There are no ads, please add some


‘Ajax doet Veltman nieuw contractvoorstel’

Ajax wil voorkomen dat Joël Veltman volgend jaar transfervrij vertrekt bij de club en heeft de speler een nieuw contractvoorstel gedaan, zo weet Fox Sports te melden. Volgens Fox Sports heeft Veltman wel oren naar een langer verblijf in Amsterdam, maar heeft hij ook laten weten dat hij de ambitie heeft om ooit eens in het buitenland te willen voetballen. Veltman debuteerde in 2012 in het eerste van Ajax en speelde sindsdien meer dan honderd wedstrijden. Het contract van Veltman bij Ajax loopt medio 2018 af.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

83 reacties

 1. BobbyHaarms

  Ik zou er niet echt rouwig om zijn mocht ie vertrekken (zeg ik heel eerlijk)

 2. Reservewissel

  Gewoon verkopen ajb. Met zulke spelers komen we niet op t niveau dat we nastreven.

 3. Indojood

  Als je als Ajax jezelf niet wilt verbeteren moet je vooral dit soort spelers handhaven.

     1. Indojood

      Betwijfel ik, Charka53. Meneertje komt hier altijd met een rood aangelopen hoofd gefrustreerd en boos doen. Er is geen bloed meer over voor andere lichaamsdelen.

   1. AB remember Johan

    Wel rekening mee houden dat Litmanen heel goed kan nadenken en zeker geen volger is van wie dan ook met een eigen visie. Dus wat hem betreft heeft hij het wel altijd goed.

     1. AB remember Johan

      Zit er de hele dag al opnte wachten. Hij heeft tenslotte op niveau gespeeld (Oostenrijk?) en is jeugdtrainer geweest (RK voetbalclub)

 4. Geroldkohlen

  ze moesten hem een nieuw contractvoorstel geven, om zijn huidig contract in tekorten ipv verlengen. Overmars is van zijn stapelbed gevallen volgens mij.

 5. Widi

  Als Tete perse weg wil/moet, lijkt het mij desondanks beter om ook Veltman te laten gaan. Hij staat stil. Dan maar opnieuw beginnen. Een andere zoeken of Zeefuik de kans geven.

 6. ajacied1982

  als je deze prut houd dam kijk ik niet eens meer.dit is niveau heerenveen twente maar niet ajax.ik erger me al jaren aan deze man.waardeloze voortzetting en verdedigen kan ie ook niet.zodra het iets gevaarlijk wordt gelijk de domste overtredingen.hij heeft wel goede inzet maar komt veel tekort en dan druk ik me nog mild uit

  1. AB remember Johan

   Hij heeft toch echt één hele mooie crosspass gegeven. Daar is hier minimaal twee weken door een forumlid over gesproken.

 7. JohnDoe77

  Ajacied1982, wellicht handig om leestekens, spaties en hoofdletters te gebruiken? Het is trouwens “houdt” met een t! Wel beter voor de leesbaarheid. 🤓

 8. Jimmy1971

  Het voorstel komt alleen maar omdat hij anders voor niks de deur uitloopt , niet omdat ze hem zo goed vinden …

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat vermoed ik ook Jimmy.. Maar Ajax zou ook kunnen proberen hem komende zomer te slijten.

 9. JohnDoe77

  Dit zegt niet veel over de speler, is een zakelijke beslissing. Ze kunnen alsnog beslissen later uit elkaar te gazn, maar anders krijg je weer de oude regel dat hij het laatste jaar van contract op de bank zit. Voor de toekomst zou ik liever Tete een seizoen in de basis zien, maar dat zie ik los van deze verlenging!

   1. Remco425

    Niet bepaald. Noem eens 1 voorbeeld die wel mag/mocht blijven spelen? En niet met Schöne komen, want die heeft Ajax niets gekost.

  1. AB remember Johan

   Voor de Ligt was het goed geweest te mogen spelen. Maatje naast hem voor vertrouwen. Die jongen komt alleen uit eventuele dip door zo snel mogelijk weer te spelen.

 10. -buitenkantje rechts-

  Is dit einde Tete?
  Veltman krijgt zijn contract verlengt, maar schijnt zelf gezegd te hebben nog verdere ambities te hebben..
  Laat hem aub zijn ambities volgen.. De uitstraling van een lantaarnpaal, de snelheid van een kreupel paard en de duelkracht van een tandeloze leeuw op leeftijd.

  1. Indojood

   Litmanen modus aan: “Hmmpff Hans Anders pffff Alzheimer raaahhh aaarrggg gat..in…je…geheugen….. buurrrpp!!!!!” Litmanen modus uit.

 11. RobbyZ

  Fred Grim weet wel wie rechtsback hoort te spelen! Geen Veltman! Verleng dat contract voor een jaartje en verkoop hem eind van het seizoen voor een prikkie! Die slechtziende gaat zondag natuurlijk weer met zijn standaard basis beginnen,ik zeg,geen contractverlenging,op de bank en kluivert links en neres op rechts en we hebben voetbal! 😴 Dream on,dream on😴 🙏🏽

  1. Widi

   Schandalig hoe die Derksen gisteren Grim een lulletje noemde. Het is ook geen toptrainer. Maar hij doet het wel. Die enge Derksen heeft gisteren de hele avond zitten scoren over de rug van allerlei mensen. Samen met die megalomane Gijp. Die zijn wel heel erg in zichzelf gaan geloven. Terwijl ze aanvankelijk juist de draak staken met mensen die heel erg in zichzelf waren geloven. Zou graag eens een uurtje verbaal de vloer aanvegen met ze.

  1. Remco425

   Totale onzin. Ajax heeft heus wel slechtere verdedigers gehad. Vrij recent nog zelfs. Maar goed, tegenwoordig moet alles in het extreme geloof ik…

  2. Widi

   Als jouw Nick verwijst naar je geboortedatum, snap ik die opmerking. Want dan heb je Kees Zwamborn nooit zien voetballen……

 12. Remco425

  Ik moet zeggen dat ik vind dat er hier weer een aantal geheel respectloos zijn naar een Ajacied. Natuurlijk kan je vinden dat hij niet goed genoeg is, maar je kan wel respect blijven tonen. Hij kan er niets aan doen dat hij niet goed genoeg is. Hij doet echt wel z’n best, meer kan hij niet doen. Dan is het aan de trainer of hij hem opstelt of niet.

  1. AB remember Johan

   Ach omdat sommigen hier nogal met Veltman dwepen worden zaken hier en daar af en toe wat sterker aangezet denk ik. Maar je hebt gelijk, het is en blijft een Ajacied ……. maar ja was Boilesen ook en is Westermann ook 😉

 13. AjaxVB15

  De meeste reacties zijn echt weer te kansloos. Lijkt wel of hier alleen maar fans zitten die schrijven om negatief te doen 🤔

 14. Litmanen

  Ik vraag me af of alle bovenstaande “fans” na Veltman hun pijlen op De Ligt gaan richten. Hij heeft ons tenslotte belangrijke punten gekost met als hoogtepunt Excelsior. Dan vergeten we Kopenhagen uit en Bulgarije maar.

  Of is het de persoon Veltman die jullie irriteert. Want dan zou De Ligt opeens wel krediet hebben. Kijk, als een speler opgesteld wordt dan maakt leeftijd niets uit. De Ligt faalt verschrikkelijk, maar ik hoor niemand hier roepen ( en terecht) verkopen die gast.

  Voor degenen met een heel slecht geheugen: Veltman was in Jong wekelijks als centrale verdediger uitblinker. Zoals De Ligt nu ook.

  Maar zoals Remco hier terecht zegt, respectloos over een echte Ajacied. Iemand die niet meteen zijn zaakwaarnemer belt als hij een keer op de bank zit ( zoals Gudelj, Bazoer, Kishna, El Ghazi en ja ook mijnheer Tete)

  1. Indojood

   Met De Ligt komt het wel goed. Heeft zeer veel talent en is pas 17. Veltman is al 25 en staat stil in zijn ontwikkeling, wordt eigenlijk minder. Willen we het niveau omhoog krijgen dan moeten we afscheid nemen van hem.

   1. Litmanen

    Ik denk nog steeds dat Veltman een goede cv is. En ondanks zijn lengte een hele goede kopper.
    Maar ik blijf zeggen dat Veltman hoe dan ook een betere voetballer is dan Tete en dat dat de reden is waarom Bosz hem op rechts wil hebben.
    Ik geef ruiterlijk toe dat Tete soms heel goede wedstrijden speelt. Maar dan volgt er weer eentje waarin hij als een draak 90 minuten alleen achteruit voetbalt.

    1. AB remember Johan

     Kijk, nu volg je dus de visie van een ander en dat is die van Cruijff en dat mag je niet doen can obze Litmanen. Litmanen ziet dat er altijd via de backs wordt opgebouwd, heeft zelf op niveau (2e bergplateau in Oostenrijk) gevoetbald en is jeugdtrainer geweest in Tietjerkradeel. Hij heeft dus een eigen visie en dus gelijk. Dat jij, Indojood en wij anderen dit niet snappen is heel erg dom. Zomaar achter de visie van een ander aanlopen is erg dom gedrag. Gelukkig laat Litmanen ons hier regelmatig het licht zien en schudt ons tijdig wakker.

    2. AB remember Johan

     Vraagje aan Litmanen: wanneer heeft Tete voor het laatst 90 minuten lang alleen maar achteruit gevoetbald? Welke wedstrijd was dat?

     1. Indojood

      Valt me op dat hij een zwak heeft voor spelers die tekort komen of ons niet sterker maken. Van Rhijn, Fischer, Zivkovic, Veltman, Sinkgraven, om maar een paar te noemen. En altijd als door een wesp gestoken reageert wanneer er kritiek op dit soort spelers.

     2. AB remember Johan

      Meest bizarre vind ik dat wanneer je verwijst naar de visie van Cruijff dat je dan wordt aangevallen op het niet hebben van een eigen mening. Geeft wel feilloos aan dat supporters ook steeds meer de lijn van het echte Ajax verlaten. Neem dan inderdaad nog eens zijn voorkeur voor bepaalde spelers, dan zijn we volgens zijn visie straks hooguit een middenmoter in de ere divisie die af en toe eens de na competitie mag spelen.

    3. Widi

     Backs moeten ook niet opbouwen. Maar ze krijgen af en toe wel de bal. En dan is het handig als ze toch een aardige techniek hebben. Dat geldt overigens ook voor centrumverdedigers. De laatste tijd heb ik Tete best vaak een redelijke voorzet zien geven. Het lijkt me makkelijker om Tete nog wat beter te leren meevoetballen dan om van Veltman een meedogenloze verdediger te maken. Verder wordt Veltman hier inderdaad door een aantal slecht behandeld. Maar hij kan het hebben. Hij heeft een erg leuke vrouw, verdient een prachtig salaris en hij zal, waar dan ook, nog wel 10 jaar voetballen. En de negatievelingen hier zullen dan weer een andere pispaal zoeken. Want als je eigen leven klote is en je vindt van jezelf dat je niets voorstelt, ga je kennelijk iemand zoeken om je frustraties op bot te vieren. Iemand die ver boven je staat. Iemand die het prima voor elkaar heeft. Iemand die heeft wat jij nooit zult hebben.

     1. Litmanen

      Widi, fijn dat je de vinger op de goede plek legt.
      Sommige mensen hier zitten hier alleen om anderen te beschadigen en in de hoop dat ze hier wegblijven ze volkomen op een asociale manier af te zagen.
      Een andere mening hebben dan AB betekent de opening van een hetze.
      Bosz heeft tot teleurstelling van dat groepje neanderthalers hier gekozen voor twee voetballers op de zijkanten.
      Ik ben het oneens met je over de kwaliteit van de voorzetten van Tete. Als er al eens een keertje een aan komt, dan schaar ik die onder de noemer: meer geluk dan wijsheid. Tete kijkt namelijk nooit naar de zestien als hij gaat voorzetten.
      Tete is een bruikbare back, maar meer zit er niet in.

     2. AB remember Johan

      Goh, ik noem dat toch wel Tete beschadigen (nog naast het feit dat je dus niet verder dan 5 meter voor je uit kan kijken) Maar in jouw ogen is dat een gewone mening. Laat ik die nu ook hebben. Jij blijft jouw mening verdedigen en dat is oke en als ik het doe ben ik een neanderthaler. Je houdt er aparte ideeen vwb meningsuiting op na. Ik reageer pas feller als een ander daar mee is gestart maar dat valt mensen die ermee starten nooit op. Dat is het probleem. Kortom Limanen, probeer minimaal eerst eens na te denken voordat je met beschuldigingen komt. Ik snap je opmerking met zere plek overigens niet hoor. Als basis zegt Widi dat backs niet moeten opbouwen terwijl dat in jouw gedachten als basis wel hun taak is. Dus wat loop je nu te draaien. Is een retorische vraag overigens.

  2. Ajax1958

   @ Litmanen. Nog 1 keer dan en dan stop ik ermee, want je ziet het niet. Veltman kan niet verdedigen, hij dekt regelmatig aan de verkeerde kant, laat zich kinderlijk van de bal zetten door allerlei spitsjes, kan de verdediging niet leiden Hij is een routinier met zijn 25 jaar, maar dat zie je helaas niet in het veld en staat al een paar jaar stil in zijn ontwikkeling.

   1. Ajax1958

    Op de foto zie je dat hij zijn best doet, ( tong in werking) maar hij komt gewoon tekort.

 15. ajacied1982

  Johndoe77 je bent geslaagd voor 10 voor taal.Waar je niet al op let.kakkie

  1. Widi

   Hij heeft wel een punt hoor😂😂😂. Je hoeft er niet op te letten. Het valt heel erg op. Maar dat weet jij niet denk ik. Want je gaat het pas zien als je het begrijpt. Maar dat is logisch…..

 16. AB remember Johan

  Ajacied1982, ondanks de pun(t)ctualteit etc …… in dit geval is het Kakkie, met een hoofdletter dus.

 17. AB remember Johan

  Shit pun(t)ctualiteit. Moet zelf niet achter blijven natuurlijk. 😉

 18. ajacied1982

  Je hebt totaal geen verstand van voetbal widi.Bij Ajax moet een back iets extra brengen maar dat zal jij nooit begrijpen.

  1. AB remember Johan

   Zoals gezegd: want je gaat het pas zien als je het begrijpt. Verder beste 1982 kan je ook spreken over een andere mening ipv geen verstand. Verder 1982 staat er nergens dat dat backs niet iets extra’s moeten brengen maar dat is iets heel anders dan een opbouwende opdracht. Ben jij familie of misschien 2e nick van Litmanen. Is Veltman ook heilig bij jou?

  2. Widi

   Ik ben blij dat jij dat schrijft 1982. Geen slecht teken als jij dat zegt. En knap dat je nu wel leestekens gebruikt. Ga zo door vent!

 19. Litmanen

  Komt de vuilnisman dan wel op vrijdag? Het gaat een beetje ruiken AB!
  ” want je gaat het pas zien als je het begrijpt” zei AB die dacht dat hij over water kon lopen….
  Jou voor Mongool uitschelden is een belediging voor een hele bevolkingsgroep. Dus we houden het op een over het paard getilde randdebiel.
  Hopelijk kan het paard het hebben.

  1. AB remember Johan

   Je moet toch echt eens iets van Johan gaan lezen, dat kan nog een heel klein beetje voorkomen dat je jezelf constant voor lul zet hier. Maar ja, je gaat het pas zien als je het begrijpt. Maar dat is logisch …… Wel leuk dat jij dan een ander een gebrek aan voldoende opleiding in de schoenen schuift. Tip: Blijf bij je eenvoudige onderwerp Veltman.

Reageren is niet mogelijk.