd tegen NEC. En dan heb je die fans die gelijk weer roepen dat iedereen tegen Ajax is als de wedstrijd tegen PSV niet verplaats word sorry maar dan ben je gewoon zielig. We spelen elk jaar op donderdag EL en dan op zondag competitie dit hoort gewoon bij een top club alle andere wedstrijden hebben we toch ook niet op maandag gespeeld. Geen gezeik gewoon voetballen.

   1. Vakje129

    Nee dat de knvb handeld als verraders van het Nederlandse voetbal , terwijl we hard de punten nodig hebben voor het Europeese voetbal, naar nee als (NSB-ers) helpen ook dat naar de klote.

    1. AB remember Johan

     Gaat weer lekker. Ik dacht dat Ajax supporters altijd gewoon van de eigen kracht uitgaan. Lak hebben aan tegenstanders maar nee, we gaan nu al op zoek naar zondebokken. Ajax onwaardig.

 8. -buitenkantje rechts-

  Men is bang voor lege stadions.. Ook FOX zal niet staan te springen..

  Meedenken is leuk, maar de (financiële)belangen zijn te groot.

 9. Remco425

  Ach, er wordt nu in ieder geval over nagedacht. Dat is al winst. Ik snap psv wel, kan ook niet nu nog veranderen. Gewoon zo spelen als gisteren, dan is er niets aan de hand.

 10. Slingertje.

  Dan maar een klinkende zege halen daar in dat gloeilampendorp.

  Who the fuck is Pisvee!!!

 11. fjonkman

  Waarom zie ik zoveel calimero gedrag ineens? So what als iedereen tegen ons is? Gaan wij daar nou echt wakker van liggen? Wij zijn toch Ajax? Wij zijn (of willen toch) de beste (zijn)?! Op deze manier krijgen we door meer weerstand ook betere spelers. En sorry, ik ben geen fan van psv of feijenoord, maar ik heb echt geen hekel aan hun. Het zijn gewoon twee andere topclubs waarvan ik ook elk jaar hoop dat ze ver komen in europa. Omdat dat goed is voor het totale nederlandse voetbal en dus ook voor ons Ajax! Hoe beter ze zijn in 010 en 040, des te beter wij moeten worden om erboven te blijven. Op die manier word het hele nederlandse voetbal beter, iets wat de laatste jaren totaal niet meer is gebeurd.. wij zijn al rap het lachertje van europa aan het worden, en dat moet omgedraaid worden. Dat kan alleen als ‘alle’ nederlandse clubs beter worden…

Reageren is niet mogelijk.