There are no ads, please add some


Tete blij met vertrouwen: ‘Deze lijn doortrekken bij Ajax’

Kenny Tete stond na een moeilijke periode bij Ajax opeens weer in de basis en prompt ook weer in Oranje. De rechtsback was er heel blij mee. ‘Natuurlijk was het een heerlijk gevoel om bij Oranje in de basis te beginnen. Daar spreekt veel vertrouwen uit. En daar ben ik superblij mee,’ zo laat hij weten in De Telegraaf. ‘Ik wil deze lijn doortrekken. Of Peter Bosz nu een lastige keuze heeft te maken? Dat is niet mijn pakkie-an. Ik sta er altijd als hij me nodig heeft.’

Gerelateerde posts

73 reacties

 1. stylo1984

  Is een echte goeie verdediger maar hebt niks aan hem in aanvallend opzicht, veel te statisch

  1. De seijs

   Dus alleen laten verdedigen dan. Maar is gewoon de beste back die we hebben dus altijd opstellen.

   1. Litmanen

    Dus niet. Hij gaat eind van het seizoen toch weg, dus geen basisplaats meer. Dat gebeurde ook met die andere spelers die nu in het buitenland op de bank zitten.
    Zonde, want hij is een goede verdediger, maar komt voor Ajax te kort.
    En een plaats in Oranje is tegenwoordig geen reklame.

    1. AB remember Johan

     Hij is wel origineel. Dom maar wel origineel. Keep up the spirit Litmanen.

    2. afcabran

     Ookal gaat een speler eventueel weg aan het eind van het seizoen, die moet je gewoon opstellen als hij de beste/betere is. En Veltman voegt aanvallend niet veel toe.

     1. AB remember Johan

      Met name verdedigend is hij minder en daar moet juist zijn kracht liggen als verdediger.

     2. Litmanen

      Fijn dat jullie het eens zijn, nu Bosz nog. Maar ja, die is volgens AB ook heel dom het hele seizoen.

     3. AB remember Johan

      Oh ja? Waar heb ik gezegd dat Bosz dom is? Ik heb een andere mening dan Bosz over de opstelling. Ik vind het niet slim om Tete op de bank te houden bijvoorbeeld. Ik vond dat Tete waardevoller is dan Veltman. Maakt Bosz dat dom? Nee, hij denkt er anders over. Rechtsteeks discussieren met hem gaat niet helaas dus ik ken de exacte achtergronden van zijn keuze niet. Op basis wat ik zie zou ik kiezen voor Tete. Zo duidelijk Flutmanen. Jij bent degene die dom is maar dat is overbodig om aan te geven. Dan zeg jij dat stoken, zuigen etc. Niet juist is. Je ziet nu ook weer, ik reageer op een belachelijke opmerking van jouw kant. Start was, wederom bij jou. Je reageert vandaag constant belachelijk op mensen die voor Tete kiezen. Logica is jou vreemd.

     4. Litmanen

      O ja, als ik Veltman een betere keus vind dan Tete, dan is dat dom. Als Bosz het hele jaar voor die optie kiest dan.is dat niet dom, want ja, hij heeft een andere mening.
      Nee dombo, jij bent hier degene die blind is voor de realiteit dat je het verkeerd ziet.
      Dus, ben jij nou zo dom of ben jij nou zo dom?

 2. De seijs

  Jammer Tete maar Bosz heeft oogkleppen voor. Dus Veltman zal zondag wel jammer genoeg starten.

 3. dickst14

  Bosz heeft geen lastige keuzes. Veltman Traore en Younes spelen gewoon altijd. ook al hebben ze het hele jaar amper een fatsoenlijke wedstrijd gespeeld.

   1. EvdB

    Doe maar altijd banken voor Veltman
    Tete is veel en veel beter
    Veltman is goed in breedspelen achterin en heeft geen snelheid

    1. Litmanen

     Jij let goed op zeg! tikkieteteterug is niet de bijnaam van iemand anders dan Tete….

 4. ajaxpers

  Onbegrijpelijk en achterlijk hoe er met hem omgegaan is. Hij is de beste RB van NL.

 5. JohnDoe77

  Kom op PB; laat hem de laatste potjes van het jaar zich bewijzen! Voor hij straks de tent uitloopt moet hij die kans krijgen, het is niet alsof Veltman zo’n onbetwiste kracht is als Sanchez bv…

 6. Dagrump

  Kan ik me goed voorstellen! Volhouden kerel! Je komt er wel. Ik zeg Tete erin!! Als de vleugels nou eens voorzetten gaan geven dan hoeven onze verdedigers dat niet te doen en kunnen ze doen wat ze moeten doen … verdedigen ❗❗

  1. Litmanen

   Slim, waarom denk je dat Bosz voetballers op de backplaatsen zet. Ik denk om het veld breed te houden.

   1. AB remember Johan

    Zou fijn zijn als de verdiger op zijn plek in ieder geval goed is in verdedigen. Dus ….. Tete. Life is simple.

    1. AB remember Johan

     Verder heeft het er niets mee te maken wat iemands voetbal kwaliteit is mbt breed en klein houden van het veld. Dat zijn basis principes die vauit de jeugd geleerd moeten worden. Dat zou jij als jeugdtrainer moeten weten.

     1. Litmanen

      Daarom stommie, Tete heeft het na al die jaren nog steeds niet geleerd. En dat had Bosz al heel snel door. Jij hebt het na twee seizoenen nog niet door.
      Stop nou met uitademen, denk aan de milieu-transitie…

 7. RobbyZ

  Tete lekker in de basis zondag,die veltman verlengt zijn contract toch niet dus die loopt van de zomer gratis de deur uit,banken dus voor veltman en dan krijgt Tete vertrouwen en blijft lekker! Ik lees dat hier een hoop blinde zitten net als pb en niet zien dat hij nu ook meer naar voren gaat! Blinde stakkers!

  1. AB remember Johan

   Veltman loopt pas in 2018 gratis weg als er geen verlenging of andere club komt deze zomer.

   1. RobbyZ

    Maakt niet uit,op de bank met hem! Hij is meestal het eerste half uur kleurenblind en zo traag als dikke stront en dat kunnen we zondag niet gebruiken! Power hebben we nodig zondag! 💪🏼💪🏼

 8. stylo1984

  Aangezien we bij ajax aanvallend willen spelen heb je niet veel aan tete.. hij komt niet echt op in de aanval veltman doet dat een stuk beter alleen heeft die ook weer zijn minpunten

 9. AB remember Johan

  Is niet alleen aan PB om dit te lezen. Zou hier ook veel discussie schelen.

  1. AB remember Johan

   Las net weer een mooie uitspraak van Jopie: “ik heb ze niet altijd met een fluwelen handdoek behandeld”. Prachtig.

   1. Indojood

    Weet je wat ik ook een geweldig verhaal vind? Toen Jopie trainer werd bij Barça in 1988, belde hij Rijkaard op of ie mee wilde. Dus een jaar na de ruzie. Rijkaard had zijn woord al aan Milan gegeven dus het ging niet door. Ze hebben met geen woord gerept over die ruzie want er was niets om uit te spreken. Ze wisten allebei dat dit soort dingen wel eens gebeuren. Grote klasse van deze twee giganten!!! 👍👍👍

    1. AB remember Johan

     De manier van: we hebben een discussie, een andere mening en daarna ……. biertje aan de bar. Ook mooi om te lezen hoe hij tegen doellijn technologie en analyseren met beelden is. Geen discussie meer na afloop waarin beide partijen misschien gelijk hebben maar discussie dood analyseren met beelden. Al eerder gezegd maar zijn zienswijze op zaken heeft mij ongelooflijk geholpen in mijn dagelijks werk.

     1. Litmanen

      Ga weg, op se Sociale Werkplaats? Doen jullie dan tafelvoetbal in de pauze? Zonder doellijn technologie?

 10. Erwin1995

  Tete moet je koesteren, zeker als je naar de rest van de kneuzenkermis in onze verdediging kijkt. Opbouw niet sterk wellicht, maar verdedigend is hij de beste.

  1. Litmanen

   Gek toch dat we zo weinig goals tegen krijgen met zo’n waardeloze verdediging. Maar je hebt gelijk. Tegen Bulgarije en Italie had Oranje een geweldige defensie.

   1. AB remember Johan

    Jij snapt echt niet waar Ajax voor staat he. Jij snapt echt niet waar dde gesprekken hier over gaan. Waarom ben jij in hemelsnaam supporter. Jij zet je zo verschrikkelijk voor lul hier. Je merkt zelf niet eens dat je rijwel geen medestanders hebt hier en jouw mening wordt op andere Ajaxfora ook niet ondersteund. Wake up or shut up. V.w.b de Sociale Werkplaats, daar werken zeer betrouwbare en vriendelijke en hardwerkende mensen. Heb je daar ook al wat tegen? Maar goed maak jezelf nog vrolijk verder belachelijk.

    1. Litmanen

     Ik heb niets verkeerd gezegd over de sociale werkplaats. Wie zei ook weer iets over begrijpend lezen?
     Ik vroeg of jullie in de pauze tafelvoetbal spelen met doellijn technologie…..

  1. Litmanen

   geboren in de Zwaluwstraat en tot mijn dertiende jaar in oost bij de Dappermarkt.
   Dus ja, geboren Amsterdammer, nu wonend op hemelsbreed 15 km van het stadion.

 11. AB remember Johan

  Ik ben geboren Amsterdammer maar wat maakt dat uit? Ben je anders minder Ajax fan?

   1. AB remember Johan

    Oh, bijzonder. Dan is denk ik zo’n 98% van de Ajax supporters minder Ajax fan. Slechts 2% en dat is al hoog ingeschat, is dan echt fan. Weinig he. Supporters van Ajax zitten wereldwijd.

 12. Erwin1995

  Volgens mij reageren op dit forum veel boeren, die Ajax goed vinden, maar geen Amsterdammer zijn. Dan snap je Ajax niet, en dan snap je ook niet wat het is om Amsterdammer te zijn en dus snap je Ajax niet. Zeg maar: domme sukkels. Ik stop vanaf nu met deelnemen op dit forum. Have fun.

  1. Widi

   Jij bent wel heel erg in jezelf gaan geloven. Je denkt vast nog dat je gemist zult worden ook……

   1. AB remember Johan

    Tering wat een eigendunk Erwin. Erg dat jij een mede Amsterdammer bent. Doei.

    1. Litmanen

     ja Erwin, de verkeerde mensen nemen geen afscheid, die blijven hier om te zuigen en te treiteren.
     AB is de topper. Als je het niet met hem eens bent, dan kom je aan de beurt. Intussen kruipt hij elke avond in zijn JC pyjama en noemt hij zijn troetelbeer Danny.

     1. AB remember Johan

      Kijk naar de reacties die jij krijgt vriend en lees vooral je eigen teacties ens terug. Succes.

 13. Geroldkohlen

  veltman is 4 jaar ouder en staat al 5 jaar in het eerste, en is geen meter beter geworden. dus wat klets je nu! ja tete speelt veel dan veltman dat ziet iedereen! ik vind hem zelfs beter worden met het vooruit spelen, hij doet mee aanvallend en is gewoon de beste in het verdedigen. was ook duidelijk te zien tegen Italië! jij wilt iets recht lullen wat overduidelijk krom is. je argumenten zijn zijn zwak en slaan nergens op, en zijn lachwekkend en triest tegelijkertijd! tete niet in de basis zetten, is een van de grootste fouten van Bosz dit seizoen! iedereen ziet dat en weet dat en niet alleen in Nederland, maar over de grenzen word dat ook gezien en gezegd! kruip maar weer onder je veltman dekbed want ik denk zelf dat jij je enorm gefrustreerd hebt ,dat tete speelde tegen Italië en niet veltman en nog goed ook! ga je roepen dat het nederlands elftal geen reclame is voor een speler, triest figuur!

  1. AB remember Johan

   Volgens Litmanen is hij zo’n beetje de enige die het snapt en goed heeft en 95% van de wereld verder fout en dat rekent hij mij persoonlijk aan 😂. Niemand anders heeft blijkbaar op hetzelfde niveau gespeeld om het zo helder te kunnen zien als Litmanen. Persoonlijk ben ik daar er blij om. Ik heb met de kinderen te doen waarvan hij jeugdtrainer is geweest. De eventuele kwaliteiten van die voetballertjes zijn direct in de kiem gesmoord. Maar goed, elk forum heeft altijd één of meer dorpsgekken rondlopen. Het is net als vroeger, die personen worden uitgejouwd.

   1. Geroldkohlen

    hahaha AB met nadruk op jeugdtrainer geweest! het is gewoon een sneu persoon, de echte litmanen moest eens weten dat zijn naam zo misbruikt werd.

 14. PCrouch_410

  Hopen dat die tegen de kakkerlakken weer speelt, elia zat helemaal in zn broekzak en hopen dat die hem dan weer bij zn keel pakt

 15. Forever nr14

  Daarom Dickst14, Bosz moet opzouten! Brengt niks en ziet dingen die niemand ziet en snapt

  1. Widi

   Ik weet niet eens wat Bosz gezegd heeft, maar je kunt er niet zomaar van uit gaan dat als jij iets niet snapt, dat niemand het dan snapt.

Reageren is niet mogelijk.