There are no ads, please add some


Swart: ‘Nijhuis is zelf de grootste oliebol’

Sjaak Swart steekt zoals bekend zijn mening zelden onder stoelen en banken en dit keer gaat Mister Ajax helemaal los op de scheidsrechters die volgens hem geen van allen kunnen fluiten. ‘Ajax wordt gezocht door scheidsrechters’, aldus Swart in Het Parool.

‘De scheidsrechters daar was ik vroeger milder voor. Maar toen had je goede scheidsrechters die het voetbal aanvoelden. Tegenwoordig lopen ze in het veld met zo’n air van: ik ga even bepalen wat er hier vandaag gebeurt. Schijnbaar hebben ze thuis dan ook geen reet te vertellen. Je ziet het aan meneer Nijhuis. Van de achttien keer dat hij Ajax heeft gefloten, heeft Ajax er vijf gewonnen. Normaal gesproken zijn dat er vijftien. Dat scheelt dus tien wedstrijden. Dan zie je hem ook nog eens verschijnen in het praatprogramma Voetbal Inside en neemt hij oliebollen mee. Ik weet niet of hij het weet, maar de grootste oliebol is hij zelf’.

Bron: Het Parool


Gerelateerde posts

33 reacties

  1. De Ajacied

   Ja Sjaak heeft volkomen gelijk, De laatste 4 á 5 wedstrijden van Ajax waren echt dramatische vanuit arbitrage, tis gewoon om te janken ja
   ❌❌❌

 1. Ajaxslied

  Ja Sjaak ik zou aangifte doen miss zit er wel een bel Chinees op de tribune.

   1. HURBIE

    Maar in principe kan je het niet maken om dit te zeggen ,maar je heb wel gelijk Ouwe Rot

  1. Charka53

   Sjaakie gooit het er weer eens hij maakt van zijn hart geen moordkuil , een scheidsrechter zou hier geen aandacht aan mogen schenken maar daar ben ik nog zo zeker van en dat we niet vaak gelukkig zijn met Naaihuis is wel duidelijk maar als we gewoon eens goed speelde hadden we daar geen last van gehad.

   1. Sarretje8

    idd, ligt altijd aan de scheidsrechter, beter spelen helpt vaak ook om te winnen😀😂

 2. Jimmy1971

  Sjaak roept wel vaker onhandige dingen , maar van hem kan ik het toch ergens altijd wel hebben !!
  Een mooie vent , echte Ansterdammer met een echt Ajax hart , hoop dat je ook de 117 haalt Sjaak ..

   1. Jimmy1971

    Weet ik Widi , en dat ben ik ook met je eens , maar dan toch heb ik een zwak voor deze Ajacied ..

   2. De seijs

    Als zoiets lachwekkend van zo’n seniele ouwe man tegen ons gaat werken. Dan zegt dat wel iets over de scheidsrechters. En dan heeft hij zeker gelijk. Maar niemand neemt Sjaak toch serieus.

    1. Widi

     Schandalig dat jij Sjaak seniel noemt. En dat jij zegt dat niemand hem serieus neemt. Sjaak is bijna dagelijks op de Toekomst. In elk geval als er wedstrijden gespeeld worden. En genoeg mensen nemen hem serieus genoeg om een praatje met hem te maken. Oh… en ja Seijsje…..je had weer gelijk en ik weer gehapt en je hebt me weer op de kast enz enz enz. Dus doe geen moeite.

     1. De seijs

      😂😂😂😂👍👍 het is niet persoonlijk. Jij bent ook maar als de rest. Gewoon ajacied. 😂😂

     2. AB remember Johan

      Widi hetvis schandalig dat zulke opmerkingen op een Ajax site mogen blijven staan. Als redactie maak je je hiermee ook echt wel belachelijk. Respect voor de spelers die zoveel hebben betekend voor de club is het minste wat je mag eisen. Maar ja, vrijheid van meningsuiting is doorgeslagen.

     3. Widi

      Dan heb ik me eerlijk gezegd ook aan zoiets schuldig gemaakt bij een ander topic. Naar aanleiding van de uitslag bij Pisvee en de doelpuntenmaker…..😳😳😳

     4. De seijs

      Bergkamp Overmars Sar vd. Die hebben dus voor jou nooit wat betekent voor ajax. 😕😕😦😦☻

 3. AB remember Johan

  Gelukkig zegt Sjaak gewoon wat hij denkt. Die man heeft ze allemaal gewoon lekker op een rijtje en ziet perfect hoe scheidsrechters zich tegenwoordig gedragen. Als zijn uitspraken Ajax nadeel zouden bezorgen ….. dan ligt dat niet aan Sjaak maar aan de anddere partij. Ik hoop dat je nog lang blijft doorlullen Sjaak. Man naar mijn hart.

  1. AB remember Johan

   Ik hoop dat hij nog jaren uit zijn dak zal gaan. Is hij nog heerlijk lang onder ons als “souvenir” aan die gouden tijd.

 4. maak

  Nijhuis is elke week in Holland casino Enschede goken darrom fluiten zo als goker

   1. Widi

    Het maakt ook niks uit of ik me inhoud of niet. Ik maak dit soort opmerkingen al maanden nauwelijks meer…….maar er is altijd wel iemand anders die het toch doet😂

 5. JohnDoe77

  Sjaakie moet niet teveel een karikatuur van zichzelf gaan maken. Daar is hij veel te groot voor! Jammer… houd het des Ajax; wij zijn de beste!!

 6. fjonkman

  Jezus Sjaak, we kunnen wel al dat puntverlies op die scheids afschuiven, maar het ligt toch echt gewoon aan de inzet van onze eigen spelers hoor. Kijk hoe slap het weer gaat tegen laagvlieger Excelsior. Hier geef je gewoon het kutkampioenschap weer op. Het is gvd elke keer hetzelfde klotelied met die slappe hap! Op deze manier kun je het kampioenschap vergeten en steekt Pisvee ons straks ook nog gewoon voorbij en je kan het niet eens onterecht noemen..

Reageren is niet mogelijk.