Higler fluit Ajax – AZ

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande woensdag tussen Ajax en AZ. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Schaap. Vierde official is Lindhout. Ajax – AZ begint woensdag om 20:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

18 Comments

    1. afcamike

      Moet wel te doen zijn, hoe az de laatste tijd speelt.. kunnen we net zo goed werken aan ons doelsaldo haha

  1. Charka53

    Higler fluit en wij voetballen en gisteren hebben ze laten zien dat ze het kunnen dus daar moeten we ons geen zorgen over maken , nu Bosz nog

    1. f-side64

      maar die eigengereide bosz kennende die kiest straks gewoon weer voor younes traore en veltslak ipv tete neres en kluivert.

  2. De seijs

    Als Bosz echt zijn beste elf opstelt dan moet het na zondag geen probleem zijn.

  3. Geroldkohlen

    6 finales nog! overtuigend winnen en het voor de goal afmaken! de wedstrijd van gisteren moet een natuurlijke doping zijn. iedere westrijd moet er nu geknald worden, verliezen of gelijk is geen optie. geen smoesjes meer we hebben laten zien dat we het kunnen, laten we het afmaken in stijl !!!!

  4. dickst14

    Als we met de beste 11 spelen (dus met Tete Neres en Kluivert) en we spelen met dezelfde bezieling als tegen Kopenhagen en Feyenooit dan moet het gaan lukken de resterende wedstrijden.

  5. Widi

    Als we dit seizoen iets hebben kunnen leren, dan is het wel dat geen enkele wedstrijd iets zegt over de volgende. Na geweldige wedstrijden volgden soms wanprestaties. Daarom hebben we het nu ook niet in eigen hand ten opzichte van F. Wel ten opzichte van Pisvee. Er zal iedere wedstrijd passie en concentratie nodig zijn. Als dat er is, en wat geluk, dan mogen we nog hopen op 1 of 2 prijzen. Maar helaas moet F dan nog 4 punten laten liggen.

  6. JohnDoe77

    Het is thuis dus zal het vast goedkomen. Alleen heeeeeel hard duimen dat PB goed gezien heeft wat op de vleugels goed werkt!

  7. Jimmy1971

    Na een stroef begin een prima scheids !!
    6 competitie wedstrijden met deselfde als tegen Feyenooit , en dan wordt het een prachtige apotheose ..

  8. AB remember Johan

    Ik denk dat Feijenoord nog wel 4 punten gaat verliezen door de spanning en de stress maar …….. ik denk ook dat Ajax niet de volle buit gaat binnenhalen in de komende wedstrijden. Ajax moet nog meer dan Feijenoord, de tegenstanders kunnen redelijk vrijuit spelen op Go Ahead na. Dat is altijd in nadeel van het team dat moet presteren. Verwijzen naar een sterk slot in het verleden heeft geen zin er staan vele andere spelers in het veld nu. Ik hoop natuurlijk nog steeds maar ik vrees dat ik een fles wijn kwijt raak aan een collega (heb ik hem nog niet gezegd natuurlijk ?).

  9. fjonkman

    Misschien een beetje voodoo uitvoeren om Traoré aan het scoren te krijgen? Nee hoor, gewoon 6 keer volle bak gaan en dan zien we aan het einde als de rook opgetrokken is waar we staan. Hopelijk bovenaan!

Comments are closed.