There are no ads, please add some


Ziyech: ‘vandaag was extreem goed’

Hakim Ziyech was een van de vele uitblinkers aan Ajax-zijde tijdens de Klassieker. Na afloop beaamde hij bij Fox Sports dat het heerlijk ging. ‘Het voelde wel als mijn beste wedstrijd voor Ajax. Ik heb meer goede wedstrijden gespeeld, maar vandaag was extreem goed. Dat geldt eigenlijk voor het hele team. Ik denk dat we vanaf minuut één er vol op klapten en dat Feyenoord niets te vertellen had. We voelden enorm dat dit onze laatste kans was. We hebben die met beide handen aangegrepen.’

‘Je voelt het al heel snel. Het is een combinatie van alles. We voelden ook in de tweede helft alweer snel dat we de baas waren. We creëerden nog meer kansen dan in de eerste, maar vergaten eigenlijk om de wedstrijd op slot te gooien.’

Gerelateerde posts

36 reacties

  1. Amoebe

   Er moet er nu nog maar eentje zijn rug rechten en zijn fouten onder ogen zien en dat is bosz…..dat is het enigste wat dit seizoen nog kan redden!

   Dus younes, traore en veldman op de bank wat mij betreft.

   1. De Ajacied

    Idd Amoebe,
    Als Ajax alle wedstrijden speelt zoals de 1e helft dan wordt Ajax kampioen
    ❌❌❌

   2. Iamsterdam2015

    Ik hoop het ook Amoebe maar ben bang dat youness gewoon weer speelt en neres op de vank gaat zitten en veldman in de basis. En als dolberg weer fit is traoré op rechts….. en dan is de wedstrijd van gister leuk geweest…… maar meer ook niet.

 1. Ajaxnr1

  Ziyech was goed vandaag, vond Klaassen echter belangrijker vandaag. Geweldige wedstrijd, dat wel!

  1. Charka53

   Ja en dat hebben ze nagelaten ze hadden die kakkies helemaal moeten slopen .

 2. rickert

  Dit is dus wat er nodig was vandaag. Passie, strijd en gewoon het balletje rond laten gaan, zoals dat beoogd is. Dan kunnen we iedereen aan. Al worden we misschien niet kampioen, vandaag hebben we wel laten zien dat we als kampioen kunnen spelen. Dat is ook al veel waard voor de toekomst, we kunnen gewoon de beste zijn, als de jongens maar in zichzelf geloven en er voor gaan! Topsport blijft toch een groot mentaal spel, chapeau voor deze gasten! Met dit voetbal ga je in Europa ook nog wel een ronde door en wie weet, wat er dan kan gaan gebeuren!

 3. RobbyZ

  Volgende wedstrijd staat die duitse dwerg weer links op de vleugel en dan is dat mooie samenspel en die diepte ballen voorbij! 😠

  1. -buitenkantje rechts-

   Vetschil was erg groot Robby.. hoop dat Bosz dat ook heeft gezien.

 4. Dagrump

  Ze waren bijna allemaal heel scherp en alert en zaten er boven op. Ik zou dit graag elke wedstrijd zien en ik denk vele anderen met me !! Maar waarom kan dit niet elke wedstrijd met zoveel passie en strijd
  ❗❗

 5. Dagrump

  Vond Neres lekker mee spelen. Lekker voor die jongen om in de basis te starten tegen fey. En ook nog een goal te maken !

 6. Dagrump

  Oh ja en waar het artikel over gaat Ziyech was echt van grote waarde speelde een zeer goeie wedstrijd ❗❗maar dit zou elke wedstrijd moeten kunnen bij elke speler❗❗

 7. reinaldo9

  Genoten van ziyech, ook kwa strijd hij was echt goed bezig waar was elhamdadi dan?? Haha

 8. De seijs

  Ajax was super. En die kakkerlakken mogen ajax nog dankbaar zijn. Had zeker 6-0 moeten wezen.

  1. Litmanen

   Kijk Seijs, zo zien wehet graag. We lopen vandaag allemaal een grote grijns op ons gezicht!

 9. KBouter

  Dit was de beste wedstrijd van Ziyech in dienst van Ajax. Ik vond het tot nu toe nog maar magertjes, maar gisteren heeft hij de echte Ziyech laten zien. Als Ajax dit spel vasthouden kan, hebben ze van psv ook niets te vrezen.

  Wervik eigenlijk niet snap is waarom kun je dit soort wedstrijden mentaal maar 1 of 2 x per seizoen brengen, mocht je zo voetballen met deze passie het hele seizoen dan herleven nationaal voor ons de midden jaren 90 weer!!

  1. Litmanen

   Vergis je niet, het tempo was in de eerste helft moordend. En dan ook nog goed! Dat hou je geen 50 wedstrijden vol. Maar let op vanavond, Derksen weet het zo te draaien dat Feijenoord slecht was en dat Ajax geprofiteerd heeft.
   Hij gaat echt niet zeggen dat dit van Europees niveau was. De snelheid waarmee we door de linies van 010 speelden was een lust voor het oog. Elke echte voetbalkenner kan dat alleen maar toegeven.

   Het feit dat Van Hanegem de scheidsrechter kut vond bevestigd dat alleen maar.

   1. vak411

    Heerlijk om die column van die demente, gefrustreerde kakkerlak op AD te lezen. Maar ja als ik al 18 jaar door niemand serieus genomen wordt in de wereld dan zou ik ook verbitterd zijn.. whahaahah

   2. KBouter

    Zo de tegenstander opjagen hoort bij Ajax en hebben we jarenlang niet gezien. Midden jaren 90 deden ze dat ook en hielden ze dat ook vol met heel wat moois in aantocht.

    Daarbij heeft Ajax nu een bredere selectie ( niveau) dan ooit en met af en toe sommigen rust geven bij een voorsprong is makkelijk op te vangen.

 10. a.p.

  ga zo door ook met deze buitenspelers, wat een verademening, wat een goed middenveld was het, het zou zo maar kunnen over 6 wedstrijden………

 11. JohnDoe77

  Hakim heeft gespeeld als een baas! Goed te zien dat hij nu net zo goed gaat spelen in zijn nieuwe Ajax-rol als in zijn oude Twente rol. Knap dat hij die stap zo gemaakt heeft!

 12. Remco425

  Ajax was goed, heel goed zelfs, maar niet extreem goed. De norm zou net iets onder het niveau van gisteren moeten liggen.

  1. Indojood

   Eindelijk een verstandige reactie. Het was inderdaad heel goed maar ik zie heel wat mensen weer de polonaise lopen. We hebben te weinig van dit soort wedstrijden gezien. Het is wel leuk om naar te kijken.

   1. Remco425

    Zeker en gelukkig heeft de thuiswedstrijd tegen Kopenhagen vrij snel een vervolg gekregen. Alleen zo jammer en onnodig dat ze die wedstrijd ertussen zo enorm door de ondergrens zakten. Maar goed, 2 van zulke wedstrijden in 3 wedstrijden tijd geeft de Ajacied moed. Ik hoop dat ze nu doorhebben dat als ze nog een kleine kans op de titel willen maken dat de resterende 6 wefstrijden allemaal op deze manier moeten worden gespeeld.

Reageren is niet mogelijk.