There are no ads, please add some


De Boer: ‘Er is wat aan de hand tussen Riedewald en Bosz’

Peter Bosz liet donderdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kopenhagen weten dat hij niet voor Jairo Riedewald had gekozen maar voor Heiko Westermann als selectiespeler. Hierdoor zat Riedewald op de tribune en volgens Ronald de Boer is dat geen goed teken.

‘Tijdens het interview kwam Bosz niet helemaal overtuigend over waarom hij Riedewald op de tribune had gezet. Dat Westermann in het laatste kwartier Ajax had moeten redden, indien dat nodig was geweest, is een beetje vreemd natuurlijk. Bosz nam een risico want Sinkgraven was ook niet helemaal okselfris. Met Riedewald en Bosz zit het niet lekker, dat is zeker’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

45 reacties

 1. RonJ64

  Gohhh Spuit 11 wordt ook wakker 😂😂😂😂😜…maar Bosz moet beter met spelers omgaan

 2. FrankiC

  Onrust stoken en gissen? Daar zitten we niet op te wachten. Eerst even onderzoek als je journalistiek wil bedrijven!

  1. Remco425

   Precies, pure speculatie. En dat wordt hier maar weet wat graag overgenomen. Misschien is De Ligt hem wel al gewoon voorbijgestreefd. En Riedewald is geen extra stok achter de deur als dat nodig is op het einde. Hij is niet voor niks meer een middenvelder dan verdediger. Prima uitleg van Bosz over zijn keuze.

 3. KBouter

  Na 14 jaar eindelijk een kwartfinale en het gooien met olie op vuur is begonnen.

  Het kan ook nooit eens rustig zijn bij Ajax!!

  1. RonJ64

   Precies, de Boer loopt vaak zinloos af te geven, maar zal wel Foxiets zijn ofzo Perez ook weleens last van

   1. Remco425

    Die snor anders ook. Die kon niet uit zn bek krijgen dat Ajax goed speelde. Het was vooral Kopenhagen dat tegenviel…

 4. Pazuzzu

  Ronald dat jij nog steeds een anaalist bent als het op Ajax aankomt en verder nergens bij een behoorlijke club aan de slag kan zegt genoeg. Ach ga toch weer moneten in 1 van die enge salafisten whahabisme landen je ziel verkopen.

  1. Widi

   Wat een onzin. Ronald heeft bewust gekozen voor tv, terwijl hij ook bij Ajax kon werken. Ook bij andere clubs zou hij terecht kunnen. Jij vertoont Calimero gedrag.

 5. f-side64

  is toch ook belachelijk dat westermann er wel bij is en dat traore maar de voorkeur blijft krijgen boven kluivert en neres een goede speler hoeft zich nooit aan te passen dat is gewoon klinkklare onzin van de trainer bosz wil gewoon geen (echtelijke) ruzie met zijn afrikaanse billemaat traore.

  1. Widi

   Gisteren dacht ik nog dat je erg dronken was. Maar vanmorgen schrijf je nog steeds dronkenmanstaal. Je bent gewoon anti Bosz. Je luistert niet naar de uitleg van de trainer, snapt het niet, of wilt het niet snappen. Zou fijn zijn als je eens een paar weken stopt met stoken tegen Bosz.

    1. Remco425

     Dit soort mafkezen met dit soort achterlijke teksten zouden van de site moeten worden afgegooid en IP adres geblokkeerd…

 6. RonJ64

  Ook een slecht teken dat Jairo lol had na een incidentje ten nadele van Veltman, dat doe je niet als collega en Ajacied 🤔😁

 7. Pazuzzu

  Trouwens Sinkgraven selecteren maar niet opstellen en Traore blijven opstellen is ook van de gekke. Elke grasspriet had doe goal van Traore gemaakt en dan ook nog spatsen hebben? Neres en/of Kluivert met Bertrand op de bank!

  1. Remco425

   Er zijn iedere wedstrijd misschien wel 5-10 mogelijkheden op een rebound. Toch wordt daar maar zelden uit gescoord. Is het dan echt zo makkelijk?

 8. JohnDoe77

  Blijft wel onwijs jammer, maar het is natuurlijk overduidelijk als je Westermann op de bank zet en Riedewald op de bühne…

  1. -buitenkantje rechts-

   Dit moet worden opgelost.. Gaat om Ajax.. De besten moeten spelen. Je kan niemand wijsmaken dat Westermann een betere voetballer is dan Riedewald.

   1. KBouter

    Zucht…nog 1 keer…Riedewald is een betere voetballer, maar met dit soort wedstrijden tegen kerels van tegenstanders die ook nog eens zeer goed kunnen koppen…heb je geen éne zak aan Riedewald!

    Dan moeten er kopsterke kerels staan en dat is juist Westermann.

    De volgende wedstrijd is Riedewald er gewoon weer bij.

    1. Charka53

     Dan zit hij weer op de bank want de vier van gisterenavond mogen van blijven staan.

     1. KBouter

      Bedoel bij de selectie, ja basisplaats kan hij voorlopig wel vergeten. Ik zou ook niet weten wie daar voor moet wijken.

      Daarbij…de verdediging zoals gisteravond…stond als een huis, daar komt normaal gesproken Riedewald enof Veltman never nóóit méér aan.

      Maar Bosz kennende en Veltman….

     2. -buitenkantje rechts-

      Wat een geneuzel over dat koppen zeg.. Alsof Westermann opeens een kopwonder is.. Komt nauwelijks van de grond. Bovendien voetballen doe je voor 95% met voeten en spelinzicht. Beetje geforceerd een keuze proberen goed te praten KB..

     3. KBouter

      zUs geen goedpraten, is gewoon de waarheid. Voor deze wedstrijd met deze grote kerels die goed kunnen koppen, is Westermann gewoon méér geschikter dan Riedewald, en ik ben niet de enigste die dat vind zo te zien aan het selectie beleid.

      Wat niet wegneemt is dat Riedewald natuurlijk een betere voetballer is en hij zal heus wel weer bij de selectie zitten.

      Maar het naar voren duwen van Riedewald het hele seizoen al begint een beetje te lijken op een ander forumlid met Veltman en Zivcovic.

     4. KBouter

      Ik bedoel…hij zit 1 keer in pikorde achter Westermann en je hele wereld staat op de kop. Misschien is en doet Riedewald het wel helemaal niet zo goed zijn best op de trainingen.

     5. -buitenkantje rechts-

      Misschien heeft hij tegen Bosz gezegd dat hij vindt dat hij vaker moet spelen..

     6. KBouter

      Ja kan ook, Sinkgraven stond er ook naast, centrum met Ligt en Sanches geeft weinig ruimte voor Sinkgraven en Riedewald denk ik

 9. Iamsterdam2015

  Ja lopen stoken zou kunnen maar de Boer looptmalweer een tijdje mee he!?!? En hij heeft vast wat inside information. Of hij kletst of niet, het blijft ern vreemde keuze!!

 10. -buitenkantje rechts-

  Zou kunnen.. een speler als Riedewald wil natuurlijk spelen. Maar blijft speculeren. Vaak komt zoiets snel boven tafel.

Reageren is niet mogelijk.