There are no ads, please add some


Duel Jong Ajax – Jong FC Utrecht alsnog op De Toekomst

De competitie thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht wordt komende maandag (3 april) toch op sportcomplex de Toekomst afgewerkt. Het duel stond aanvankelijk vanwege veiligheidsredenen in de Amsterdam ArenA gepland. Gelet op de lage kaartverkoop voor deze wedstrijd is er vanuit de politie Amsterdam echter besloten om toch gewoon uit te wijken naar de Toekomst, de thuisbasis van Jong Ajax. Jong Ajax – Jong FC Utrecht begint maandagavond om 20.00 uur.

Gerelateerde posts

17 reacties

     1. Widi

      Geen zin in een rascist op de Toekomst. Niemand daar heeft er zin in. Maar ik weet nu dat hij er is.

 1. AB remember Johan

  Groot gelijk. Komt alleen maar narigheid van. Kans op “herkennen” is klein maar niet onmogelijk. Je kijkt minder onbevangen naar de wedstrijd.

  1. Widi

   Als ik wat mensen laat lezen wat hij alkemaal schrijft, kan hij beter niet herkend worden denk ik. Dan is hij eerder op P2 dan wakker.

  2. Widi

   Misschien alle hoeken van de Poort van Amsterdam. Maar goed, hij durft alleen hier rascistische dingen te schrijven. Op een tribune vol Surinamers durft hij vast niet.

  3. Widi

   Ik zit nog te wachten op zijn dagelijkse column. Dat hij op antwoord wacht zeg maar. Hij was benieuwd hoe lang ik het vol hou. Maar ik begin te vrezen dat hij het zelf opgeeft. By the way: hij kan nu dus twee dingen doen: opgeven of zich nu door mij laten uitlokken om toch weer te reageren😂😂😂😂. Koekje van eigen deeg.

Reageren is niet mogelijk.