El Azzouzi keert per direct terug naar Ajax

Zakaria El Azzouzi keert per direct terug naar Ajax. De speler was dit seizoen verhuurd aan Sparta maar komt de laatste weken amper voor in de plannen van trainer Pastoor. El Azzouzi sluit aan bij Jong Ajax, waar hij de rest van het seizoen zal meetrainen. El Azzouzi speelde 24 officiële duels voor Sparta, hij trof daarin negen keer doel. De aanvaller, die eerder aan FC Twente werd uitgeleend, heeft nog een contract tot medio 2020 bij Ajax. De beslissing is na overleg met Ajax en El Azzouzi genomen mede naar aanleiding van het sportieve vooruitzicht voor de speler.

Bron: Sparta.nl

Related posts

17 Comments

  1. KBouter

    Tja…als je daar niet aan het spelen komt, dan maar gauw terug bij Jong Ajax en volgend seizoen maar weer hopen op een andere club.

    1. Widi

      Allebei verkopen. Gaan het bij ons zeker niet redden. Salarispost. Kunnen we missen.

  2. De seijs

    Wilde niet bij ajax blijven. Moest naar Sparta. Hij is daar net (2/3) van het seizoen en komt niet in de plannen voor van Alex Pastoor en wil al weer terug naar ajax, waar hij weer mag spelen! Jammer denk ik . Zo iemand gaat het dus niet echt redden.

  3. AB remember Johan

    Hier staat 24 wedstrijden en 9 doelpunten op TT 21 wedstrijden en 5 doelpunten. Hoezo ergens slechte journalistiek.

    1. RickyAmsterdam

      Waarschijnlijk gaat het bij de een om alleen officiele wedstrijden, en telt de ander de oefenwedstrijden of bekerwedstrijden mee.

  4. JohnDoe77

    Tijd voor een verkoop, is nooit echt op enig niveau dat in de buurt van Ajax komt gekomen!

  5. -buitenkantje rechts-

    Snap dat nooit..
    Werd ooit gezien als groot talent.. Nu niet goed genoeg voor Sparta? Wat is het nou..

Comments are closed.