There are no ads, please add some


Schöne: ‘We waren heer en meester; Hopelijk is dit een flinke tik voor feyenoord’

Na amper een minuut spelen zorgde Lasse Schöne al voor de openingstreffer in de Klassieker. Uiteindelijk won Ajax met 2-1 van Feyenoord en dat stelde de Deense middenvelder zeer tevreden. Schöne hoopt dat de zege een flinke tik betekent voor de Rotterdammers in de titelstrijd.

“Wij waren zeker de eerste helft heer en meester. Feyenoord kreeg van ons geen mogelijkheid om te voetballen”, aldus Schöne in gesprek met de NOS. “Als we iets beter voor de goal waren, hadden wij nog meer doelpunten gemaakt. Die laatste twee minuten was het billenknijpen, maar deze overwinning is dik en dik verdiend. Het lag aan ons dat Feyenoord geen kans kreeg om te voetballen. Wij gaven hen geen moment rust, we zaten er bovenop”, vervolgt de middenvelder van Ajax. “Alle tweede ballen waren voor ons. We hebben weinig weggeven en zelf genoeg kansen gehad. Laten we hopen dat dit een flinke tik voor Feyenoord was.”

Gerelateerde posts

14 reacties

  1. Litmanen

   Als Traore twee keer had gescoord, dan had hij de perfecte match gespeeld.
   Geweldig gespeeld,maar ja, geen goals.
   Verder alleen maar genoten, wat een heerlijke middag!

   1. KBouter

    Precies…dat hij voetballen kan ziet Jules de Korte nog, hij moet alleen die kansen verzilveren. En dat hij zo nonchalant oogt, dat is zijn houding..ook dat doet hij niet bewust. Prima alternatief voor de spitspositie.

 1. Ajacied

  Jammer dat ze (lees Traore) de kansen niet echt goed afmaakte, dan had je hier makkelijk met 5, 6-0 van gewonnen, al met al een heerlijke middag. Gefeliciteerd Ajacieden!

 2. SPHAFCA

  Dat mensen nog kunnen zeuren, het beste Ajax dat ik heb gezien sinds Ajax – Barcelona. Dat er nog aardig wat kansen gemist werden kan gebeuren. Op naar woensdag!

 3. -buitenkantje rechts-

  Als je ze met 6-0 naar huis had gestuurd was het een dreun geweest!

  Karsdorp en Jörgensen geblesseerd komt denk ik harder aan.

 4. De seijs

  Nou moet er wel gewonnen worden woensdag tegen az. Anders is het voor niets geweest. De druk op 010 blijven houden.

 5. Charka53

  Heer en meester dat waren ze zeker en om eerlijk te zijn zou dat elke wedstrijd moeten zijn

 6. JohnDoe77

  Mooi dat je vanaf de eerste seconde de toon wist te zetten Lasse! Mooie erin gebeukt, vrijetrap versierd en die nog binnen weten te trappen ook! Top!

 7. Jimmy1971

  Zonde voor Ajax en Traore dat hij niet scoorde !!
  Liet op deze positie wel meer van zijn klasse zien ..

Reageren is niet mogelijk.