Jong Ajax met 4-3 onderuit op bezoek bij NAC, Neres scoort

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 4-3 verloren op bezoek bij NAC Breda. De ploeg van Marcel Keizer pakte tot twee keer toe een voorsprong maar moest uiteindelijk met lege handen terug richting Amsterdam. David Neres scoorde zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. Trainer Marcel Keizer was na afloop niet echt tevreden over de afloop. ‘Wij waren vanavond echt heel erg matig. Ik denk dat de wedstrijd van vanavond bij onze minste 3 van het seizoen zat. Het was compleet onder de maat van onze kant en zelfs qua motivatie had ik het idee dat het niet goed zat. Dat is iets wat ik overigens niet kan begrijpen gezien de ambiance in het Rat Verlegh Stadion’.

NAC – Jong Ajax 4-3

’11. Neres 0-1.
’28. Dessers 1-1.
’39. Mazraoui 1-2.
’44. Garcia 2-2.
’50. Dessers 3-2.
’55. Verschueren 4-2.
’61. Cassierra 4-3.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik, Mazraoui (73. Walian), Bergsma, Dankerlui; Eiting, Nouri, De Jong, Neres, Cassierra, Cerny.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

 1. KBouter

  Aan die goal van Neres te zien…zie je dat hij wel voetballen kan.

  Nu nog laten zien een niveau hoger.

 2. -buitenkantje rechts-

  Heb de wedstrijd niet gezien.. Maar wel belangrijk dat hij begint te scoren. Tegen Excelsior Nouri, Neres, Kluivert, Riedewald?

  1. Dagrump

   Helemaal mee eens laat Neres gewoon beginnen wisselen kan altijd. Gooi hem maar voor de leeuwen !! Moet goed komen heb er vertrouwen in. GEEF HEM EEN KANS P BOSZ !!

  2. KBouter

   Ik denk dat Bosz Traore van weekend er weer gewoon inzet, Bosz vond hem goed spelen.

   1. Ajaxslied

    Traore is gewoon de zwakste schakel dit seizoen. Ondanks zijn goal en aanname was het gewoon weer erg matig.

   2. Charka53

    Natuurlijk KBouter wat wil je dan na zo’n​ prachtig doelpunt tegen Kopenhagen dan kan je niet meer om hem heen ???

 3. Dagrump

  Alleen maar leerzaam voor Neres kan ie niet slechter van worden. Kan Traore even een wedstrijdje rust nemen ?

 4. RobbyZ

  Ik zag een paar leuke dingetjes van hem in de samenvatting bij veronica,er is hoop,bosz mag van mij met hem beginnen,maar ja ik ben pb niet.

 5. Indojood

  Zoals door Widi gemeld gisteren, in de eindfase doet Jong Ajax er steeds minder toe. We hebben met het eerste een zwaar programma voor de boeg waarin we alle spelers nodig hebben.

  1. RobbyZ

   Ja precies,elke wedstrijd is nu een finale en win je alle wedstrijden met dezelfde strijd als donderdag dan pakken we die schaal en die grote vaas (el) maar dan hebben we iedereen die wat toevoegd heel hard nodig ja,en in de jupiler league spelen ze om de eer maar niet om de prijzen,die moeten we met het eerste pakken en daar moet alles voor wijken!

  2. Widi

   Daarom begrijp ik de opstelling van gisteren niet goed. Een stuk of 3 a4 had ik liever zondag in de basis gezien

Comments are closed.