Kom naar de laatste training voor de Klassieker!

Aanstaande zondag staat de Klassieker weer op het programma en voorafgaand aan deze wedstrijd kan iedereen de selectie weer duidelijk maken waar de punten zondag moeten blijven. Zaterdagmiddag is er namelijk een open training in de Arena en vanaf 14:30 uur kun je via ingang Zuid H de Arena betreden en de training bijwonen. De training is ’s middags omdat Peter Bosz graag traint op hetzelfde tijdstip als de wedstrijd.

Related posts

17 Comments

  1. Widi

    Ik heb nog steeds geen zin na laatste wedstrijd. Deze week helpt ook al niet. Dus: nee, ik kom niet.

    1. BobbyHaarms

      Nou ik ben er wel bij Widi, door dik en dun. Het zal een laatste strohalm worden voor Ajax en ze zullen onze steun keihard nodig hebben. Ook zondag..

        1. BobbyHaarms

          De trainingen voorafgaande aan een klassieker is haast een must om bij te zijn, geweldige sfeer en een kick voor de spelers. Maar snap je punt hoor Widi, ook ik ben ziek van het (nagenoeg) mislopen van de landstitel en heb er ook echt even flink de pest in gehad na Excelsior. Stiekem hoop ik toch nog steeds op een heel klein wondertje de komende weken..

          1. Widi

            Voor mij kwam het toch nog vertrek van Redan erbij. Nu weer wat er met de Ligt is gebeurd. Nakend vertrek van Tete. De zin is ff weg bij mij. Ik haak pas aan bij de future cup denk ik

  2. De seijs

    Daar ben ik zeker bij. Altijd mooi zo’n laatste training voor de klassieker.

  3. Dagrump

    Train maar wat minder hard zodat er meer Energie over is voor die belangrijke wedstrijd ❗❗

  4. AB remember Johan

    Kan wel eens voorlopig mijn laatste klassieker worden in het stadion.

  5. Charka53

    Veel plezier voor diegene die gaan , maar ik hoop op meer tijdens de wedstrijd.

Comments are closed.