There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Het was gewoon slecht’

Davy Klaassen was na afloop bij Fox Sports duidelijk over de prestatie van zijn ploeg. ‘Heel veel ging mis, het was gewoon slecht. Het liep niet soepel. Meer valt er niet over te zeggen. We moesten heel erg wennen aan het veld. Kregen de combinatie er maar niet goed in. Na onze goal gingen we meer drukken, maar naar mate de wedstrijd vorderde voelden we dat het moeilijk ging worden.’

Na de interlandperiode moet Ajax met een achterstand van zes punten tegen Feyenoord. ‘Die moeten we winnen. Klaar. Als wij alles winnen hebben we nog kans, maar na deze wedstrijd mogen we het daar eigenlijk niet over hebben.’


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. dickst14

  Ja slecht en slap en … en… en
  .
  kijk gvd eens naar Engeland Duitsland Spanje etc etc. het is gvd 90 minuten en af en toe 2 keer in de week. Dag titel en waarom???? een lamlendige instelling. De graafschap hebben we dus niets van geleerd. Jullie miljonairs. Alleen wij zijn weer doodziek

 2. De seijs

  Het was WEER slecht! Ajax! !! Wanneer komt die vecht mentaliteit eens boven water bij ajax als het echt moet! DAT moet eens geleerd worden aan die gasten! Met mooi voetbal red ajax het gewoon niet. Dus zorg dat er een trainer bij komt die ze leert killen. Anders word het nooit meer wat.

   1. De seijs

    Haha waarom niet. Dan zijn ze met zijn 3e maar niet meer hoor. Anders gaan ze straks nog met die handen zwaaien 😉😂😂

 3. -buitenkantje rechts-

  Ik denk dat in de opleiding naast het voetbal ook aandacht moet komen voor strijdlust en winnaarsmentaliteit. Je ziet dat na een goede prestatie tegen Kopenhagen dit team met een soort misplaatst superioriteitsgevoel tegen mindere tegenstanders het veld op stapt.. Dit seizoen en ook vorig seizoen zorgt dat voor een seizoen zonder prijzen..
  WZAWZDB? … Bewijs het maar.

 4. Jimmy1971

  Het is hier al vaak voorbij gekomen , we hebben een paar pitbulls nodig , zoals Lerby , Rijkaard en Davids vroeger !
  Die gaven hun eigen spelers op hun flikker in een wedstrijd of een doodschop op de training als je niet je best deed of wanneer je jezelf te goed vond ..

 5. Indojood

  Ik weet dat Klaassen heilig verklaard wordt door velen maar donderdag misten we hem niet. Bryan Roy zei laatst ook dat Ziyech en Klaassen samen niet goed functioneren.

  1. -buitenkantje rechts-

   Bryan Roy.. wat zou ik die geaag zien op linksbuiten..
   Niemand moet heilig verklaard worden. Klaassen was omzichtbaar. Zet Nouri daar neer. Je moet wat dien als coach.. dit zijn de momenten waarop je gewogen wordt.

   1. Indojood

    Zoals iedereen weet ben ik niet zo kapot van hem en toen Roy dat vorige week zo stelde, kon ik me daarin vinden. Klaassen is vaak beslissend maar vanwege zijn aanwezigheid loopt het wellicht vaak niet dus is hij voor het spel niet de beste keuze. Ik pleit vanaf het begin van het seizoen voor meer voetbal.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ieder nadeel heb…
     Deze wedstrijd is voor Bosz een mooie aanleiding om het team op een aantal plaatsen aan te passen.

Reageren is niet mogelijk.